Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Noapte buna BB ... noapte buna Iasmina ...

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pai e mine ma dor incheieturile degetelor si palma, nu incheietura maini, asa ca nu stiu daca are efect. Dar merita incercat. Desi stau sa ma intreb, cum ma mai intorc eu de pe o parte pe alta, ca toata noaptea asta fac.

33s + Sophia

Mergi la inceput

Da, Mihuta, asa ma dor si pe mine ... dar nervul care "raspunde" de degete si palma trece prin tunelul carpian care e la incheietura si acolo se face presiune pe nerv din care cauza amortest si dor degetele, podul palmei si apoi iradiaza pana la cot si uneori chiar la umar (eu cel putin uneori simt durerea pana in umar cand e mai puternica). De aceea si manusa de fapt tine incheietura oarecum imobila si preseaza pe ea si pe mana ...
Poate ca ai vazut pe net ca se zice ... ca uneori se ajunge la mica incizie la incheietura ca sa "largeasca" tunelul ala si se elibereze cumva nervul ...

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Mara, faptul ca poti sa discuti si sa iti cunosti moasa dinainte e foarte bine, aici nu se poate asa ceva :(
Ma gindeam apropo de ecografii, ce diferenta intre Ro si exterior, aici daca nu iti vezi bebe-ul o luna incepi sa te ingrijorezi, mai faci si doua trei 3D sa il vezi mai bine, pe cind dincolo iti fac 2 sau 3 ecografii pe tot parcursul sarcinii. Insa apropo de asta, ma tot gindeam cit de mult se depisteaza dincolo problemele care pot aparea pe parcurs, pentru ca aici sunt cazuri cu x ecografii la y medici si copilul a avut probleme care trebuiau depistate la ecografie ..

Mihuta, Trifermentul nu e bun in sarcina, si eu am intrebat si mi s-a spus ca nu e voie, insa mie mi-au dat altceva de la farmacie, dar nu mai stiu cum se numeste :(

Stiu ca chestia cu greutatea e stupida, si te mai si afecteaza daca si tu ai o problema cu ea ... al meu om ma consola ieri ca ce-mi pasa mie, daca el ma iubeste si ii place de mine, ce imi pasa ce zice lumea, ca doar el o sa aiba un baiat :) Dragul de el ...
Ati rezolvat cu aranjatul in camera, ca stiu ca se agita sotul tau sa monteze ceva ...?

Pussi, asa vroiam si eu, doua seturi, unul complet si unul doar cu fete :)
Sunt frumoase si cele din ultimul link, dar parca tot Feretti ma atrage mai tare... tie care iti plac mai tare?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cele de la feretti

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pufu ...
Sa stii ca am avut si eu un of cu ecografiile astea ... mai ales cand citesc pe forum cat de des se pot face in Ro ... si uneori chiar ma gandeam si la, Doamne fereste, complicatii care pot fi vazute la ecografie. Eu am facut si asa 3 sau 4 din cauza de amnio ... dar 2-3 cred ca sunt normale aici. Si si astea 2D. Am mai facut un 4D evident pe cont propriu, doar de dragul de a o vedea si de a avea pozele si CD-ul.

Dar dupa stresul si episodul cu amniocenteza ... am refuzat sa ma mai gandesc la altceva decat ca fata mea e bine, intreaga si perfecta ... oricum la o adica nu e cazul decat sa stii mai repede daca are vreo problema sau nu ... dar nu va fi cazul!!!!

Adevarul e ca cel mai mult m-am gandit la asta cand am citit cazul Soniei ... care se pare ca merge spre bine dupa operatia de la Munchen, unde parca i-au infirmat diagnosticul din tara.

Mara 34+ si Brianna
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

Mergi la inceput

Te cred ca a fost stresant ... eu am mers la eco 3D inainte cu o zi de a afla rezultatele de la amnio ca nu mai puteam sa stau o zi ...
Eu ma gindeam la ecografii si din punct de vedere al nivelului de asistenta medicala pe care il primesc cei de dincolo, care ma asteptam sa fie mai bun din punctul asta de vedere, desi daca ma gindesc bine eu ma duc lunar la cabinet particular la eco si platesc 1 mil pe luna, ca la clinica au niste jafuri de ecografe ....

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Acum se pare ca am ramas chiar singurica pe aici :)
Noapte buna burtici :)

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu esti chiar singurica.... dar ne bagam si noi la somn!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,iar eu sunt asa de matinala...,am vazut ca ati avut discutii foarte interesante azi noaptea,bravo fetele!!
Noi aseara am primit mobila ptr Angelina,la inchiderea BabyExpo..,in jur de ora 21 au ajuns la noi...,si ne-a dat asa cum stabilisem 20% reducere ca era din stand...,e asa frumoasa ,abia astept sa o asamblam dar mai dureaza cateva zile...,pana una alta ma uit la hainutele ei tot timpul si nu realizez ca voi fi mamica,ce fericire pe capul nostru!!
Mai fetelor sa stiti ca mare dreptate aveti...,pana sa intru eu in 9 luni mai am 2 sapt nu una...,offf ce ma grabeam eu..,ca fata batrana la maritat ..,oof sa treaca mai repede...oricum cu agitatia asta in jurul meu...,cred ca o sa imi treaca destul de repede...,sapt asta am de despachetat o gramada de lucruri,care imi sosesc de la Medias din fosta casa...,pe care am vandut-o..,nici nu stiu unde sa le mai pun..! Azi imi vine si mama,ca sotiorul numai ce a plecat spre Medias sa predea cheile casei...,asa ca ..am ramas "singurica" pana vineri!
Mai vreau sa va spun ca sigur am depasit 20 de kg,nu stiu daca am ajuns la 22-23kg..,ca imi vine cantarul vineri...,ca l-am lasat la Medias...,dar vreau sa va spun ca ieri am fost sa fac ceva piata cu sotul si simteam deja ca merg ca o rata unflata cu pompa..,doamne...,am zis eu ca o sa ma fac cat usa...,asa a fost si mama cand era insarcinata cu mine,sau sora...,dar amandoua au facut copilul peste 4kg...eu am avut 4,5kg...,asa ca eu cred ca e ceva ereditar...,sau suntem noi mai pofticioase,ca sincer toata sarcina am mancat egzact ce am simtit nu am avut restrictii...,oricum la ecografie Angelina e o grasuna...,vedem pe 13 oct. cat a mai crescut!!

33+ Angelina
AMR 7 saptamani!
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput