Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 21
mirella76 spune:
Se vad!..Se vad!...
Foarte dragalas Nic cel mic; ce mi-as dori si eu ca Albert al meu sa fie cret...
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
magghyc spune:
Mirela,
pe cat de mult am bucur sa nasc cu T, pe atat de groaza mi-e de spital..nu de Elias, de orice spital de stat din Bucuresti, recunosc ca sunt paranoica putin. Asa ca sper ca macar T sa fie in zona, sa mai zica o gluma, sa mai imi dea o palma (de incurajare, evident).
Felcitari pt cei doi puiuti! Cred ca de abia astepti sa afli ce e nr. 2, nu?
Noi avem o maare problema: nu gasim nume de baietzel, avem numai de fetitza...
Edit: Merci ca mi-ai zis de poze!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Androix spune:
Cu doi nu e mai usor mai interesant este cu siguranta, ai alte dragalasenii care sa te topeasca, care-ti storc o lacrima, decat cu unul singur. Dar ce este mai usor este sa fie o diferenta relativ mica intre ei. Cel putin asa mi se pare mie. Fiecare la cat se simte in stare sa se inhame. Eu nu am putut mai putin de doi ani. Dar sincer va spun ca daca mai treceau cateva luni si incepea Filip cu crizele de 18-24 de luni, ma lipseam si trimiteam barza la plimbare. Si pana termina el, btw nici acum nu a terminat de tot, imi trecea si mie pofta s-o iau de la capat. Iar el a fost cuminte, a dormit toata noaptea de la 7 saptamani, pe la 18 luni s-a stricat Acum e pe drumul cel bun.
Andreea mama de Filip si Georgia
aaandreea78 spune:
Mirela bine ai venit si sa ai o sarcina usoara,
Si eu sunt noua pe forum, dar fetele m-au primit cu drag.....si le multumesc de raspunsuri.
Noi am fost azi la Tutu si bebelul meu e mai mare cu 2 saptamani asa ca nu stiu nici cum sa mai tin cont, de la ultimul CM sau dupa cum e el acum, are 1820 gr.si eu as avea 29+ sau dupa cum arata 31+
A zis ca suntem bine, sa mai facem niste analize si ne vedem peste o luna.
Tot multa lume era la cabinet...............
AndreeaRADU
Eseea spune:
ma bag si eu ca musca in lapte dar ma intereseaza "reteta" : Mirela, cum ai ramas gravi asa de REPEDE?? Alaptai, ai avut ciclu asa de repede sau cum?
my baby
mirella76 spune:
Buna dimineata in primul rand si o saptamana excelenta!...
Mama lui Nic nici eu nu mai am inspiratie pentru nume de baiat stiu ca daca va fi fata o va chema probabil Miruna Alexia; dar baiat nu am nici o idee zici ca am o ceata pe creier; am epuizat ideile la Albert.
Eseea nu cred ca e o reteta, oricum eu am alaptat foarte putin practic nu am alaptat, datorita asistentelor de la spital copilul meu cand am venit de la spital sugea, dar la biberon nu a vrut deloc la san degeaba am insistat (poate nu a fost suficient); daca il lasam pina i se facea prea foame plangea si se enerva de nu mai vroia deloc si atunci nu am avut de ales decat pompa de muls; cu care nu am reusit sa pastrez laptele decat 3 luni.
Sincera sa fiu dupa ce m-am consumat ceva cu aceasta problema am gandit pentru o secunda tot raul spre bine: nu mai alaptez, deci pot ramane gravi mult mai repede.
NU mi-am pus problema daca sa ma protejez sau nu, practic am gandit ca eu care am ramas dupa un an cu prima sarcina care s-a oprit in evolutie, am asteptat inca un an sa raman cu Albert nu am cum sa raman asa repede. Si am ramas din prima pentru ca datorita epizotomiei care nu se mai vindeca sotul meu a fost cam sutuit pina la momentul ala.
Reteta dupa cum spuneam nu cred ca exista, toate analizele le-am avut ok de fiecare data; sotul meu zice ca am ramas atat de repede acum pentru toate datile cand am afirmat ca nu sunt in stare sa raman gravi; sa duc o sarcina pina la capat si ca nu voi avea niciodata copii (si nu au fost putine).
Dupa ce am ramas cu Albert am invatat ceva: nu te ajuta cu nimic obsesia de a ramane gravida(trebuie sa recunosc ca devenise obsesie); practic am ramas gravi in momentul in care ma asteptam mai putin cand imi luasem orice speranta si am decis sa iau o pauza sa astept sa treaca sarbatorile si sa o iau de la capat in urmatorul an. Deci bucurativa ca sunteti sanatosi ca sunteti impreuna savurati fiecare moment de dragoste si va veni si bebe; nu faceti din asta un tel, nu pentru asta te-ai casatorit sau nu pentru a face copii iti iubesti barbatul.
Consider ca am ramas asa repede pentru ca nu aveam nici o grija; eram fericita ca il am pe Albert, ca tatal era mai dragastos ca oricand si parca ma iubeste si mai mult de cand i-am daruit mandrete de baiat; eram fericita ca am in sfarsit o familie completa si nici nu m-am gandit ca se va mari asa repede. M-am speriat la inceput; nu as fi fost in stare sa renunt la sarcina deci am mers inainte si de acum parca a inceput sa-mi placa si mai mult ideea si poate cineva acolo sus ma iubeste si va fi si fetita.
Gata ca m-am intins o groaza; scuze daca v-am plictisit dar nu stiam cum sa scurtez...
pupici
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
Sabina spune:
Mirella, esti prima mamicia de septoct2007 graviduta din nou! Felicitari, sarcina usoara, un bebe sanatos si voisos! si mai treci si pe la noi sa ne povestesti de Albert! te pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
sim_stoian spune:
Mirella, mamica de papanas Albert, felicitari! Esti prima mamica de septoct2007 care e din nou gravida. Eu vreau sa il vad pe Tutu din nou, dar mai incolo, sa mai creasca Stefan. Multi pupici si sarcina usoara!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
crisarh spune:
Salut!Am si eu o intrebare, sunt pacienta noua a lui Tutunaru, nu sunt insarcinata, am avut niste probleme cu o sarcina si am pierdut-o si asa am ajuns la Tutunaru. Intrebarea mea este: daca Tutunaru face si unde analiza la scurgerile vaginale? Am niste scurgeri bejulii (cul. mustarului) si nu stiu daca sunt normale, au si un miros. Sunt dupa un avort spontan acu' 2 saptamani jumate. Puteti sa ma ajutati?Multumesc.aspiranta la