Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 11
Lia_B spune:
S-a rezolvat partial cu kk. A facut, dar putin, tare si de o curioasa culoare verde inchis. Of, sun la medic. Da sa fie oare de la lapte sau de la Espumisan (i-am dat mai des ultimele 2 zile).
Lia, Runa Miruna 21-08-2007
scoica are sistem de prindere pe baza scaun (o chestie cu clic), m-am uitat mai bine.
danielle02 spune:
acum nu mai am nici o contractie doar dureri constante ca de ciclu.
noaptea trecuta am avut crampe exact ca la ciclu,ma tineau asa incordata mai bine de juma de minut si dureauuuuuuuu apoi imi dadea drumu la burta si mergeam sa fac pipi ca asa simteam.bebelina misca binisor,a miscat pana acum dupa-amiaz,iar acum e liniste totala in burta.si am mai avut junghiuri in spate de abia paseam,de ieri.
totusi mi s-a parut ceva suspect cu dopul asta al meu,e total diferit de cel care a fost descris de fete pe aici.la mine era sange "proaspat" si mult nicidecum firicele.doar cateva pete maronii dupa dopul asta si scurgeri rozalii.
danielle 40+ Ebonee
pozici
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Aaa, apropos de aniversarea primei luni. Iacata ce dilema am. Andrei e nascut pe 31, insa cum nu toate lunile au 31 de zile, cand consider eu ca are baiatul o luna? Azi de exemplu, ca e 30?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Roxana, pt prima luna voinicelul tau merita sarbatorit astazi. E o duminica frumoasa, si in plus, la cat de bine arata Andrei, (ptiu' ca babele, nu fie de deochi!) n-ar zice nimeni ca ii lipseste o zi.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
Roxana_G spune:
Alinus, esti o dulce. Ce e drept, dupa cum arata, ai zice ca are 2 luni in plus.
Lia, KK verde e de la laptele praf, nan e imbogatit cu fier. La mine amandoi puii au facut verde si am vorbit cu dr si mi-a zis ca e de la laptic.
Constipatia e evident de la laptele praf, ai grija sa nu il faci prea concentrat, pune masurile rase. Tare face si al meu, de fie-mea nu mai zic ca era o pasta de nu o puteam sterge. De la espumisan nu as zice, eu tocmai am impresia ca atunci cand il dau face mai moale si mai galben.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Stiu ca am mai intrebat o data sau am mai ridicat nelamurirea legata de Gripe Water. Eu Alexandrei nu i-am dat ca scria e pe el sedativ. Nu mai stiam de unde imi venise ideea. Acum am vazut pe prospect ca scrie anticolici dar si sedativ si i-am dat numai de vreo 2 ori in total. Insa azi studiind sticla am vazut de unde aparuse retinerea mea. Pe eticheta de pe sticla, cea in engleza, scrie numai sedativ linistitor. O fi ok pentru bebelusi?
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
Danielle, moasei i-ai spus ca era si sange proaspat pe acolo?
In rest cu dopul nu cred ca e o regula, poate avea consistente si culori diferite.
si tin pumnii sa nasti usor, si fara dureri prea mari. Cred ca maine si tu si Adi va veti tine printesele in brate.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
Lia_B spune:
Aha, merci Roxana.
Multa sanatate dragutului Andrei si la cat mai multe aniversari!
Lia_B spune:
Eu ii dau uneori Gripe Water. Efectul sedativ este datorat extractului din seminte de marar. Nu are substante sedative chimice. O linisteste cand e mai agitata si o ajuta sa adoarma. Ii dau in general seara. Sunt f. multumita de combinatia gripe (seara) + espumisan (ziua).
Roxana_G spune:
Lia, multumesc de raspuns. Am vazut eu ca nu e ceva tip medicament, dar pe de alta parte efectul asupra sistemului lor nervos e acelasi, nu? Sa stii ca si eu i-am dat 2 seri, insa nu mi s-a parut mai linistit. Chiar ma intrebam in ce consta efectul sedativ.
Rox ,
Poze
Lia_B spune:
"extractul din semintele marar este indicat deoarece favorizeaza digestia, eliminarea gazelor din intestine, diminueaza sau inlatura contracturile muschilor netezi din organele interne" - Enciclopedia plantelor - Constantin Parvu
semintele de marar contin ulei eteric, carvona, K, S, Na, vit. A, B1, C. insa nici unul din componente nu are efect sedativ. Cred ca e numai reclama.