Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

adi, daca tot bantui pe aici sile mai stii si pe toate...cafeaua decofeinizata e toxica rau pt bb?

Sabina, si eu citisem ca decof "poate fi" mai toxica, prin procesul decaf, reziduuri, blah-blah...
Insa in ambele cartzi de alaptare scrie clar: "consumul MODERAT de cafea al mamei este suportat bine de majoritatea copiilor alaptati. La consum sporit unii copii reactioneaza cu iritabilitate si stari prelungite de trezire".
Eu zic sa nu te stressezi si sa iti oferi o cafelutza - nociva nu e.(la fel zice de consum ocazional de vin sau bere, un pahar; sunt insa intransigentzi la fumat+medicamente: no-no.)

Danielle, acuma chiar vine fetitza!!! Tzin pumnii pentru o nastere usoara!

Adimercedes - nici o veste-poveste?! Miscari de trupe, ceva...? Eu zic ca daca e hotarata samburicea, vine ea iute. O prietena de-a mea a nascut primul copil in 3 ore, de la prima contractzie la cand i-au pus-o pe piept. Deci cine stie...?!

Noi nu avem cu ce ne lauda - am batut ieri Zürich-ul in lung si-n lat (dupa ce am mancat niste chiftelutze mega-bune la o amica) si cred ca am facut vreo 10km pe jos, doar-doar ii vine vreo idee lui Michael. NI-MIC! Liniste deplina.
(Am mai urcat ceva poze cu proportziile ambalajului lui Michael.)

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Adi, Danielle, tin pumnii sa aveti nasteri super rapide si usoare! Cred ca bebelinele voastre s-au copt frumos acum. Imi imaginez ca au trasaturi fine si distincte de domnisorici.

Voi v-ati umflat in ultimele zile? Ca eu nu mai pot, sunt umflata rau la maini si de la genunchi in jos, si nu am avut asa inconvenient pana acum in sarcina.

Nu am mai scris de cateva zile, dar deh, am facut si noi niscaiva prostioare.
Joi dimineata am plecat cu taticul la Bucuresti, sa-l sustinem la un examen. De fapt nu a vrut sa recunoasca, dar e mai linistit cand sunt sub ochii lui.
La Barlad as fi ramas in grija cunoscutilor si a parintilor lui care mai dispar pe la tzara si uita ca nu au semnal acolo.
Bineinteles ca am carat tot bagajul de spital dupa noi, desi eram convinsa ca nu nasc. Dar mai era si luna plina. Totul a fost ok, am colindat si magazinele, insa de vineri seara sunt umflata rau din cauza drumului cred mai mult. Insa nu trece nici in cursul noptii, nici cu plimbare, nici la orizontala.

In rest simptome de nastere nu prea am, doar cele pregatitoare... bb si-a gasit o pozitie buna si e tare linistit, uneori ma si ingrijorez ca nu misca, si il zgandar mult pt 1 minut de vanzoleala, burtica atarna, insa nu am contractii, bazinul trosneste. Parca e prea calma marea noastra...
Si ofcourse, ma suna prieteni, cunoscuti, colegi de serviciu si ma intreaba cum de nu am nascut inca. Zic uite asa! dupa ce l-am intors din drum la 6 luni jumate, acum a dat de bine in burtica.

Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Alinus, exact asa e si la noi: dupa tevatura din trim. II, toti cred ca B vine ca racheta! Ei bine, acuma el e convins ca e f. bine acolo; la toti le spun ca e un tip cu personalitate si decide singur cand.
Oricum, cu toata nerabdarea, si eu ma bucur ca am ajuns 2in1 aici.
Si al meu s-a cam linistit si ma mai ingrijorez, dar pe urma mishuna el un pic. Insa nu ma mai doare chiar nimic, nici bazinul... Hmmm? Linistea dinaintea furtuniì?!!

Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milu spune:

Buna mamicutelor si viitoare mamicute....e adevarat ca n-am mai dat nici un semn de viata de cand bebicu avea 13 saptamani insa acum vroiam sa anunt in gura mare ca baietelul nostru Matei a venit pe lume in 05 septembrie ora 16.04 a avut la nastere 3620 gr si 52 cm scor apgar 10...de abia acum ne obisnuim cu meseria de mama ...e greu ce-i drept....dar daca ne nasteam invatati ce rost mai avea:) va pup

Mergi la inceput

Lia, la scoica fara baza nu stiu daca e musai sa aiba sistem de prindere. Cel putin cele comune care au invadat piata nu prea au.
Din categoria celor omologate safe pt transport auto, sunt unele care
au niste urechiuse pe laterala, in partea din fata, ca cele de la umerasele pt rochii cu bretele de exemplu, si se trece centura prin urechile alea si pe la spatele cosuletului unde gasesti tot asa un gen de urechi. Cel putin astea de la chicco asa au.

