MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon sugo,eu aseara am facut pasta carbonara si bistecca
azi cit mai apuc i-au retete de la voi
mereu avem cite ceva de combinat

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by katiapam

buon sugo,eu aseara am facut pasta carbonara si bistecca
azi cit mai apuc i-au retete de la voi
mereu avem cite ceva de combinat

Grazie !!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

buon giorno fetelor, eu azi noapte nu am dormit ,Giulia odata la 5 minute plangea ca vroia tzitzi si nu am reusit nicicum sa o pn sa doarma in patutul ei. din cauza asta mi-a fost si frica sa adorm ca nu cumva sa ma intorc peste ea noaptea in somn si sa o sufoc.S-a obisnuit sa adoarma la san si altfel nu vrea sa doarma.Pe mine ina ma doare cusatura si nici nu reusesc sa stau bine in picioare..oare la cat timp incep sa cada atele? pe mine m-au cusut cu fire ce cad singure si nu este nevoie sa le scoata un medic.Buricul lui Giulia a cazut ieri insa mi se pare parca prea ''scos in afara''.Voi ce ati folosit dupa caderea buricului? OFFF...iar plange,povestim mai tarziu,un pupic la toate

Cristina + GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Cristina-nu-ti fa griji in privinta buricului ca se trage singur,si eu cind il vedeam mai scos credeam ca asa ramine in schimb n-am facut nimic si s-a tras singur
iar cu firele si eu am avut la fel cam in doua saptamini sau putin mai mult mi-au cazut singure,ai sa vezi pe parcurs pina atunci n-ai ce face trebuie sa suporti dupa ce-ti cad si trece usturimea esti ca noua( aproape)
iar cu alaptatul incearca sa o pui bine la san sa se sature,il guaio e ca daca o obisnuiesti sa adoarma la san esti fregata,incearca dupa ce maninca sa-i dai ciuccio,eu i l-am dat din primele zile si a functionat si de multe ori nu adoarme fara el

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Fetelor v-am pupat pe toate,ne mai auzim cind o sa imi aduca calculatorul,aveti grija de voi

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

Ce-i cu linistea asta pe-aici? Pe unde umblati, fetelor???

mirela - inca asteptam sa ne dai un semn ... e totul ok???

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ciao fetele!
Eu acum am luat pauza ca a adormit copilu, in rest tropotzeala din greu, plimbarica, papica.
Cristina, incerca cu suzeta, acum cat sunt mici au mare devoie sa suga, si chiar daca nu ii e foame vrea sa stea cu tzatzi in gura. Cand vezi ca nu mai trage lapte pune-i suzetica poate se linisteste asa, ca n-ai sa poti sa o tii ore intregi la san. Daca bineinteles nu ai nimic impotriva suzetei.
Ginger te astemptam cu vesti bune de la eco!
Petro, ti-a mai trecut "angoasa"? Vino la mine, ca ti-l pasez pe Eduard si sa vezi ce te distrezi, faci si practica, gratis!

Oana de Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micio
Petro, ti-a mai trecut "angoasa"? Vino la mine, ca ti-l pasez pe Eduard si sa vezi ce te distrezi, faci si practica, gratis!

Da, sa zicem ca da ... nici eu nu stiu ce aveam, toane de gravidutza . Adica nu ma simteam tocmai bine ieri (fizic vorbind), dar cred ca si din cauza vremii mohorate si intunecate. Azi insa e mai bine ...

Pe unde stai ca as vrea sa-l vad pe jr. ??? Apropo, ai pus cumva foto cu voi sa va cunoastem?

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Pe langa Pesaro, Rimini. (Macerata Feltria se cheama "orasul" in care stam!)
Am pus poze la aresa https://www.dropshots.com/oanna . Cine ma invata si pe mine sa ascund http-ul asta? Multzam!
Am trimis pe mail 6 melodii pt adormit bebelacii!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

"Formula" ca sa ascunzi un link e [ url="link-ul pe care vrei sa-l ascunzi" ]abcd.. (adica ceea ce vrei sa apara scris)[ /url ] ... far apauze intre [ ] le-am pus eu ca sa vezi exact formula.

Iar un exemplu .... da quote la ceea ce am scris in continuare foto Oana & Eduard ...iar in loc de "foto Oana..." scrie ce vrei tu.

Daaa ... tot departe stati ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput