MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

salut fetelor, multumesc ptr raspunsuri,sa stiti ca eu sunt aici chiar daca nu va scriu,insa citesc tot..tot. Giulia a inceput sa manance des si putin,nu prea reusesc sa o pun la ambi sani ptr ca adoarme,insa se trezeste dupa o ora ptr ca ii este iar foame in plus medicul pediatru mi-a spu sa ii pun o fasapeste buric, cu putin CICATREN POLVERE iar in dimineata asta mi-am dat seama ca fasa aceea i sa lipit de buric si sunt disperata ptr ca nu stiu cum sa o inlatur fara sa o doara si mai ales fara sa-i curga sange

Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hmm poate reusheshti sa o uzi cu putin ser fiziologic. sa se inmoaie. sau chiar apa.. Nu iti face griji cu programul in curand si.l va regla singurica.Oricum ea cand doarme CRESTE :) poti eventual sa incerci sa o tii treaza mai mult ..gandiland.o la piciorush daca nu se trezeshte inseamna ca vrea sa faca nany :) mai ashteptam veshti de la voi

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Cristina,in scurt timp te vei invata cu toate,asa imi zicea mie o prietena,ca dupa 3 luni parca era mama de o viata,lua deciziile instinctiv Foarte scumpa fetita ta,m-am mai uitat o data la poze ..Doarme in carucior sau ati scos-o deja afara?

Raluca

in asteptarea lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

mamii o sa incerc si varianta cu gadilatul, sa vedem daca merge,cat despre buric chiar nu stiu ce sa fac, poate daca pun cateva picature de dezinfectant ptr copii? totusi ea plange si se agita.nu sta cuminte sa-mi fac treaba
raluk noi am scos-o pe giulia afara doar cand am mers la pediatru ptr ca eu nu sunt in stare sa merg sau sa stau in picioare din cauza durerii de la cusatura,iar tati nu iese afara cu giulia fara mine

Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

nu cred ca e nevoie de desinfectant!Ti.am zis poti pune putina apa o compresa sa inmoaie talcul ala sau cojita ce e..Sau apa dar ca sa fii mai sigura o poti fierbe inainte.Inmoi compresa sufli de kteva ori p compresa sa se raceasca..si ..o pui la buricut.La fimiu ramasese doar o cojita si nu i.am pus nici o fasha nimic care in 3 zile a cazut si aia si apoi i.am facut baita din cap pana in picioare:D

Mergi la inceput

p.s. cristina sa shti ca trebuie sa faci putina mishcare chiar daca doare putin!..asha ... ieshi in fata blocului cu ea si mergi 5 metrii dus 5 metrii intors.. mai stati putin in fata si apoi urci in casa.Eu cat am avut taietura am folosit numai tampoane de vata cand am pus tampon normal ma usura si in fund!...asha ca am preferat sa mai cheltui nishte bani pe tampoanele de vata si sa imi fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaooooooo !!!!!!

Nu am reusit deloc sa deschid forumul pana acum.

cristina - ma bucur ca sunteti mai bine ... si ca pitica se dezvolta bine.
Chiar daca nu ma pricep, sunt de acord cu mamii (si sper sa nu zic vreo prostie) cu iesitul la aer .. ii face bine si fetei si tie ... putin, nu departe, dar trebuie sa profiti de timpul asta frumos cat inca mai este ...

mamii - deci nu-s bune tampoanele alea normale? De care de vata .... sau pur si simplu vata normala, la care te referi?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

in primele zile dupa ce ai nascut ti se recomanda sa iti cumperi tampoane de vata( exista in farmacii de la chicco si altele..)sau iti poti pune vata normala infashurata in pansament.DECE? pentru ca asha iti respira mai bine pielea ... si taietura se vindeca mai repede.Eu am incercat la 4 zile absorbant normal si dupa 3 ore simteam ca mor..si am trecut iarasi pe tampoane de vata.Acum depinde si de la corp la corp mie una nu mi.a mai venit sa folosesc absorbante normale pana nu mi s.a vindecat de tot..dar eu am scapat si usor pentru ca am stat in fund aproape mereu in prima saptamana mai greut ...iar apoi fara probleme am mai avut cateva durerici cand mi.au iesit nodurile dar a trecut repede!Iar de iesit cu bebe afara am ieshit din a 3 a zi.. :) in fata casei dar ieseam prima oara 10 minute a 2 a zi 15...si apoi ..juma de ora... o ora.. la plimbarica.Gafaiam de parca aveam 100 de kile da... altfel nu iti mobilizezi corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

mamii - merci ... am sa caut tampoane de vata atunci ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

petronela cu placereai grija ca iti trebuie DESTULE adica sa nu iti cumperi pachetel micutz...macar in primele zile dupa aia daca iti accepta corpul poti folosi ..normale..

Mergi la inceput