Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Tuturor tutunicilor, va dresc Craciun fericit alaturi de cei dragi, sa vina Mosul cu sacul plin de cadouri frumoase!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Ana, vad ca esti tot mamica de iulie ca si mine pe cat este nascuta fetita ta? Parca dupa mine ai nascut, ca stiu ca in zilele cand am ajuns eu acasa cand aveam timp sa deschid calc. mai citeam despre pacientele dl dr care urmau sa nasca...si parca scriai si tu...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Am baiat - Matei si e nascut pe 23.07.07. Am reusit pana la urma sa ma internez caci locuri nu erau si am fost ultima pacienta care a nascut inainte de concediu, am prins cod rosu in spital , nu a fost prea placut dar am un baietel de mai mare dragul. Eu stau la Chibrit ,mai e cineva din zona?

Sarbatori fericite si un an nou mai bun !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, eu stau la intersectia Turda cu Mihalache, f aproape de intersectie, deci suntem oarecum in zona.
Da, imi amintesc de caldurile alea infernale din iulie, au inceput la o saptamana dupa ce am nascut eu. Atunci a fost mai racoare.
Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa creasca mare!

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Eu stau in Vitan momentan, dar din primavara ne mutam in TITAN, terminam de renovat apartamentul..si va asteptam in IOR la plimbare

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Na , ca toata lumea e inca in petreceri, nu mai scrie nimeni nimik...
Eu am revenit la job (I love it!!!!), dupa o ora inotat in zapada pana la prima gura de metrou.

Voi? Acasa la caldurica sau la datorie?

By the way, am un mic lapsus, poate ma ajuta cineva..cate MagneB6 zicea dr T sa se ia/zi? Aveam notat pe undeva, dar nu mai gasesc si pace unde, si nu l-as suna pt atata lucru...(banui ca marea majoritate a gravidoaselor au luat, poate mai tine minte cineva si cate...).
La fel, da el o lista de analize pt trim. I de sarcina (eu in trim unul trecut - adica la bb1- am facut analize in nestire, ca deh, fiecare dr o lua de la capat, curat ca in "Moartea Domnului Lazarescu" asa ca acum nu mai stiu excat care erau de la T si care de la altii...
M-ar interesa daca are cineva biletul printat cu analize de il da T si le poate scrie aici. Daca nu, nu-i bai, oricum il vad saptamana viitoare si-i mai cer un bilet.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

4 magne

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Magg e pe drum bb2 si eu nu m-am prins?

4 Magne pe zi, analize eu am facut destul de multe, daca tot imi lua sange...Hemograma completa, Glicemie, Coagulograma, Colesterol, grupa sanguina+RH, plus Zoonozele, Hepatita si RBW. Poate ne mai zice vreo graciduta sau vreo mamica mai "proaspata", eu am mai uitat de atunci

Mergi la inceput

Daaaaa! Felicitari Maggy! O sarcina mai usoara decat prima iti doresc! Si acelasi happy end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

La multi ani !!Iacata am reaparut si eu dupa o pauza mai lunga de postare,dar nu si de lecturare(hi,hi,hi...)Va doresc sa aveti parte in acest an de tot binele de care aveti nevoie,de sanatate,fericire ,de copii cuminti si sanatosi iar cele care sunt deja gravidute ,de sarcini si nasteri usoare si de copii sanatosi si necolicosi.Tie,Madau,iti doresc sa ramii graviduta asa cum ti-ai propus,ca de restul se va ocupa Tutu,nu?Sanatate multa si spor la treaba

Maggsarcina usoara!!!am gasit biletelul de analize de la Tutu:hemoleucograma completa,examen complet de urina(sumar si sediment),grupa sanguina,rh,imunolgigele: CMV-igG,CMV- igM,HCV,rubella igG,rubella igM,toxoplasma igG,si igM,lysteria,ag.HBs(screening)asta nu stiu ce este...
Apoi examenele din secretiile vaginale:Babes-Papanicolau,streptococ grup B si cam atit prima oara,dar oricum DESTULE...daca mai e ceva intervin.

Mergi la inceput

HBs e hepatita B.

Sa zic si eu La multi ani pentru 2008! Ca intru asa telegrafic de m-am zapacit si eu...

Mergi la inceput