Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 13
BarOana spune:
Daca am gresit cumva denumirile analizelor,sa ma ierte si sa corecteze,pt ca eu sunt pafarista rau in domeniul ginecologiei!nu ca mi-as da doctoratul la celelalte specialitati dar,oricum,mai misc ceva ceva...imi aduc chiar aminte,ca at.cind eram graviduta si mi-am luat rez.analizelor din secretii vaginale si din culturile de col si scria acolo:absent streptococ din grup B,primul lucru a fost sa ma pun pe bocit, nu sa ma documentez ce este ala STREPTOCOC GRUP B,si ca e ok.ca e absent.Dar pe parcursul sarcinii am mai invatat una alta si acum daca ar mai fi sa mai fac un bb.as fi muuuuult mai linistita la primirea analizelor....desi eu sunt foarte panicoasa si disperata cind e vorba de boala si mai ales de copil.Va imaginati ce pateste copilasul meu?
Monnica spune:
La multi ani!
Felicitari Magg!
Si eu ma gandesc la bb2.
mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
magghyc spune:
Madau, Androix, BarOana, Monnnica,
Multumesc de felicitari si de info!
Sper sa fiu ok. Eu ca eu, dar mai ales bb...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
magghyc spune:
Aloo..
Ce se intampla cu subiectul asta? Vad ca nu mai scrie aproape nimeni, desi e ff citit. M-as mira sa fi ramas T fara gravide, la ce cooooada e la el la usa..
Nu e nici o burticoasa care sa mearga la el pe aici? A ramas doar "garda veche" de mame ???
Eu ma declar vinovata: la cat omor e la usa lui T, l-am mai recomandat la 2 persoane...din alea cu probleme, cum ii plac lui T ..sa nu se plictiseasca, nu?
O tipa chiar m-a impresionat, e farmacista, imi luam pastilele de urtogestan de la ea, iar ea mai ca nu avea lacrimi in ochi..pana la urma mi-a spus ca a pierdut 4 sarcini si ca nu stie de ce...cand vedea utrogestanul isi aducea aminte...
Evident, i-am dat nr lui T. Sper sa fie ok si sa o vad gravida. M-as bucura tare mult.
Eu sunt racita bocna. Slava Domnului, fara febra! Cam astea-s vestile, astept concediul , mi-am luat 1 saptamana si vreau sa ma duc la Viena, cu tot cu pusti. ASta daca o fi vremea cat de cat ok. Altfel, o sa auziti la stiri de o "gravida cu copil mic inzapezita ..
Daca mai sunt gravide de-ale lui T, astept vesti...Daca nu, asta e, ma resemnez...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
madau spune:
Magg se pare ca le e teama fetelor sa dea ochii cu noi, om avea fete de fioroase
Drum bun, cand plecati in concediu?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aaandreea78 spune:
Buna fetelor!
Si eu sunt o pacienta a dr. Tutunaru, nu ne este frica ca scriem aici, dar daca nu stiti mai este un forum, unde scriu pacientele dr. Tutu si scriem mai mult acolo.
Eu sunt gravida in 25 de saptamani si as fi incantata sa ne cunoastem mai bine si sa-mi dati mai multe detalii. Asa ca daca ma primiti in club.............
Andreea 25+RADU
Androix spune:
Aci a ramas vechea garda ca aspirantele care s-au cautat la T. si au ramas dezbat la celalalt subiect. Si mai departe pentru alte motive ma musc de limba
In alta ordine de idei, cum mai e pe la usa lui T? Ca tare ma bate un gand sinucigas sa merg la controlul de 8 luni, daca p-ala de 6 saptamani l-am ratat... Se practica programarea? sau mai bine zis SE PUNE in practica? Sau tot asa primu venit, primu servit, asteptat cu orele?
Andreea mama de Filip si Georgia
alexia28 spune:
La Tutu la usa este aceeasi coada, se respecta programarile in ideea ca sa ai programare facuta in ziua respectiva, nu si ora. Si statul pe la usa dureaza mai mult pentru ca dureaza destul de mult consultatia fata de acum 2 ani de exp.
Chiar vroiam sa intru si eu acum cateva zile si sa intreb daca chiar nu mai naste nimeni cu Tutu, ca la mine se apropie DPN ul si mai vroiam sa mai stiu pareri, cum mai decurge nasterea...
Mai vin maine cu detalii, ca am programare, pupici.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
aaandreea78 spune:
Da are dreptate Alexia la Tutu la usa este aceeasi coada, se respecta programarile, dar nu si ora, iar daca vii fara programare te ia Ramona la intrebari.
Eu as fi tare curioasa sa aflu cum este si ce trebuie sa fac in spital la nastere, cu banii, cu totul, asa ca daca vreti sa ma ajutati scrieti-mi si va dau PM.Multumesc!
Eu trebuie sa nasc in aprilie si a inceput sa-mi fie frica, mai ales ca nu vreau sa ajung pe mana astora de la Pitesti. Oare am timp sa ajung la Bucuresti?
25+ RADU
monicabo spune:
Eu am mers la dr T, acum sunt mamica...
Sper ca in viitor sa mai merg la el cu vreo burtica.
In prezent am 2 amice care merg la el...coada e tot acolo
Andreea78, care este celalalt forum pe care scriu gravidutele d-lui dr? Merci
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze