Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Uauuuuuu...chiar ca sunteti plimbareti,tare plimbareti si curajosi ,mai ales tu!ca femeia are cel mai mult de tras intr-o chestie de genul asta...facut bagaje ,avtut grija de bb,despachetat,spalat,calcat,pus la loc....Mie de asta mi-e cel mai groaza.Bagajul il fac,dar cind e vorba de despachetat...parca imi piere tot elanul,dar asta este...nici nu sunt inca obisnuita sa plec cu copil mic afara,plus ca sunt fffff.panicoasa:daca se imbolnaveste,dc.raceste,dc.face deranj de stomac,etc.etc.etc....sotul ma dispera,ma intreaba dc,pina face fimiu 18 ani o sa-mi priasca si mie concediulvedem anul asta!cit despre pb.mele din timpul sarcinii...au aparut pe parcurs.Eu m-am dus la Tutu.ca o floare,fara nicio pb.de a ramine insarcinata.Nu m-am gindit nicio clipa ca o sa ajung sa trag atit pe parcursul sarcinii.dar toate au trecut si cu toate astea am cele mai frumoase amintiri din timpul sarcinii,de la nastere nu mai vorbe

Bine ca tu esti bine si ce este mai important ,bb.e ok.In cite saptamini esti.Nic cel Mic citi anisori are?

Mergi la inceput

am vrut sa spun:"de la nastere,nu mai vorbeSC"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Onutza,
M-ai distrat!
Imi pare rau ca te-ai dus ca o floare la T si s-a dovedit ca ai si tu de tras pe parcurs..dar macar bine ca erai pacienta lui si nu a trebuit sa umbli din doctor in doctor pana sa dai de unul competent.

E adevarat, nu e simplu la prima plecare a lui bb din tara. Exact cum spui - bagaje multe, borcanele, biberoane etc. Dar in Italia si in Croatia marea majoritate a benzinariilor au loc de schimbat copilul, la restaurante gasesti scaun de masa pt bebe etc. Iar la pensiunea din Italia unde am stat noi am avut inclusiv pat de copil, scaun de masa de copil, prosoape etc.
Eu zic ca merita sa incerci. Poate mai gasiti un cuplu care sa vina cu voi, e mai distractiv asa, plus ca si cu copiii e mai simplu, mai impartiti responsabilitatile. Mie mi-e mai groaza de plecatul in tara decat de cel din afara tarii. Sincer, daca as putea as pleca de tot din tara, numai cand vad blocurile astea mohorate si lumea imbracata in negru la metrou ma apuca jalea...

Eu sunt acum gravi in 14 saptamani. Nichita va face in mai 2 ani, deci intre copii va fi o diferenta de doi ani si un pic. Intr-un fel regret ca Nichita nu e un picutz mai mare, cat sa ii pot explica ca vine bb2. Am incercat, dar nu intelege, e prea mic inca.
Am vrut sa postez o poza sa ti-l arat, dar vad ca yahoo nu mai are gazduire. Voi unde va tineti pozele on-line?

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Salutare fetele!
Eu sunt o pacienta a dr.T "fara probleme"; am nascut pe 1 septembrie o mandrete de baiat si cred ca am depasit si asteptarile dr. nostru pentru ca sunt din nou insarcinata in saptamana 13, deci voi naste iar la sfarsit de august. Diferenta dintre puiutii mei va fi de exact un an.
Am ajuns la dansul pentru ca pierdusem deja o sarcina; deci nu eram chiar fara probleme, numai ca lucrurile alaturi de dr.nostru au fost ok.

De concediu nici nu pot sa vorbesc am fost gravida noiembrie 2005 (sarcina oprita in evolutie); gravida noiembrie 2006 - bebe ALBERT RAUL si acum din nou gravida noiembrie 2007...
Data viitoare o sa am mare grija cu luna noiembrie...

Scuze ca m-am bagat si eu in seama dar va citesc de ceva vreme cred ca era cazul sa-mi fac simtita prezenta...

Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc

Mergi la inceput

Pentru Mama lui Nic cel Mic; sper ca te-am lamurit si cu pozele; asta daca intri sa-l vezi pe bebele Albert...

Mirella
Albert Raul

Mergi la inceput

Mama lui Albert,
Bine ai venit!
Bine ca te-ai hotarat sa scrii, mai animam discutia...Si eu nasc in august, teoretic la mijloc de luna, deci suntem aproape..
Am vazut pozele, am prins ideea, imi fac si eu cont azi. Sper sa ma descurc, nu-s f priceputa...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Mirella!!! E super sa ai doi copilasi cu diferenta asa de mica intre ei! Sunt curioasa ce a zis Dr. T de tine? La cum e el de haios, cred ca a tras o remarca super!

Am fost si eu aseara la el, nu stiu daca dintre voi a mai fost cineva. Era full full, nu stiu de ce m-a chemat la 5.30, iar si-a stricat toate programarile (mie mi-a zis ca a avut o urgenta la spital si a intarziat la cabinet). Am intrat dupa ora 20.00, dar macar am putut sa vad puiutul din burtica. Eu am avut norocul sa nasc si in 2005 cu el, o fetita, dar pe vremea aceea erau mult mai calme apele. Acum parca nu mai are timp de nimic, si nu il condamn...la 7 dimineata e in spital, apoi la cabinet pana la 9 seara...nu e usor!

Daca tot ati vorbit de vacante si cum eu nu am mai scris demult pe topicul asta, va povestesc si din aventurile noastre. Eu am zburat cu avionul in saptamana 28, am fost in vacanta in Turcia. Apoi am plecat in prima vacanta cu Alexandra pe cand avea 4 luni, e drept la noi, la munte.
Cand avea 1 an si 2 luni am plecat la schi in Austria cu ea, cu masina. A fost super, ne-am descurcat f bine. Urmatoarea vacanta a fost in Grecia, tot cu masina, tot cu ea, avea 1 an si 8 luni. A calatorit domnisoara si o data cu avionul, fara probleme.
Acum am planuit iar o vacanta in Grecia cu fetita noastra si cu bebe din burtica ccc care va avea 28 de saptamani, in iunie. Nu mi-e frica sa plec la drum, imi place sa inot cand sunt gravida, nu stau la plaja, dar ma plimb pe malul marii.
Daca nu aveti probleme deosebite, eu zic sa nu va opriti de la nimic. Bucurati-va de aceasta perioada minunata si chiar cand se naste bebe, incercati sa il implicati cat mai mult in activitatile voastre obisnuite: vizite, plimbari, excursii. Argument: am plecat in Turcia cand aveam 26 de saptamani si ne-am intors cand aveam 28 de saptamani. Fetita din burtica a crescut de la 1 kg la 1kg 500 in aceste 2 saptamani, si doctorul s-a mirat nespus. I-a priit acea vacanta, relaxarea, papa buna etc...Nu ezit sa repet experienta, pana trec de 7 luni e ok, din luna a 8a o sa raman "la vatra".

Aaah, si Tutunaru o sa fie intotdeauna pro oricarei experiente de gen. Eu am aflat ca sunt gravida din nou pe 2 ianuarie si pe 5 trebuia sa plecam la schi. M-am dus panicata pe 4 la el, m-a vazut la eco si l-am intrebat ce pot sa fac? Pot sa schiez? Ca mi-era frica...S-a uitat asa la mine cu un zambet in coltul gurii si mi-a zis "De ce sa nu schiezi? Ti-ai rupt ceva???" Si uite asa am fost eu spaima partiilor (vorba vine) cu o burtica de 6 sapt...

Mergi la inceput

MIRELAAAAA,crede-ma , de 3 ori am citit ms.pt ca am crezut ca nu citesc bine ...da ce ti-a mai placut ...ce?,mi-e greu sa-mi dau seama .Hai sa zic,la Magg,mai merge,desi...dar tu Mirela ...m-ai lasat masca.apai mie nu-mi mai trebuie,la cite nopti nedormite ,dar NEDORMITE,(nu ca se trezea de 2-3-ori cum am mai citit pe aici,si erau terminate dimineata),am tras cu Andrei,nu stiu ce ar putea sa ma convinga sa mai fac unul...Nu de sarcina sau de nastere ma tem,ci de ce urmeaza dopo..horror!pe mine nu are cine sa ma ajute,mama nu mai am de la 24 de ani,iar tata e tata...acum ma pot baza pe el ca s-a facut Andrei mai mare,dar altfel...eu nici nu sunt adepta bonelor.Chiar dc.se pune pb.la Andrei,totul va fi sub supravegherea lui tata,altfel nu-mi las copilutul meu pe mina oricui...Si-apoi nu mai am 20 de ani ...anul asta fac 34 si rabdare si nervi...canci.dar dc mai citesc mult aici te pomeni ca m-oi razgindi,ca pofta de burtica si de sentimentul ala unic ammmmm,mama mama...da,dar sa revenim cu picioarele pe pamint.

