Mamici de septembrie-octombrie 2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
"extractul din semintele marar este indicat deoarece favorizeaza digestia, eliminarea gazelor din intestine, diminueaza sau inlatura contracturile muschilor netezi din organele interne" - Enciclopedia plantelor - Constantin Parvu
Lia, Runa Miruna 21-08-2007
multumesc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Lia_B spune:
Apropo de marar, stimuleaza lactatia. Ma bucur ca am aflat. Eu sunt disperata ca am lapte putin. O sa incerc si mararul!
stai ca am citit mai atent, este recomandat sub forma de infuzie si pentru combaterea insomniei!!! Deci o fi si sedativ... datorita cred vit.B1
danuta36 spune:
AdimercedesNastere usoara!
Dantje merci,sa fie!
Alinus si eu am avut picioarele umflate si glezne dureroase,dar mi-am luat ceai diuretic pt. gravide,si vad ca mi s-au mai dezumflat.Incearca,poate are efect bun si la tine..
Dana 38s+
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Lia_B
Apropo de marar, stimuleaza lactatia. Ma bucur ca am aflat. Eu sunt disperata ca am lapte putin. O sa incerc si mararul!
stai ca am citit mai atent, este recomandat sub forma de infuzie si pentru combaterea insomniei!!! Deci o fi si sedativ...
Daca stiam eu cand eram gravida si bantuiam pe net de insomnii...
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
alinus_25 spune:
Danuta ceaiul e special pt gravide?
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
danuta36 spune:
Lia_B eu mi-am luat azi un ceai de la Humana,de fenicul si chimen.E bun si pt. mamici,in stimularea lactatiei,dar si pt. bebei,impotriva colicilor.
Dana 38s+
danuta36 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Danuta ceaiul e special pt gravide?
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb
Da,da.Prima data mi-a dat unul pe care nu se specifica,apoi mi l-a adus pe asta,de la Fares,si e special pt. gravide.
Dana 38s +
Lia_B spune:
Danuta36,multumesc,
Asta il servesc zilnic impreuna si cu galactogilul. Da tot nu-i suficient. probabil si din cauza oboselii si somnului insuficient.
Sabina spune:
Roxana, persevereaza cu muzica
important e sa-i formam gustul, hihihi.
Raportez una bucata colicios.Ufff
Maioneza mi-a trebuit mie ieri. uitasem ca e contraindicata, prea multe grasimi, deci gaze la greu si kk la greu.A prestat cun kk si cand il spalam in baie, am vazut si eu cum iese. E ca la gaini, LOL
Piciu, Roxali si Adi, multam de sfaturile despre cafea!
Danutra, care e ceaiul de la Fares pt Gravide? am intrebat la Plafar si nu stiau.
Cum se ia mararul pt lactatie???
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alinus_25 spune:
Danuta, . Maine il trimt pe sot sa-l caute ca nu mai e chip sa stau asa.
Ne-am facut mari!
Alinus 38+ Iulius
Lucrusoare bb