Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi am fost la dr tutunaru si sunt f dezamagita...nu stiu,ma asteptam la altceva,dar parca n a stiut cum sa ma expedieze mai repede...mi a facut eco transvaginal si cred ca m a chinuit 10 minute pt ca nu vedea embrionul,asta desi cu o sapt inainte fusesem la medsana la eco si dr pacu imediat a vazut embrionul si activitatea cardiaca...si cum cauta dr asa,m a intrebat daca am mai fost pana acum la eco si i am zis ca da,chiar sambata si ca s a vazut embrionul si activitatea cardiaca...si intr un final,a zis ca da,intr adevar,asa e..apoi mi a zis ca sarcina pare mai mica si m a intrebat daca am ciclu neregulat..si i am zis ca nu,ba din contra...si dupa alte//sfredeliri//si masuratori,mi a spus ca da,am dreptate,sarcina e de 8 saptamani...am incercat sa i explic ca la sarcina cu cris am fost diagnosticata cu sindrom antifosfolipidic si am facut trat cu clexane si aspenter si ca luni am fost la coltea,la dr avram si iar mi a iesit la analize prezent lupus anticoagulant...dar efectiv parca nu ma asculta...mi a zis sa termin cu prostiile,ca n am niciun sindrom...mi a dat in continuare utrogestan,magne b6 si injectii cu pregnyl,pt ca//sunt pe cale sa pierd sarcina//,mi a spus.l am intrebat daca se vede ceva la eco si mi a spus ca nu,dar din moment ce sangerez inseamna ca pot pierde sarcina...l am mai intrebat si daca pot sangera de la polipul endocervical pe care il am si mi a spus ca e posibil...culmea e ca de 2 zile mi se oprise sangerarea,insa dupa control a inceput sa ma doara infernal de tare burta,sper sa nu ma apuce iar sangerarile...acum,sunt in ceata totala...nu stiu daca ma insel sau nu,nu stiu daca l am prins intr o zi proasta sau nu,nu stiu daca e dumnezeul doctorilor sau nu,insa faptul ca nu m a intrebat nimic din antecedente,faptul ca aproape ca nu s a uitat peste analize,ma fac sa nu am incredere...acum,nu stiu daca sa fac injectiile sau nu/...voi,cele care il cunoasteti mai bine,ce ma sfatuiti?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mona stiu ca au existat la un moment dat controverse ref la analizele ptr sindrom antifosfolipidic...in functie de locul unde erau facute. Stiu ca dr recomanda a fi facute numai intr-un anumit loc, in altele nu are incredere. Parerea mea....suna-l si spune-i ca vrei sa te duci sa faci din nou aceste analize si sa-ti recomande unde sa mergi. Oricum..din ce stiu eu, Pregnylul compenseaza si aceasta deficienta, de fapt el recomanda tratamentul cu Pregnyl in locul celui cu Clexane si Aspenter. Am sa-ti caut imediat un link cu explicatii mai clare..si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Mona..citeste aici http://www.i n f e r t i l i t a t e.ro/intrebari.php?src=sindrom+antifosfolipidic&Submit=Cauta&cx=search..si mai da-i search dupa ce te intereseaza..poate te lamuresti mai bine.

Scoate spatiile de la link te rog

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MONA, e ok dc ai facut analizele la coltea la dr Avram, acolo recomanda si Tutu, dar ma mir ca nu ti-a spus dna dr ca lupusul anticoagulant iese marit daca esti insarcinata in mom recoltarii; pe mine m-a intrebat dna dr dc sunt insarcinata la mom respectiv, i-am zis ca nu, mi-a iesit marit, am aflat ca eram insarcinata...am pierdut acea sarcina, din pacate, am repetat analiza si a iesit in limite.

Ellis38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Monalac,
Daca a stat 10 min la eco inseamna ca si-a facut timp de tine...daca vroia sa te expedieze te expedia in 3 minute (nu te supara, fac si eu o gluma ca sa mai destind atmosfera)
Pregnylul nu are cum sa iti faca rau. Intra pe site-ul lui T si o sa te lamuresti dece...
despre durerile de burta, ia-i spup si lui T de ele? caci tare mi-e teama ca sunt contractii - ceea ce inseamna cel putin tratament cu No spa...
PS: Chiar daca esti dezamagita, da-i un tel lui T. Poate ca o parte din temeri sau intrebari se vor mai risipi.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andini spune:

Buna, tuturor,
stie cineva daca dr T. este in tara saptamana asta sau cealalta?
multumesc anticipat pt un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurrora spune:

Pe 30 am programare la cabinet deci e sigur in tara. Cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

monalac, si eu am fost dezamagita de Tutunaru desi am fost pacienta lui mai mult timp, am pierdut o sarcina si apoi la urmatoarea sarcina dupa catva timp m-am hotarat sa ma duc la altcineva. Nu contest ca e un doctor bun dar e prea ocupat pentru cazurile mai obisnuite probabil si eu am avut nevoie de un doctor care sa-mi ofere si timp de stat de vorba pe langa consultatii explicate, nu totul expeditiv. Plus ca ma deranja faptul ca face epiziotomii pe banda.

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Amethyst,ai fi preferat sa te faci franjuri la nastere si sa te coasa 2 ore sau sa suporti o mica incizie eleganta care rezolva totul mult mai usor?Sau poate ai nascut un bb cu greutate mai mica si consideri ca nu mai era nevoie?Chiar nu inteleg de ce este atit de multa lume contra epiziotomiei?

Mergi la inceput

Nu cred ca mai stiu doctori care sa NU faca epiziotomie, cel putin la noi in RO. Sper sa nu gresesc..eu zic ca o taietura controlata, care se vindeca mult mai rapid, este de preferat unei rupturi cine stie cum, la care tragi de te plictisesti

Mergi la inceput