Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor voi ce ma sfatuiti ,ptr urmatorul ecograf cand voi avea aproape 36 de sapt,sa fac doar un eco simplu sau sa fac toate masuratorile...,ca sa vad daca sa dezvoltat cat trebuie ,in caz de se va naste inainte...! Sotul zice ca acum nu mai are nici un sens sa o mai masuram din capt pana in picioare...,ca mai e un pic..dar parca eu as vrea sa o mai masor ptr ultima dat,voi cum o sa faceti?!
Ieri am cumparat niste cutii ptr depozitat ,de la IKEA,pe care le asamblezi tu...,sunt 2 la set,au si capac la ele si arata tare bine,poate ati fost pe acolo si ati vazut ,erau negre cu maro si capac negru...,cu niste desene pe ele,pantalonasi,bluzite,foarfece,etc...,sunt super rezistente,practice,ieftine si arata bine!!
Acum va las ,ma duc sa strang hainele de la uscat...,va pup pe toate si mai vb!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticilor !

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!va las cafeluta! merg sa o beau si eu pe a mea...dar ma intorc..

sa avem o zi buna!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Stefania, nu stai cu noi ? :(

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

ba da :)mi-am adus cafelutu aici.. pai ce pot eu sa ma dezlipesc de voi...?chiar daca nu intervin..eu va citesc mereu

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

hei..pufu...ziceai ca vas singurele... si voi...? ati plecat la motait..somnoroasele....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Da de unde, bizii pe aici ca o albinutza, aranjat in casa, udat flori, spalat haine :)
La mine cam asa se intimpla, ma trezesc pe la 7, imi pregatesc omul de job si dupa aceea aranjez tot ce e de aranjat . Dar cam dupa vreo 2-3 ore mi se termina entuziasmul si mi se face somn iar :))
Acum sunt si bine dispusa ca am cumparat multe din ce aveam nevoie pt spital si acasa, a mai ramas patutzul si lenjeria, ca inca nu am gasit ceva sa imi placa doar pe net.
Voi ce ati facut?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Erika, nu stiu ce sa zic, eu am inteles ca daca e avansata sarcina nu mai poate sa masoare atitea ca si inainte.
Mie mi-a zis la ultimul eco ca deja sunt aproximative masuratorile...
Dar al meu asa e, nu prea zice multe din pacate :(

Aaa, am o intrebare poate stiti, cum se stabileste cezariana in cazul in care copilul e prea mare? Adica atunci cind intri in travalie se face eco si daca are x kg medicul isi da seama ca e prea mare, sau cum...?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

neatza gagici!fetelor ma doare burta de azi-noapte.fara spate dar a inceput sa duca durerea in jos pe picioarenici nu stiu ce sa cred,am fost la baie si ma borfaie in burta si am si niste gaze de mor.nu simt cum mi se strange burta e doar asa durere constata ca la ciclu parca ma si inteapa,offf nici nu stiu cum sa explic.soata mea e in concediu de azi dar doarme ca purcelone,nu l-am trezit ca ma duce direct la urgente,eu mai astept ca la 5 am programare la eco sa vedem ce zice.azi-noapte nu am luat nici un no-spa ca am zis ca daca e sa vina guguloii sa vina,dar deja mi-a intrat nu un morcov si o plantatie in,si am bagat acum o pastiluta sa vedem de face vreo minune.ma duc si eu sa-mi pun o cafeluta!

34+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina, mie mi s-a intimplat asa de la gaze, ca m-am simtit asa cum zici tu, ma durea burtica de numa, nu puteam nici sa le elimin, nimic, si cum ma miscam cum ma intepa prin burtica.
Mie mi s-a spus ca e din cauza problemelor cu digestia, cum toate organele se comprima acum f tare din cauza lui bebe, e mai dificil.
Eu am luat atunci un no-spa si mi-au dat de la farmacie ceva pentru digestie si constipatie.

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput