Mamici de noiembrie-decembrie (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pufule ... uite si aici, sunt aceleasi: http://www.everybaby.ro/displayArticol.aspx?cat=25&id=171

mara nu stiu

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mara,

la noi n-am vazut genul de manusa, stiam de existenta ei, ca am studiat problema pe net dar n-am vazut nimic asemanator pe aici. Uite ca la chestia cu bebele nu m-am gandit.

Pufu,

eu am luat tot 18 kile dar sincer nu cred ca retin lichide, cred ca sunt doar bebele+anexe+sunculitele persoanale. Doctorii in general se bazeaza pe experienta acumulata si sunt de principiu sa nu agite gravidele. Partea buna e ca doctorul meu nu comenteaza nimic in legatura cu greutatea, ma intreaba cat am luat si atat. Probabil ca doar in cazurile cu greutate mult prea mare mai adauga vreun alt comentariu...O sa vad daca ajung si acolo.

Nu stiu ce naiba nu se mai digera mancarea din stomac, efectiv o simt acolo ca o piatra... Un snitelas de pui, cativa cartofi prajiti, ardei copti si jumate de gutuie. Toata mancarea pe ziua de azi. Nici vitamina n-am mai luat-o ca simt ca nu mai am loc.

33s + Sophia

Mergi la inceput

Mai am o intrebare : unde gasesc servetele umede de la Bubchen, ca de la BE am luat doar un pachet mare si cred ca trebuia sa iau mai multe.

33s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

Nu e chiar dimineata ... e 3 fara 20 Doar ca eu m-am trezit pe la 12 ca ma dusesem la culcare pe la 6 dimineata ... fara motive, doar lipsa de somn!

Aici cel putin doctorul meu si asistentele de la el de la cabinet nu au zis absolut nimic de greutate. Cam asa am pus si eu 17-18 deja si tot fara sa simt ca mananc mai mult decat normal. Poate uneori, da ma mai ia valul, dar asa, sporadic, nu in mod constant. Si eu sper sa fie multa apa de care sa scap rapid!!!! Ca altfel ... greu dupa! Eu si asa nu am fost slabuta ...

Ziceti ca medicul e expeditiv ... exact asa a facut si al meu ... dar la una din programari in loc sa ma programez la el, acu doua saptamani m-am programat la o moasa care lucreaza la el la cabinet. Aici poti chiar toata sarcina daca e normala sa optezi doar pentru consultatie cu moasele ca sunt f. bine pregatite si iti recomanda mai multe chestii ... Asadar ea mi-a explicat de fapt ce si cum cu durerile astea de maini, ea mi-a recomandat si ciorapii pt. varice si m-am simtit mai bine vorbind si cu ea ... Evident nu renunt la dr., dar iau informatii de la ambii. De fapt inca inainte de consultatie, dupa o noapte de chin crunt din cauza mainilor am sunat la cabinet si am vorbit cu moasa si telefonic mi-a recomandat ce sa fac. Ca daca asteptam pana aveam programare la doctor ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi, wov, sunt chiar acelea, dar ai azut ca au doar doua piese, fata de perna si pilota?

Mihutza, al meu comenteaza, ca barbatilor le plac femeile slabe, etc si ca pot aparea complicatii la nastere, si in ultimele zile am fost asa de frustrata ca am zis ca macar daca mincam toata ziua cartofi prajiti, piine, prajituri etc stiam ca am de ce, dar asa is si grasa si nici nu mi-am satisfacut poftele

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Mihuta ...

Oare trifermentul e contraindicat in sarcina? Nu te-ar ajuta sa digeri mai repede? Nu sa-l iei zilnic, dar acum daca zici ca se misca f incet ...

Pufu ...

E bine oricand ... pot astepta ca inca nu tre sa-mi pun fata la culcare

Oricum ceva am gasit, daoar ca cica tre instalat un programel .exe ca sa poti descarca ... !

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pufule... da! pe mine ce ma incanta pe celalt site era ca puteai sa-ti comanzi un set complet.. de exemplu + un set din 3 piese(carsaf, husa perna + husa pilota)... o sa-ti zic cand imi raspund! Eu mai stiu o varianta, asta : http://www.brendon.hu/ProductSearch/browser.aspx?mainmenu=babaszoba&submenu=agynemu-garnitura&category=3reszes
si au aceleasi variante de culori pe 2,3,4 piese! Pt. pret inmultesti cu 135 Rol. Dar astea inseamna sa cumpar cand merg eu ... adica prin decembrie!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Mara, nu stiu daca trifermentul e contraindicat sau nu, oricum nu am in casa, ca l-am aruncat (expirase).

Pufu, chestia cu greutatea in plus e de-a dreptul stupida, doar nu suntem copii sa fim trasi de urechi. Exceptand greutatile excesive (25-35 kg in plus), restul nu-s decat comentarii facute in ideea ca nu e bine pentru tine dupa, ca o sa-ti vina greu sa dai jos, etc. De parca n-am stii cu toate aceste lucruri. Mie personal mi se se pare nepoliticos, atata timp cat nu are legatura directa cu sarcina, cu cate kile raman si in cat timp le dau jos e strict treaba mea.

33s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am intrat sa va urez NOAPTE BUNA!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Are dreptate Mihuta ... excesele de greutate sunt mai discutabile. Dar deocamdata nu mi se pare ca am ajuns pe-acolo nici una ... deci comentariile trebuie sa intre pe o urecjhe si sa iasa pe cealalta!

Ma gandeam ca daca nu exista manusa aia poate poti sa-ti confectionezi un "surogat" acasa. Sa iei ceva tare, gen atela (sau chiar un liniar normal de 20cm sau mai putin daca exista), il fixezi de palma, coboara peste incheietura si apoi infasezi mana cu o fasa elastica .. asa, nici sa nu te stranga de sa-ti opreasca circulatia, dar nici sa fie f. relaxat. La un moment dat gasest care e presiunea optima. E mai greu de dat jos cand te speli pe maini sa zicem sau vrei sa lucrezi ceva, dar poate peste noapte ar putea avea ceva efect.

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput