Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
Lia_B spune:
Roxana, Andries, multumesc pt. raspunsuri. Mai astept sa vad cum evolueaza. N-ar fi o problema daca saraca nu s-ar chinui, dar a dormit f. putin (ca si mama ei!!!) si asta ne ingrijoreaza.
Roxana, cat de calda e apa cand pui laptele in ea (clocotita, fierbinte sau calduta)?
Lia, Runa Miruna 21-08-2007
Roxana, am citit de metoda ta cu scoica si am probat-o zilele trecute dar nu pare sa mearga. bebelina facea intotdeauna dupa baie in jur de 10-11 pm. dar aseara numai agiatia a fost si kk ioc.
Lia_B spune:
Danielle
Hai Danielle ca mai ai putin! Sa fie intr-un ceas bun! Nastere usoara!
Roxali spune:
Danielle lasa ca scapi repede
Dani, Adi
sant cu ochii pe voi...bafta
Sabina cafeaua decafeinata e toxica...mai bine o faci ai slabuta , dar mai naturala si bineteles ca depinde si de marca, de ex. cea araba 100% e mai tare...ce folosesti??varsata sau de la export??
Ali36si Enrico 7ani
poze
mandarinutza spune:
Acum m-am intors de la Biserica, mi-a citit si mie preotul molifta, am fost si cu bebelina, si a primit cadou o icoana cu Fecioara Maria. Acum beblina doarme linistita in scoica.
Saphir felicitari pentru bebelus!
Danielle
Sim, si eu am avut o noapte grea pana la 2, cu 3 ore de plans, i-am mai pasat-o sotului, dar pana la urma tot la mine s-a linistit. Nu stiu ce are, dupa baita, a supt 5 min si au inceput plansetele, ii dadusem Gripe Water inainte de baie dar vad ca nici un rezultat. Si pana atunci ieri chiar a fost cumintica,a adormit dupa-amiaza in parc si seara pana la 9.
Irina C, si fetitei mele i-au aparut bubitele de care zici tu, am vorbit la telefon cu pediatra, a zis sa o spal cu ceai de musetel pe fata. Astept sa vina pediatra marti la contrlul de o luna si iti spun daca ne mai indica altceva.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Gabriela77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Noi sintem bine, ieri am implinit o luna, am aniversat-o cu tati. Sara e o cumintica, papa, doarme bine, nu au aparut colicii. Cred ca sintem niste norocosi, si-a reglat asa frumos programul, se trezeste si papa la 3-4 ore. A venit si pediatra si a zis ca e...perfecta! Doamne ajuta sa fie sanatoasa! Toti bebelusii nostri!
Danielle, tin pumnii! Nastere usoara!
Pupici!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Lia_B spune:
Mai am o nedumerire. Scoica poate fi prinsa in centurile masinii si fara baza scaun? Eu am cumparat carut cu scoica dar nu are si baza scaun si inca nu am gasit de cumparat (am dus-o pana la spital si cand au vazut-o in scoica au zis ca o port ca pe un catelus in cos!!!). treb sa ma duc la metro dar e cam departe si bebelina prea mica.
andrruzza spune:
danielle , adimercedes
nashtere ushoara!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Andries spune:
pt cine are nevoie bineinteles!!
andrruzza te rog frumos mai spune-mi o data cum se numeste restaurantul la care ai facut botezul lui Rares, stiu ca mi-ai mai spus, eu am notat, dar am uitat unde am notat!!
Andries
andrruzza spune:
club passion
Str. Valea Oltului nr. 117A , Tel.: 021 - 444.36.68; 0745 - 30.47.77
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"