Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)
Raspunsuri - Pagina 4
Ninia81 spune:
Eu nu am copil. Sarcina pe care am pierdut-o a fost prima sarcina din viata ema.
Noapte buna fetelor, eu mergla culcare, va pup pe toate fara exceptie!
Ninia
Liana30 spune:
acu veniii..va pupp pe toatee...
nu fugiiici ma fura grasu si ma duse la munte..dehhh surpriza
"La multi ani sarbatoritelor va pupp!!"
atat zic..ma duc..vazui atata tristete in urma incat ma abtin sa zic ceva,,mai bine scot paru..sau
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
DanaD29 spune:
Buna fetelor ,chiar daca nu v-am mai scris sa stiti ca incerc sa citesc (aproape) tot ,eu nu am copilasi tot sper si inca ii mai plang pe cei doi baietei care ar fi putut fi .....
data mea de nastere este 01.08.1977 ,leoaica deci si incerc sa ma tot lupt cu destinul
andreea16 spune:
Dragele mele, am intrat si eu repede sa o imbratisez pe draga noastra Michelle, si sa o rog sa nu se descurajeze. Stiu cat de greu iti este acum, dar gandeste-te caesti sanatoasa si ca este doar o chestiune de timp pana cand vei tine in mana un test pozitiv. Te imbratisez cu drag si te rog mult sa fii optimista!
Alina, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate visele!
Jojo MIha, cred ca iti tii deja in brate bebelusul, asteptam vesti!!!
Miha74, La multi ani pentru printesa ta! Sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii!
Dana, te rog, poti sa ma treci si pe mine la gravidute? Am DPN 10 aprilie 2008. Multumesc mult. Cum te mai simti cu cistita?
Flavia, ce mai faci? Sper ca sunteti cu moralul mai bine. Un pentru comorile tale.
Fetelor, scuze ca nu scriu mai multe, dar a venit sotul in acest weekend (sotul meu trebuie a stea pentru o perioada de cateva luni in alt oras, vine in weekend-uri, cand reuseste) si am avut muncitori, ca ne punem parchet, plus ca maine am un test pentru care nu prea am studiat nimic. Asa ca va pup si o sa va scriu zilele viitoare mai multe.
O saptamana frumoasa va doresc!
Andreea 11+
Pepsi spune:
michelle, tu stii ca sint alaturi de tine, am plins cind am vazut ce mi-ai scris pe meseger(sint cam sensibila in ultimul timp, da-mi incarc eu bateriile). capul sus, si oricum luna asta sotul tau a avut accidentul si poate nu a fost momentul, ramii luna asta inainte de 26 octombrie!te pup si te string tare in brate.
jojo, astept vesti!si poze
myry, ca bine zici, asa e!familia mea conteaza de slabit am acuma o viata s=o tot fac! azi m-am ingrozit cica in canada in urmatorii ani 1 din 2 persoane va fi atinsa de cancer in timpul vietii
alina, un mare la multi ani si de la mine!
lau, ai mare dreptate, era invidios de aia.....imi pare rau ca papagalul nu e chiar chiar, dar lasa ca ai tu grija bine de el!
consi, ma consolez ca nu sint cea mai baba , un pupic sa nu te superi, da sigur ramin cea mai
dana, stii ca mi-ai facut saptamina mai buna, cu ce mi-ai scris? nu luna mi-ai facut=o mai buna!am ris de numa, poate ii trimit lui julia o poza de-a mea sa vada ce rivala are de talie grea! esti o draguta, nu te-am uitat cu pozele alea, dar s-a mutat in casa de linga noi niste prieteni buni si i-am ajutat pe ei!cum e cistita?merci de noul capitol!
cristy, ma bucur ca esti bine, nu se putea alfel! lasa mai nu sintem babe sintem doamne mature.....
idaira, bine ai revenit, pai se poate sa vii tu din concediu si sa fii asa la pamint!ei, vrei bataie?
liana, lasa ca ti-ai mai aerisit neuronii dupa atita invatat face bine
miha, la multi ani la fetita ta! vai ce frumos ca ai fost la intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii, eu, le-am ratat pe amindoua si cea de liceu si cea de faculta, ca eram aici....si esti o doamna mai in etate ca si mine
andreea, incercam incercam, ma voi mai linisti cind sotul va incepe sa aibe macar ceva interviuri!cum te mai simti?
lau mama pai aia se cheama placinta cu ludaie mai! ai uitat!arunca-mi si mie o felie
ma bag la somn sint rupta, va pup pe toate, noapte buna
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
alina_1980 spune:
buna dimineata tuturor!
danangie, andreea, pepsi multumesc frumos pentru urari!
danangie eu nu mai am copii, aceasta era prima sarcina din viata mea, pacat ca s-a terminat asa!poate va iesi soarele si pe strada noastra, nu?
va doresc o saptamana placuta !
sa stiti ca citesc tot chiar daca scriu mai putin!
Teo2rina spune:
fetelor, pupicei multi, Michelle, te strang tare in brate, sunt alaturi de tine, ca intotdeauna, scumpo, imi pare rau, vorbim mai spre suppa amiaza, n-am timp acum ca mi-au venit copiii la gradi si acu mergem la masa. mi-e dor rau de voi. A, mi-a iesit super triplul test. si faceti abstractie, la semnatura am 19 saptamani, n-am timp sa schimb.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 18+
musettepink spune:
Buna dimineata!Ati fost foarte harnicute,ati deschis alt capitol.
Michelle imi pare tare rau dar se pare ca ne tinem de mana luna asta pt ca si pt mine azi e Z1....deci numaram impreauna si sigur o sa iasa ceva!!!!!!!!!
L5845
fug sa citesc din urama si revin mai tarziu!!!!!!!!
Va pup pe toate fara exceptie!
marryan spune:
Michelle scumpa mea stiu prin ce treci ca si eu de abia acum miam revenit....luna asta a facut o criza de depresie..mia fost rau din toate punctele de vedere, deja am inteles ca nimeni nu ma poate ajuta de cit sa ma rog la Dumnezeu sa mi redea linistea sufleteasca si zimbetul de alta data....stiu ca e greu dar te rog din toata inima sa nu disperi sa fii puternica sa luptam mai departe pu visul nostru!
Apropo am auzit de asa termen ca bioenergii care ajuta tare mult cuplurile cu infertilitate inexplicabila, sa devina parinti, am gasit si la noi o doamna care face acest lucru assa a ajutat-o pe o prietena dea mea ma veche nici nu am stiut ca aveau si eu probleme si dupa citeva sesiuni doar a ramas insarcinata chiar din prima luna!
Am sa o incerc si pe asta!
Fetelor va pup pe toate fara exceptie sa dea Dumnezeu sa ne realizam visul de a deveni mamici, iar celor gravidute le doresc toata sanatatea de pe lume voua si bebeilor din burtika si sa ajungeti cu bine pina la termen!
Maria
http://tt.lilypie.com/F8YQp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!