Constat cu stupoare ca am idei preconcepute,drept pt.care imi voi remedia atitudinea ,asta o spun in fata voastra,ca dc ma aude sotul meu iar il apuca hlizitul si-l tine o orasi poate ii pregatesc o surprizica lui sotulica pt vara asta...cred ca ar fi in stare sa va la toate...hai ca cica face laptic,desi eu nu am experimentat,eu m-am tratat cu fenicul si anason.

Poze ,nu prea ma pricep sa pun,am pus pe "infertilitate"cind era Andreiut mai mic,dar cred ca ma "screm" putin diseara dupa ce culc printul mostenitor,sa vedeti si voi de cine sunt eu indragostita pe veci...eu nu ma prea pricep sa mesteresc la pc.nu e pasiunea mea si nici nu am timp sa descopar,poate cind voi incepe sv.sa am mai mult timp.Dc ma aude seful meu,modifica fisa postului.

Hai ca m-am intins ca o zi depost...mai intru diseara ca s-a trezit Andrei

Mergi la inceput

KId,
Credeam ca am postat un mesaj ca reply la postul tau, dar uite ca nu il vad...se vede ca-s gravida, sper diseara sa mai nimeresc acasa... Oricum era de bine adica ma bucuram ca esti genul plimbaretz ....

Oana,
Eu cred sincer (acum, cel putin ) ca e mai simplu la un moment dat cu doi decat cu unul....Sau ma rog, simplu nu o fi, dar mai interesant e sigur
Eu as vrea chiar 3 copii, dar acum...sa vedem cum ne descurcam cu 2, nu vreau sa fac declaratii prea ambitioase. Desi stau la birou si acum pana in miez de noapte, sunt familista de felul meu, mereu mi-am imaginat ca vacantele mele de familie la modul - eu, sotul si o droaie de copii urlatori .

Asa...cred ca am reusit sa pun la semnatura, la "Nic cel mic" poze cu fiumiu - 2, ca mai multe nu am la job. Poate verifica cineva daca se vad? Merci mult....

Ma intorc la macheta de care nu am chef. Na, e vineri, vreau si eu acasa la piticul meu cretz....

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Magghyc poate prindem aceeasi perioada la Elias sa trecem mai usor impreuna, sa speram si ca Tutu va fi prin preajma la marele eveniment.

Rid2003 ce sa zic de T imi era cam teama ca ma va certa,i-am zis ca nu am putut sta prea mult departe de el ca ma obisnuisem cu drumurile la cabinet si stiti ce mi-a zis: cica sa fie fata ca altfel sa vezi paruiala intre ei; dupa eco chiar ne-a felicitat si
i-a zis lui Albert (ca am fost cu el): flacau ti-a cam trecut vremea de acum cam tati se va ocupa de tine; a fost un dragut ca de fiecare data stie sa te imbarbateze si sunt convinsa ca iubeste enorm copiii.

BarOana in primul rand Albert al meu a fost foarte cuminte, pina acum(dar nu avem decat aproape 6 luni); prea multe nopti nedormite nu am avut, prima luna a fost mai grea, dar de la 2 luni copilul meu doarme toata noaptea. Este un bebelus vesel si ranjit de zici ca masa l-a facut razand.In al doilea rand masca am ramas si eu si am fost la inceput speriata (dupa ce am asteptat un an sa raman insarcinata cu Albert nu m-am gandit nici o clipa ca voi ramane din prima), dar acum ideea a inceput sa-mi placa, eu oricum imi doream gemeni; asta este o alternativa mai convenabila decat la gemeni.Si daca va fi si fata voi fi cea mai fericita de pe lume; daca va fi baiat il voi iubi la fel de mult si poate peste cativa ani ma voi intalni iar cu Tutu...

Mirella
Albert Raul

Mergi la inceput