Si mai sunt unele care necesita cumparat un kit de prindere, format din 1-2 centuri mai mici care se fixeaza pe scoica, si centura auto vine in prelungire.

Mai cauta in carticica cu instructiuni, sau da o cautare pe net.
Sper ca ati rezolvat cu kk pana acum.

Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

DANIELLE [majreta]
ADI
Cecilia,da stau in zona Titan,deci cu siguranta ne vom intalni si vom face club in parc.
Sunt franta de oboseala,am terminat curatenia,am gatit o varza calita cu pulpe si acum il astept pe sot,care de 2 luni lucreaza fara pauza de luni pana duminica.
fetele si tineti-mi pumnii stransi pt miercuri,va voi anunta imediat ce este posibil printr-um sms,ca de ca pc nu are cine intra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

Alinus, exact asa e si la noi: dupa tevatura din trim. II, toti cred ca B vine ca racheta! Ei bine, acuma el e convins ca e f. bine acolo; la toti le spun ca e un tip cu personalitate si decide singur cand.
Oricum, cu toata nerabdarea, si eu ma bucur ca am ajuns 2in1 aici.
Si al meu s-a cam linistit si ma mai ingrijorez, dar pe urma mishuna el un pic. Insa nu ma mai doare chiar nimic, nici bazinul... Hmmm? Linistea dinaintea furtuniì?!!

Piciulika 39+ Michael

Cel putin mie asa imi miroase... In rest nu pot decat sa ma declar fericita, am depasit targetul de multe ori, 34s, apoi 37s.
Eu curiosilor le-o mai pun in nas si spun ca acum bebe e voinicel , si nu mai poate iesi pe furis, in plus s-a mai desteptat si el ca e mai bine in burtica.

Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Piciule, mumos ambalajul! Pur si simplu radiezi!

Eu de vreo 2 saptamani am o pofta de ras, de ma pazeste sotul si ma ameninta sa nu-i scap baiatul, ca prea tare il zdruncin. Dar eu in inima mea stiu ca greul a trecut, si sper ca nimic rau nu se mai poate intampla.

Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danielle02

ADI si MAMI

dupa o noapte cu contractii crunte,iata ca am pierdut si eu dopul de dimineata si acum sunt in asteptare.m-am speriat putin si am dat la soricei ca nu mai vreau sa nasc,asa tare doare
dopul meu parca era mai diferit,de un rosu aprins si ffff gelatinos asa si mai am o scurgere rozalie (cum explica adi)
asa ca... sim sa iti dea Dumnezeu sanatate,poate nasc pana maine.

danielle 40+ Ebonee
pozici

Danielle, tin pumnii sa se hotarasca bebelusa ta sa vina cat de repede!!! .

Poate nastem deodata, desi la mine situatia nu a evoluat prea mult . Asa ca ma duc la dus si ma bag in pat, ca e aproape 11pm.

Ma gandesc la tine!!!! Hai, ca mai e putintel!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna buna,

Am citit ca sunt ceva miscari de trupe deci punem fetele la treaba.... Danielle, Adi, Piciulika .
nasteri rapide si extrem de usoare.

Piciulika daca nu vrea si nu vrea, incercat cu metoda clasica, cum bine a descris-o Adi.
Sabina, o cafea potrivita si ca marime si ca tarie e ok dimineata.Mie chiar mi se recomanda pe meleagurile astea pentru ca m-ar ajuta la productia de lapte, ma rog n-am incercat dar o cafea dimineata o serveam.
Danuta36 bafta maine la doctor.
Am tot citit de colici la bebei, la noi a facut bine fata ceaiul de venicul, chiar a facut minuni, plus ca mai are si alte proprietati, bafta sa scape ingerasii de colici.

va doresc bebei sanatosi si necolicosi,

Dantje 37+ & Martijn ( 19-04-2007)

Mergi la inceput