Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by crisarh

Salut fetelor

Am si eu o intrebare, ca voi sunteti mai vechi la dr.T, am impresia ca am racit nitel ca ma cam doare gatul si expectorez nitel, eu abia azi dimineata am terminat antibioticele luate de vinerea trecuta in urma avortului spontan si probabil ca raceala nu si-a facut de cap din cauza antibioticelor. Dar vad ca as avea si un 37 cu 2, nu stiu cum sa fac, sa il sun pe dr T sa-l intreb pe el ce sa iau pt raceala? Pt ca el se ingrijeste de mine de 2 saptamani sau sa merg la medicul de familie sa ma vada de raceala. Voi ce ma sfatuiti, stiu ca nu mai sunt gravi, dar sper ca dupa al 2lea ciclu sa fiu gravi la loc.
Ce ziceti?

fara bb

Imi pare tare rau ca ai ajuns asa de tirziu la dr.T...refacere rapida si multa sanatate!!!!Parerea mea,ca pacienta a dr.Tutunaru,este sa-l suni si pe el si sa-i spui de temperatura(sa nu fie de la interventie,DF)si daca e cazul poate te mai duci la un control,dar cind se intoarce in tara ,ca am auzit ca e plecat vreo 4-5 zile.Cu siguranta o sa vrea sa te consulte!Bafta multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mada,
am vesti din ce in ce mai proaste. Am inceput sa sangerez un pic, sau mai bine spus am sangerat cu ceva vreme in urma, asta dupa culoarea petelor...
Sper sa fie bb bine, azi de abia am anuntat la job ca sunt gravida.
Tusea nu ma lasa, dar cat de cat mi-am recuperat vocea, insa nu prea se intelege ce spun.
De abia astept sa ajung la T, o sa il sun diseara sa vad daca ma poate primi, daca nu raman pe maine, asa cum era stabilit de dinainte de aceasta noua problema.
Ce ziceam, ca o sa am o sarcina linistita?

Crisarh,
imi pare rau de pierderea ta. nu inteleg cum 3 saptamani nu a luat dr nici o masura, sa ma ierte Dumnezeu, dar asta e inconstienta!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Magg, eu as zice sa-l suni chiar acum pe dr, daca nu cumva ai facut lucrul asta deja!
Este important a se cunoaste natura sangerarii, pt a se lua masuri...nu mai amana, nu astepta ziua de maine....dansul raspunde la telefon, si stiu ca nu se supara daca este deranjat pt probleme serioase.

Multa bafta! Spune-ne ce ai facut, cum decurge.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Monica,
Nu, nu l-am sunat. Am avut ieri o zi incredibila. In fine, nu ma simt in stare sa vb despre asta, azi e o alta zi, sper mai buna, sau macar mai linistita.
Diseara merg la T, asa cum era programat. Sper sa fie ok. Oricum, multumesc ca te-ai gandit la noi.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Am fost ieri la T! Si Slava Domnului, copilul e bine...A crescut in parametri, ba un pic peste, inima ii bate frumos, placenta e la locul ei...deci toate bune!
M-am mai linistit, sper ca am iesit din perioada de probleme, am stresat suficient copilul asta, e cazul sa se mai linisteasca si el.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Pai acum, gata linisteste-te si nu mai stresa copilasul [:-)]
Ma bucur ca este bine.
Ai aflat ce este, fetita sau baietel?
Pupici!

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Monica,
Nu, nu am aflat, pt ca bb dormea tun cu spatele la noi, asa ca ne-a oferit vederii doar o coloana vertebrala, un varf de nas , un piciorus si o manutza.
Dar sigur ma lamureste Iosup pe 22 februarie, la morfo-fetala. De abia astept...

Stresul era legat doar partial de bb, restul erau altele - tatal meu era sa moara in spital fiind in urma unui accident vascular. Noroc ca l-am transferat la timp la un alt spital - dar a fost circ - nu imi aprobau transferul, nu gaseam salvare etc. Pana la urma la noul spital l-au stabilizat, dar e socant sa vezi uneori de ce depinde viata unui om...
Avem un sistem medical incredibil - nu exista nici un protocol, acelasi om poate fi lasat sa moara sau poate fi salvat in functie de norocul pe care il are si de spitalul si medicul unde nimereste.

In fine, revenind la oile noastre - da,acum m-am linistit - mai sangerez dar f putin iar T a spus ca nu are nici o importantza, copilul e bine mersi.

Mi-e dor de zilele cu soare, voua nu?

Sotul meu vrea sa plecam de Paste in Grecia, cred ca e traumatizat de potentiala lipsa a vacantei de vara, caci, de, in august avem nasterea lui bb...Eu nu stiu ce sa zic, parca nu as mai pleca gravida la drum, cu bebe dupa noi. Iar Pastele se face in familie, mai degraba as ramane pe aici cu familia si prietenii...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Monica,
Nu, nu am aflat, pt ca bb dormea tun cu spatele la noi, asa ca ne-a oferit vederii doar o coloana vertebrala, un varf de nas , un piciorus si o manutza.
Dar sigur ma lamureste Iosup pe 22 februarie, la morfo-fetala. De abia astept...

Stresul era legat doar partial de bb, restul erau altele - tatal meu era sa moara in spital fiind in urma unui accident vascular. Noroc ca l-am transferat la timp la un alt spital - dar a fost circ - nu imi aprobau transferul, nu gaseam salvare etc. Pana la urma la noul spital l-au stabilizat, dar e socant sa vezi uneori de ce depinde viata unui om...
Avem un sistem medical incredibil - nu exista nici un protocol, acelasi om poate fi lasat sa moara sau poate fi salvat in functie de norocul pe care il are si de spitalul si medicul unde nimereste.

In fine, revenind la oile noastre - da,acum m-am linistit - mai sangerez dar f putin iar T a spus ca nu are nici o importantza, copilul e bine mersi.

Mi-e dor de zilele cu soare, voua nu?

Sotul meu vrea sa plecam de Paste in Grecia, cred ca e traumatizat de potentiala lipsa a vacantei de vara, caci, de, in august avem nasterea lui bb...Eu nu stiu ce sa zic, parca nu as mai pleca gravida la drum, cu bebe dupa noi. Iar Pastele se face in familie, mai degraba as ramane pe aici cu familia si prietenii...

Si eu zic ca e mai bine sa stai pe linga casa!!sti tu vorba aia:"paza buna trece primejdia rea" ,dar tot voi hotariti pin ala urma...si noi suntem in urma R A U D E T O T cu concediile:2006-gravida,tratament cu pregnyl,amniocenteza ,placenta jos inserata...,2007,bb,prea mic,dar ne-am incumetat,totusi sa plecam prin septembrie,cind bb avea 1.2 ani,dar am ajuns la concluzia ca ne-am luat o masina prea "mica "si ca un 368 sau 126,ar fi mai spatioasa....si nu am stat decit 4 zile...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

nu stiu ce-am facut dar a iesit ms.naspa...te descurci tu ,Magg,nu?

Mergi la inceput

Onutza,
M-am descurcat, stai linistita...Uite ca ai tras si tu in sarcina. Nu ma mir, la T s-au strans vad numai fete care s-au chinuit cu bebelusii...oare o mai avea T paciente fara probleme?

Noi, ca familie, suntem mai plimbareti din fire, la 4 luni am fost cu Nichita in Italia, la 1 an ne-am dus din nou, dar cu escala in Croatia. Tocmai de aia e disperat sotul meu, ca anul asta nasc pe final de vara, deci chiar cu bebe la 1 luna nu plecam din tara, mi-ar fi imposibil, iar iarna nu are farmec decat in tarile calde, ceea ce inseamna avion..ori el e amator de mers cu masina...PLus ca sincer cu avionul cu 2 copii + bagaje eu nu ma vad...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput