Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Amethyst spune:
Eu am nascut o fetita de 3.100 fara epiziotomie si cu perineul intact, dr mi-a zis ca se poate si da, mai sunt doctori care fac epiziotomie doar in caz de necesitate asa cum a fost si dr meu si care mi-a facut masaj perineal o mare parte din travaliu, inainte sa imping si m-a coordonat foarte bine.
Nu am zis ca nu sunt necesare, ci doar ca nu sunt in toate cazurile si nu as fi vrut un dr care sa ma taie oricum. Prietena mea a nascut cu el (l-am recomandat pe Tutunaru multor prietene inainte sa plec de la el) si a taiat-o destul de mult desi a nascut un bebe tot cu aceeasi greutate.
Acum si cand am nascut eu, erau fete cu bebelusi mai micuti si taiate, de alti doctori. Aveau dureri cand se asezau si cand s-au dus la toaleta dar eu n-am avut nici o problema, ca si cand nici nu nascusem -nu ma refer la starea generala.
Nu va suparati acum ca mi-am spus si eu parerea.
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."
BarOana spune:
Sunt cazuri si cazuri...Inseamna ca esti mai "elastica"si a mers si asa.Evident ca ar fi excelent sa se nasca fara epiziotomie si fara dureri daca s-ar putea ...dar este,zic eu,o masura de precautie pe care si-o ia dr.Am auzit de nenumarate cazuri pe vremuri de femei care s-au facut FRANJURI si acum au pb.cu urina ,perineul si multe alte neplaceri legate de rupturile provocate de nastere.Si apropo...nu m-am suparat,doar ca ma gindeam ca pina acum,"defectul" acesta nu i se gasise dr.T.
tanima_i2002 spune:
Oare ce au cu doctorasul nostru? Cine nu vrea sa mai mearga la el sa nu mai mearga, sunt zeci de dr buni in Bucuresti si nu numai. Eu am fost multumita de el si pace.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
mihaela_ce spune:
Si eu la fel.Niciodata nu am sa-i pot multumii suficient pentru ce a facut pentru mine,nu numai profesional ci si uman.
M-am abtinut sa mai intervin la subiectul asta pentru ca am considerat ca nu are nevoie de aparare,performantele vorbesc de la sine,dar uite ca mai simt nevoia uneori cand ma uit la printesa mea dulce
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Oare ce au cu doctorasul nostru? Cine nu vrea sa mai mearga la el sa nu mai mearga, sunt zeci de dr buni in Bucuresti si nu numai. Eu am fost multumita de el si pace.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
Da' nu are nimeni nimic. Sau vrei numai pareri pro? Asta am si facut, cand n-am mai fost multumita mi-am cautat altul. Poate mai sunt si altii care au aceleasi probleme cu el, de-aia suntem pe forum sa citim pareri diferite si sa alegem singuri
www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
erika.maria spune:
buna!
si eu sunt multumita de el, avem DPN 17-18 si abia astept sa vad bebelushaa, din ceea ce am citit nu am de ce sa ma tem la nastere, cat despre control am fost tot timpul multumita!!!!!!!!!!
o sa revin cu povestea nasterii care sper sa fie fara evenimente neplacute
multa sanatate mamicilor, puiutilor nascuti si din burtici.........si multa fericire
38+ cu erica maria.........
AMR 9 days
magghyc spune:
Buna,
stie vreuna dintre voi ce program are T zilele acestea?
Adica are vreo garda cumva, e macar in tara etc?
Daca e o info mai personala, folositi PM...
Multumesc mult,
trebuie sa dau destul de urgent de el si eram curioasa ce optiuni am..
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
anasia spune:
magghyc, am programare pt luni, din cate stiu e in tara;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Motzata
o sansa pentru Sosonica
bulinuta27 spune:
anasia succes luni si sa imi zici si mie ce si cum ...sper ca te duci doar la un control de rutina si nu ai patit nimic...te
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Buna,
stie vreuna dintre voi ce program are T zilele acestea?
Adica are vreo garda cumva, e macar in tara etc?
Daca e o info mai personala, folositi PM...
Multumesc mult,
trebuie sa dau destul de urgent de el si eram curioasa ce optiuni am..
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Este in tara eu am programare la dansul vineri dar la cabinet.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea