E normal sa ma simt ...<deposedata >de energie?
Raspunsuri - Pagina 7
MissParker spune:
Eu si sotul meu credem ca pancreasul e si mai afectat de necazurile sufletesti provocate de un vampir energetic.
Felicia 7+
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
wonderful spune:
Am 2 colege;una este 'vampir' si o afecta vizibil pe cealalya dar pe mine deloc.Care-i explicatia?La sedinte eu trebuia sa stau intre ele ca sa nu iasa prima vlaguita.
In ultimul timp incerc s-o evit pe ' vampira' dar nu stiu daca di cauza asta sau pur si simplu ma agaseaza lamentarile ei permanente.
MissParker spune:
wonderful, daca te afecteaza mai putin inseamna ca tu poate ai granite personale foarte sanatoase, felicitari!
Altii (cum eram din pacate si eu si lupt acum sa ma schimb) sunt mai susceptibili la asemenea influente si de aceea se simt mai secatuiti de energie in prezenta 'vampirilor'. Culmea, sunt chestii pe care de obicei nici nu le prea observi, abia cand se acutizeaza lucrurile sau ajungi la disperare incepi sa realizezi ce se intampla.
Felicia 7+
wonderful spune:
Miss Parker,ce-ti confera o protectie mai buna impotriva acestor persoane,ca sa stiu,cat de cat,ce sa fac?
wonderful spune:
Multumesc,Roz.Legatura cu divinitatea este solutia pt. toate.Inainte de-a sti ca exista vampirii astia,aveam pe cineva,coleg,care-mi dadea o stare de disconfort si,instinctiv,stateam departe de ea.Numai ca nu poti face mereu asta.
MicaSirena spune:
Buna. Puteti folosi cristaloterapia pentru protectie - hematitul pentru vitalitate si sanatate, piatra soarelui pentru accentuarea solaritatii aurice si cristal de cuart transparent sau fumuriu pentru protectie aurica in general.
Cea mai buna protectie o ofera Dumnezeu, si de asemenea ingerul pazitor, deci rugaciunea este iarasi o modalitate buna de aparare.
Puteti de asemenea sa purtati haine de culorile galben si rosu, ele protejeaza de asemenea (nu-i nevoie sa fie la vedere).
wonderful spune:
Sirena,am purtat catva timp hematite dar a trebuit sa renunt la bratara pt. ca-mi dadea o stare de agitatie,nervozitate.Pe langa toate celelalte mentionate de tine,eu ma bazez pe credinta care te poate ajuta sa-ti creezi un echilibru in minte si corp.Multumesc pt. sfaturi.
MissParker spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Miss Parker,ce-ti confera o protectie mai buna impotriva acestor persoane,ca sa stiu,cat de cat,ce sa fac?
W
Ei, Doamne, daca as avea un raspuns universal valabil la intrebarea asta, nu as fi suferit atatia ani din cauza multor vampiri si teroristi emotionali.
Cred ca trebuie sa invatam sa fim buni fara a ne lasa exploatati, sa nu ne lasam prada usor sentimentelor de vinovatie (cu care putem fi manipulati extrem de usor), sa fim mai atenti cu cine suntem milosi sau generosi (fiindca multi asemenea vampiri sunt cam cum spunea Camil Petrescu "Da-i bolnavului ce vrea si - miracol - se va vindeca imediat!").
Trebuie sa invatam sa spunem NU atunci cand nu vrem ceva (pare usor, dar e al naibii de greu pt. oamenii cu granite personale slabe), sa nu ne mai subapreciem si sa nu ne mai cautam confirmarea propriei valori prin aprobarea sau bunavointa altora, sa invatam sa suportam din cand in cand si conflictele si nu cedam permanent din cauza dorintei exacerbate de armonie...
Mai sunt multe chestii, cred ca fiecare are de lucrat la el insusi si apoi toate aceste reactii vor veni de la sine, vom invata sa-i recunoastem cu ochiul liber pe aceia care vor doar sa stoarca de la altii (fie energie, fie mila, fie atentie, fie bani etc.) si ne vom putea proteja mai bine.
Felicia 8+
wonderful spune:
Adica sa lucram cu/pe noi sa devenim oameni echilibrati si constienti de valoarea noastra si a celor din jur.Si nu numai.Eu,de cativa ani,spun nu cand ceva nu-mi place,ma depaseste sau nu merita efortul.Multumesc pt. lamuriri.Iti trebuie o viata ca sa stii ceva despre tine,sa te poti defini cat de cat.