MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Da, le-am mai vazut pozele ... sunt eu ...

Multumim pt. cantecele ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Multzam de informatii, sper sa-mi iasa. proba

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

A iesit ... proba !!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Ceva poze cu burtica?

Mergi la inceput

Tiiii, ce fata frumoasa o sa aveti, ca si voi suntei frumosi
Se vede diferenta de la saptamana 29 la 32, e mai mare burtica.
Te-am lasat singura Petro, ca s-a trezit bimbo.

Mergi la inceput

oana - saru' mana!!!

Mie intre timp mi s-a blocat comp ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si imi pare rau ca va-m facut sa va faceti griji ptr mine si va multumesc din suflet ca va-ti gindit la mine

Petro are dreptate Oana o sa aveti o frumusete de fata,ca si mami si tati sint frumosu tareeeeeeeeeeee.

Oana dar tu de ce nu ne dai datele tale sa te trecem pe listuta noastra?si sa iti traiasca baiatul ca tare chipes mai este .

Katia,Mamii,Stefania dar si restul fetelor va trimit cite un .

Ginger ce vesti ne dai de la echo?ce fac cavalerii tai si daac apa care ai bauto a fost buna la ceva,le-a completat pscinele?

Despre noi ce sa va zicem sintem bine numai ca ma cam speriat Frumusica mea ca nu prea am simtit-o miscind asa de activ ca pina acum si am trecut la tactici de alea mai putin normale de ex:miscatul burtii,mincat dulce,baut cafele si nimic pina cind a vrut ea sa miste ,are caracter nu am ce zice,important ca am simtit-o.AAAAAAAAAAAAAAAA si tin sa multumesc fetelor care mau incurajat si linistit in privintra asta si le trimit un dulceeeeeeeeeee.SARUMINA FETELOR!!!!!!!!!

MIRELA 29+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

hihihihiiiii ... stiam eu ca esti prin zona si ca tre' sa apari ...
si voua!!!!

oana este deja pe lista.

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Eu ca huhurezul pe aici...sper sa nu fie asa agitata si dupa ce se va naste.
Cristina a reusit sa te pacaleasca deja...printesele astea sant smechere...mai bine suzeta decat sa foloseaca tzitzi tot timpul.
Despre buric nu-i bai se va retrage singur, iar cusatura cere ceva timp, dar vor cadea si firele.AI fost cusuta si interior? ...ca atunci durereaza mai multisor, ca de e mai umeda zona.
Pe al meu mi l-au tras cu ventoza(la inceput aveam contractii si nu ma dilatam , iar cand m-am dilatat ioc contractii, puteri), am fost si taiata ...aveam fire si ditamai fofo vinetie rauuuuuuuu.Ma intorsesem la munca dupa 2 luni si imi dadeam palme ca inca mergeam cracanici...si binenteles ca ceva mai simpt cand se schimba vremea.Cu timpul se uita si am luat-o de la cap cu toate cele

Ali36si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

unde e cafeluta fetelorr??
pentru toate fetele si una special pentru cristina na ca asa vreau eu!
cristina mie au inceput sa imi cada firele la cateva ore de la nastere dar si knd mi.au iesit nodurile m-a durut....stay linistita o sa treaca la mine nici nu se vede taietura.Incearca sa stay aproape de fetita ta sa-ti auda inima poate poate se v.a linishti.Nu iti face griji ca s.a 'obisnuit' ca ei pana la minim 3 luni nu cunosc obisnuinta!si incearca si cu suzi sau incearca sa ii vorbeshti bland cu calm sa iti auda vocea de mamica:) Sper ca ai timp sa citshti pupici de la noi
mikuta mai lasa fata sa doarma nu o mai deranja si nu iti mai face griji e totul bine

fetele voi restu sunteti bine?§?gingerce fac piscinutele??

astazi fac varza calita

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput