*Bucurii de sept-oct 2006 (84) - La multi ani! *
Raspunsuri - Pagina 17
alexutza_26 spune:
Am inteles la ce te-ai referit, dar ff bine le-ai legat pe toate, ca e exact ce isi doreste fiecare pt copilul lui...adik te pricepi la cuvinte...
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
itzy-bitzy spune:
Vedeti ce mult am de lucru nu? stau cu voi pe forum...
Imi spunea ieri in parc o mamica ca o sa fiu mai odihnita de acum...chiar daca incep serviciul...si vin aacasa ....si cred ca asa e...ca acasa nu aveam timp sa ma doara capul sau sa fiu obosita dar aici mai am si momente de relaxare
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
ramomar spune:
itzy, ma bucur mult ca te-ai acomodat repede la serviciu. Si la mine primele zile au fost foarte grele. Cand am ajuns acasa si m-a luat in brate, m-a pupat si si-a pus capautul pe umarul meu m-am topit toata si am inceput sa plang. La mine insa saptamana viitoare incepe greul voi pleca pentru 11 zile intr-o delegatie in Germania si nu stiu cum voi rezista atata timp sa nu o vad. Deja ma ia cu fiori de cate ori ma gandesc
Pupam frumusica!
alexutza, nu i-am facut antibiograma; pe la 9 luni jumate a avut rosu in gat cu puroi si pt ca atunci era ff cald, ea nu bea ceai si ca sa nu se deshidrateze (pt ca si suspensiile is ff dulci)am optat pt injectabil, dar dupa a 5-a injectie a facut o alergie de toata frumusetea si uite asa am descoperit ca e alergica la penicilina si acum trebuie sa o evitam.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:
Mira, merci de cafeluta si prajitura. La mine cele doua de completeaza, nu se exclud reciproc.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by bisous
Tu unde ai invatat sa iti scrii numele in araba?
M-au invatat colegii de facultate.
Suuuper povestea ta, cate tari, cate continente!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Lili, dau un borcanel de zacusca pe ceva contraceptive, intentionez sa-mi deschid sera
Batem palma, deal![/b]
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Xandrutza, condoleante!
Numara cu mine!
MamiLili spune:
Mira, multumim pentru buletinul medical informativ! Nici eu n-am nici o sansa sa-l vad pe-al meu facandu-si injectia lunara. Sau sa-si ia zilnic pilula. Sigur uita! Asa ca las totul in baza mea.
Tanima, eu am fost (pana acum cel putin) norocoasa cu CM dupa nastere. Vine pe nesimtite, sa zic asa, fara PMS sau dureri, fara flux abundent, totul ok. Cum bine ti-a zis Itzy, poti lua 2 No-spa sau Nurofen pentru durere. Iar starea de slabiciune cred ca-i din cauza anemiei. Fa-ti analize la fier sa vezi cum stai, desi daca inca mai alaptezi destul de mult si ai flux fff abundent la CM mai mult ca sigur ca ai hemoglobina mica si valoarea fierului sub limite normale.
Numara cu mine!
GETY spune:
Lipsisi 2 zile de pe forum si voi scrieti, scrieti, scrieti...
MamiLili, gata cimpercutzele, dar nu le-am facut zacusca, ci marinate. O reteta cu ulei, otet, sare si foi de dafin. Nu zic ca au iesit foarte bune, ca ati zice dupa aia ca ma laud.
Nu mai zic nimic de meciul de aseara.
Eu Mariei cand ii dau galbenus, nu-i dau si carnita. Si vad ca nu zice nimik. Dar al tau e barbat, poate cere mai mult. Zacusca mea e cu vinete, gogosari si ardei, reteta clasica. Daca vrei.... spune.
Alexutza, mama ei de roseola! Sa se faca Gabriel sanatos cat mai repede!
Beatrix, cum a renuntat Maria la suzeta, desi era fana declarata si ma gandeam c-o sa-i fie greu sa renunte la ea? Avea nasul asa de plin de muci, ca trebuia sa respire pe guritza si nu putea daca avea si bubu tot acolo. Acum, de o saptamana si o zi de cand e bolnava, adoarme fara ea.
Lakioana sa ne spui si cum evolueaza lucrurile cu actele. Ca ccc cateodata imi vine si mie sa emigrez.
Alipiticot, ma bucur ca ti s-a acomodat fetitza bine la gradinitza. Dar eu ma intreb de ce ii racesc si noi trebuie sa-i tratam acasa? Le e frig acolo?
Ramomar, si Maria a facut febra vreo 3 zile de la rosu in gat. Dupa ce i-am dat Ospamox, i-a scazut febra. Multa sanatate Patriciei.
Mamici, eu nu i-am gatit inca budinci Mariei. Am retinut retete de la Tanima, mai rau e ca n-am rosii in casa, am la borcan cu sare. Dar am dovlecel si conopida si niste suc ecologic de rosii. Asa ca, azi serveste Maria ceva special.
Adriana mica, multa sanatate lui Dudu.
Liduto, of, mucisorii! Batista mea scoate muci, dar trebuie sa mai insisti. Asa de multi scoate, ca am vrut sa ma las pagubasa si sa-i las acolo, dar mi s-a spus ca trebuie scosi, ca mai rau fac daca stagneaza si se coboara ma jos.
Gonghy, mai suntem bolnavioare, dar suntem pe drumul cel bun. Azi e a treia zi de stat in casa. Am chemat iar dr. ieri, sa ma asigur ca n-are ros in gat, plamanii sunt sanatosi si nu au aparut cumplicatii. Ne-a dat Mucosolvan junior.
Sephora, daca e sanatos, lasa-l sa pape cand vrea el.
Mirabelac, eu doresc si cafea, dar si ce ai in poza.
Xandrutza, condoleanta pentru decesul bunicii. Eu mai am doar o bunica de 83 de ani si sa dea Domnul sa o tie sanatoasa cat mai mult timp.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
MamiLili, daca ramane totul in seama noastra, le face injectiile prin somn, ce zici?
Ma duc sa incerc sa gatesc o budinca.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006