Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pufule mama,cu constipatia am tras-o si eu de mai multe ori,nu e la fel,plus ca eu am fost la baie si am dat-o in diaree(ma scuzati dar asta e).sa vedem acum,si ce e cel mai ciudat ca daca stau intinsa ma doare,eee acum ca stau pe scaun e mai bine.

35+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata,burtici!
Sa va stapaniti sanatoase toate cumparaturile facute la BE si sa va bucurati de ele impreuna cu prichindeii vostri!
Noi am reusit(cu greu) sa nu cumparam nimic,il asteptam pe tati,si atunci sa te tii cumparaturi!
ANCA_D,sper ca nu te-am speriat!!!
In nebunia de acolo puteam sa bem si noi ceva,dar nu stiu ce a fost in capul meu,cred ca eram deja obosita si stresata de caldura&aglomeratie...Poate data viitoare,cu printesele alaturi!
Oricum,Maria cred ca va fi tare mandra de o asa mamica frumoasa!!!

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

oricum eu ii multumesc lui DUMNEZEU ca am ajuns destul de departe cu sarcina avand in vedere ca sunt doi bebei,doar ca parca as mai fi vrut si eu o saptamana ptr ei sa nu fie prematuri,si inca nu am terminat de spalat geamurile si perdelele,mai am de aranjat in camera lor,hainutele nu le-am spalat pe toate....poate e doar asa de pregatire si mai stau ei acolo putin

35+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Irina bine ca ai control azi ca semne ar cam fi .
Stai cumintica si monotorizeaza daca incep contractii.
Eu sper sa fie doar o avanpremiera si sa mai stea baietii o saptamana .
Nu stiu : tu ai cerclaj facut ?

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, am intrat doar ca sa va salut si sa iti urez, Irina, nastere cat mai usoara si sa se intample putintel mai tarziu!
Va citesc in mod constant si acum cand vad ca se apropie momentul pentru unele dintre voi...fac si eu galerie si trimit imbratisari de incurajare.

Alina 28+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Ana de ce sa ma speri mama?Multumesc ptr compliment si sa stii ca arati f bine
Si eu dupa ce am plecam m-am gandit de ce nu am iesit naiba la un suc
Fetelor noi azi ne ducem la dr sa vedem ce ne mai spune si eventuala sa discutam de cezariana.
Irina eu zic sa mergi la dr ca nu se stie...iti tin pumnii si ne gandim la tine
anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu is suparata foc...incerc sa fiu tare...dar.. una din pisicile mele ..nustiu ce s-a intamplat cu ea...da' parca-i paralizata de la jumate in jos...

mi-e asa de mila de ea....si veterinarul aici vine abia azi pe la 4.. ieri a fost inchis...si imi inchipui in ce dureri sta...

da nustiu ce i s-a intamplat... ori a batut-o cineva,i o fi dat vreun baston..ori a dat vreo masina peste ea...ori o fi vreo boala...nustiu ce sa cred...de miscat piciorul din spate il misca ..da' sta mereu pe o parte..o vad ca ar vrea sa se ridice ..si nu are putere ..de la jum. in jos..si cade..mi-e asa de mila...eu ce pot sa-i fac...nici de mancat nu prea vrea tb sa o rog..si sa o mangai o gramada ca sa ia o ingititura...ea care golea tot din farfurie si se mai ducea si la ceilalti si fura din farfuria lor... de ce tb sa se intample intotdeauna ceva....si pana vine veterinarul....ce mult mai este macar daca ar manca sa-i dau niste analgezice..caci sigur sta in niste dureri..ea nu zice nimic...da se vede ca sufera...azi dim..am vazut-o un pic mai vioaie ..dar aseara ziceai ca-i carpa...

am separat-o de ceilalti...sa nu sara si aia din joaca peste ea(asta-i mai lipseste)caci ce stiu ei ..dar ma gandesc sa o las singura..parca e criminal..ea zburdalnica..dar nici nu pot sa o las prin preajma mea...caci eu mai fac zgotot ..si stiti cum sunt pisicile mereu in aparare ..dar ea daca nu se poate nu poate misca si apara..casca niste ochi..si se vede ca e speriata rau..caci nu poate sa fuga..cum face le de obicei(reactie la zgomot improviz)asa ca am lasa-o intr-o camera sa se odihneasca caci sigur acum are multa nevoie..nu cred ca-i mai tb altceva...

stiu ca v-am plictisit..da' mi se rupe sufletul cand o vad... ce as putea sa-i fac intre timp...nici nustiu ce are ..pana nu o vede dr...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ANCA...ma gandeam, ca nu sunt multe femei care te interpeleaza...
Fetelor,eu va pup pe toate,intram mai pe seara,ca avem mult de alergat astazi!Sa aveti o zi perfecta si o saptamana asemenea!

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata1
erika tu cum nasti? daca faci cezariana n-are sens sa faci mai mult decat un eco normal! Daca e nastere vaginala poti... ca Angelina a crescut mult si macar sa sti cu aproximatie cat e de mare, desi marja de eroare ajunge si la 500 gr. ! Si vrem pozici cu mobila... cu cadita si cu restul...
irina Eu te felicit ca ai ajuns pana aici! Sa fie DD cu voi si El sa hotarasca cand e mai bine sa vine baietii!
pufule si eu ar trebui sa fac dar n-am chef

eu nu inteleg cum am pus 2 kg. in 4 zile.. din care 2 am vomitat?? Raportez +13 kg.!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi acum te simti mai bine?
Mai fetelor am fost sambata la epilat si nu a mai vrut sa ma epileze ca e sarcina prea mare si ii este frica,asa ca m-am facuit cu lama

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput