Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Adi, Danielle, tin pumnii sa aveti nasteri super rapide si usoare! Cred ca bebelinele voastre s-au copt frumos acum. Imi imaginez ca au trasaturi fine si distincte de domnisorici.
Voi v-ati umflat in ultimele zile? Ca eu nu mai pot, sunt umflata rau la maini si de la genunchi in jos, si nu am avut asa inconvenient pana acum in sarcina.
Alinus, multumesc, scumpa. Chiar sper sa fie noaptea asta...
Eu nu m-am umflat asa cum descrii tu, insa mi s-au umflat picioarele de la glezne in jos si asta in ultimele 2 saptamani. Si tot asa, nu imi trece nici cu odihna, nici cu altceva. Desi unele zile sunt mai ok decat altele. Cred ca se apropie momentul .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
danielle02 spune:
lia,roxali,mandarinutza,gabriela,andrruzza,piciulika,alinus,adi,mami,dantje
multumesc mult fetelor ptr. majorete,gajii si urari.am nevoie.tot mai am scurgerea aia asa rozalie dar nu e mult,asteptam sa se rupa apa si sa o intindem la spital.
alinus si eu m-am umflat acum in ultimile zile,chiar ma miram.nu imi mai pot scoate verigheta si talpile la picioare imi sunt umflate si merg greu ca ma dor.
ADI , PICIULIKA , ALINUS , MAMI
danielle 40+ Ebonee
pozici
Piciulika spune:
Alinus
quote:
Originally posted by alinus_25
...In rest nu pot decat sa ma declar fericita, am depasit targetul de multe ori, 34s, apoi 37s."
Parca despre mine vorbesti!!!
Cum ma uitam cu jind la fetele care erau in s 32-34 si ma intrebam: Oare ajung si eu acolo? Macar 34!
Apoi, dupa ce ajunsesem la 34: ufff, sa ajung in "zona gri" cum zice drl., sa implinesc 36 si e SU-PER!
Si acuma chiar radiez!!!
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Dantje
...Piciulika daca nu vrea si nu vrea, incercat cu metoda clasica, cum bine a descris-o Adi.
...ma gandesc ca nu te gandesti la mancarea chinezeasca?!
Stai asa, ca metode clasice am 'incercat' cu f mult sarg si elan. In afara ca-s super-placute ca procedeu, incercarile nu au adus nici un norisor de contractzie. Dar noi vom insista!
Piciulika 39+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/1462211785/in/set-72157602122148487/" target="_blank">In saptamana 40
Roxali spune:
Alinus m-am cam umflat si eu...picioare, maini nu , dar burtoiul e imens...simpt ca explodeaza si nici o pozitie nu-mi gasesc ptr a ma relaxa.
Piciule asa gandeam si eu...incet, incet depasim termenul...partea nasoala e ca eu nu am nici un fel de energie de data asta(la sarcina asta)...in fine trag de mine ptr junior.
Ma duc cu baiatul la o plimbarica cu bici pe marginea raului si la vreun parc ...sper sa nu ma buseasca pitica prea tare.
Ali36si Enrico 7ani
poze
Roxana_G spune:
Sabina, eu i-am dat Bronhovaxom, suntem la cura 2. Lantigen e mai bun? Imunobaby asta e nasturist? Eu nu m-am omorat cu chestii pe baza de echinaceea, am citit mai demult un articol despre echinaceea si leucemie.
Andries, multa sanatate baiatului. Mi-ai descris exact situatia noastra. Poate daca nu alerga asa aseara nu era atat de rau. Momentan pare mai bine...daca e spre bine o trimit asa la gradi. La gradi veche asa erau toti si nu le zicea nimeni nimic, aici cred ca se preocupa totusi pentru ca Alex mi-a zis (si sigur a auzit undeva) ca daca mai are asa multi muci trebuie sa stea acasa.
Bona nu am cautat inca, e prea devreme. Undeva dupa sarbatori ma apuc, pana atunci ma descurc. Ma gandesc ca iarna e si mai greu de gasit, mai ales aici la capatul pamantului.
Danielle, nastere usoara iubita. Ce zici ca doare?
Lia, cred ca e calduta apa. Eu habar nu am, am un incalzitor smecher de la Tefal pe care setezi cati ml ai si astept sa se aprinda butonul verde. Imi pare rau ca nu a mers scoica. Dar sa stii ca agitatia de seara nu e neaparat legata de KK, poate are doar crampe si gaze. Al meu are si 3 scaune pe zi si tot asa agitat si crispat e seara.
Nu am inteles intrebarea legata de baza scaun. Eu pun scoica in masina si o prind cu centurile cu pricina.
Gabriela, felicitari pentru Sara cea cuminte si la multi ani pentru aniversarea primei luni!
Aaa, apropos de aniversarea primei luni. Iacata ce dilema am. Andrei e nascut pe 31, insa cum nu toate lunile au 31 de zile, cand consider eu ca are baiatul o luna? Azi de exemplu, ca e 30?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Lia, acum inteleg intrebarea ta, dupa ce am citit raspunsul lui Alinus. Eu am intr-adevar scoica de la Chicco cu sistemul de prindere de care zice Alinus.
In rest ce sa va zic...sunt afara pe terasa cu amandoi piticii. Andrei foarte cuminte pana pe la 2 cand au inceput gazele si plansetele. Nu a fost chip sa il plimb nici in carut, asa ca zace in scoica pe masa de pe terasa si eu legan de zor. Insa a dormit baiatul de la 12 la 12, cu pauza de masa la 6 dimineata si la 9. Deci berlfereala noaptea. Numai ca ziua imi platesc linistea nocturna. Alex pare mai bine...o sa vad daca o duc maine sau nu la gradi.
Va pupic. Va doresc sa nasteti curand celor care isi doresc asta si sa fie cat mai usoara nasterea. Pupici.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Sabina, nu e chip sa scot vreun geniu din bebelusul meu. Nu numai ca nu asculta nici un Bach, nu asculta nici un fel de muzica, se enerveaza si se agita. El e fericit la talk show si la stiri. Mai devreme s-a linistit mai degraba la Realitatea TV decat la picaturile de colici. Ce ma fac?
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
alinus si eu m-am umflat acum in ultimile zile,chiar ma miram.nu imi mai pot scoate verigheta si talpile la picioare imi sunt umflate si merg greu ca ma dor.
danielle 40+ Ebonee
Of, parca am pernite de pisica si nici degetele de la picioare nu mai incap unele de celelalte.
Dani, in momentul asta la ce interval ai contractiile? Si cum au inceput, dureroase, gen crampe ca la ciclu, sau din alea de nu poti respira? Bebelina e linistita sau mai misca intre contractii?
Nu cred ca e obligatoriu sa se rupa apa. Te poti dilata bine-mersi si sa trebuiasca sa-ti rupa apa in spital. Depinde de cat e de rezistent 'balonasul' bebelinei. Cat timp faci pana la spitalul unde vei naste?
Eu de crampe gen ciclu si dureri de noada sunt satula, tot servesc din astea de cand nu mai am nici un fel de medicatie.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by danielle02
ADI , PICIULIKA , ALINUS , MAMI
danielle 40+ Ebonee
Mey, eu acum am vazut ca mi-ai pus majoreta.
Bag-o la loc, ca baietu' meu se decide singur, ce daca altii ma chestioneaza de ce nu am nascut inca.
Si in plus eu nu ma grabesc. Vreau sa ajut pe tatic la invatat, are de sustinut un examen pt un job mai bun. Iar bebe nu se aude chitzaind din burtica.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb