*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/itzy-bitzy/itzy-bitzy.jpg)
itzy-bitzy spune:
Neataaaa
Nu am mai reusit sa intru ....si imi cer scuze...am vazut ca asteptati pozele de la petrecerea papusicii din parc si de la turta...va promit ca le voi posta insa credeti-ma ca nu am avut timp deloc...
De joia trecuta am tinut-o intr-o alergatura...cumparaturi...babyexpo, sambata am avut o nunta...duminica turta...si de luni am inceput serviciul...
Duminica seara dupa petrecere am tras un bocet de sarea camasa dupa mine...luni dimineata cand sa plec la serviciu...mi-am stricat iar machiajul plangand...seara la fel....iar de marti...adica de a doua zi surprizaaaa am plecat ff detasata de parca asta faceam dintotdeauna....Ma gandeam ca va dura o saptamana-doua perioada asta mai grea ...dar vad ca deja mi-e mult mai bine...
Sunt cu gandul la ea mereu...si abia astept sa plec acasa la 16.30 dar stiu ca e pe maini bune cu bunicii...Cand ajung acasa vine alergand la mine si ma pupa ma strange in brate....rade si are chef de joaca...Ieri imi arata niste animele pe o carticica si imi spunea cum face pisica tttssssssssss, catelul....calul...Imi venea sa o mananc toata...
Gata v-am povestit ....ma apuc sa va raspund de acum....iar pozele o sa le pun va promit dar nu acum....
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Xandrutza, sincere condoleante! Ne vom gandi la voi in week-end!
Un de la noi!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
xandrutza sincere condoleante!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Adriana sanatate multa...nu am citit din urma cand ai scris...dar presupun ca ati mancat ceva toti ...si nu v-a priit nu?
Xandruta sincere condoleante...stiu cum este sa iti moara un bunic drag
Sephora ...nu il obliga....ai vazut ca si noi cand nu ne simtim bine sau suntem in convalescenta nu ne mai trebuie nici mancare nici nimic...
Mamilili pana acum i-am dat si eu separat....in ziua cu galbenus de ou nu i-am dat carne.
Tanima stai linistita ca atata timp cat alaptezi e normal sa iti vina cm neregulat...se mai intampla...am citit si eu si mi -a spus si dr...La mine nu s-a intamplat asa dar ma asteptam....caci mi-a venit la 8 luni si eu am intarcat-o acum la 1 an...dar intr-adevar este mai abundent in prima si a doua zi...e normal dupa o nastere...Pt durere ia 1-2 no-spa deodata si te lasa imediat. daca zici ca te ia asa cu rau...inseamna ca pierzi fff mult calciu...mai ales ca si alaptezi...Fa si o cura de calciu si Magneb6 ...te va remonta cu siguranta. NU SUNT FARMACISTA doar iti spun din experienta mea...LILI daca am gresit undeva sa ma atentionezi
Ramomar multa sanatate Patriciei
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ahhh ca tot vb de ou....Ati inceput deja sa le dati alimente care nu erau recomandate pana la 1 an?
Eu de ex....inca nu i-am dat albus de ou, zahar, miere...A mai mancat parajituri de casa, biscuiti ...care au zahar cred....
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
![](images/user_woman.png)
alexutza_26 spune:
Buna dimineata fetele
Am avut iarasi o noapte d ecosmar, dar totusi cand s-a trezit era mult mai vioi si binedispus..logic daca a stat mami si tati (cu randul ) cu el in brate...
...nu a mai facut febra, vad ca nici bube inca nu au iesit..sa vedem azi ce va mai fi...
Xandrutza - condoleante si suntem alaturi de tine!!!
Adriana - o sa iau si o seringa..si voua multa sanatate, tot e bine daca Dudu nu a mai facut febra, iar cu mancarea isi va reveni cu siguranta!!multiici
Lexi - ideea cu facultatea e ok, cu siguranta ca vei gasi timp si pt asta daca esti hotarata sa fac ceva care iti place si care te va ajuta...multa bafta!!!
Ramona - nasol tare cu bubitele..i-ai facut antibiograma de stii ca e alergica la penicilina???
sa treaca mai repede!!!
Itzy - vezi??si tu care credeai ca va fi greu tare ..si uite ca deja simti ca ai fost la serviciu de cand s-a nascut. Asta cred ca s-a intamplat in cazul tau pt ca stii ca este pe maini bune si nu stateai cu teama!!Asteptam poze!!!Nu ne-ai zis ce a ales dupa tava....
Mirabela - faine informatiile pe care le trimiti!!! P.S. - Prajiturelele le poti trimite si prin fan-curier la Ploiesti...?????
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Itzy - eu albus de ou i-am dat de acum 2 sapt, cam 1/2 albus pe sapt..nu a avut nimic, zahar doar in pandispanul facut in casa, miere inca nu-i dau pt ca eu sunt alergica la miere si nu vreau inca sa aflu daca e si el...las pe mai tarziu mierea~!!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
itzy-bitzy spune:
Alexutza ....da ai dreptate stau linistita ca stiu ca e cu mama si cu soacra-mea...ca altfel...la cat sunt de critica si riguroasa ....
Sanatate multa micutului tau si nopti cat mai linistite
Ahhhhhh nu v-am spus ce a ales de pe tava...Am murit de ras cu totii pt ca maymutica statea si nu alegea nimic...radea strengareste dadea din picioare...atingea banii, cartea ....si apoi lua mana pd epe ele si radea....iar mai dadea din picioare si statea si se uita la noi zambind...Ne-a tinut asa vreo 5 minute ....nasica ii tine turta deasupra capului si ea nimic
Pana la urma a ales pixul....dupa alte cateva minute de suspans....verigheta....si dupa alteeeee minute colierul de perle....
Ulterior a mai luat cartea, cheia de la masina si 100 de dolari
Asa ca daca va fi studioasa, iubita si fericita in casatorie, eleganta si bogata este tot ce ne dorim pentru ea
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
[br
Asa ca daca va fi studioasa, iubita si fericita in casatorie, eleganta si bogata este tot ce ne dorim pentru ea
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
Pana la urma cred ca toate ne dorim chestiile astea pt copiii nostri!
![](icon_smile_big.gif)
Alexandra mami de
![](copilas.gif)
PRINTZUL
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26quote:
Originally posted by itzy-bitzy
[br
Pana la urma cred ca toate ne dorim chestiile astea pt copiii nostri!
Normaaaallll
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
studioasa (pixul si cartea), iubita si fericita in casatorie(verigheta), eleganta (colierul de perle)si bogata (banii)
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA