Dr.TUTUNARU (21)
Raspunsuri - Pagina 14
aaandreea78 spune:
Monica site-ul se numeste "Pacientele gravide si optimiste ale DR. Tutunaru"- Asteptand un ingeras in viata noastra.
Cand ai nascut si cele 2 prietene cand nasc?
25+ RADU
magghyc spune:
Na, Ca eu nu stiam ca mai are T un forum...
Sa inteleg ca este doar pt asiprante sau for everybodi?
Ar fi pacat sa vb in 2 locuri, mai ales ca se mai intampla sa mai avem nevoie unele de altele, nu?
Mie mi-a prins bine subiectul asta la bb1,pana la urma suntem aici pt ca suntem in acceasi barca...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Androix spune:
Da asa este, e aiurea.
Deci coada tot acolo, ok. Si cat dureaza pana ma programeaza? cat mai costa o consultatie? cu eco si fara?
Andreea78, cu banii faci cum vrei. Eu in mai 2007 am facut in asa fel incat am ramas cu ei in buzunar. Al meu
Andreea mama de Filip si Georgia
madau spune:
Mai..celalt forum e ptr "aspirante", cel putin asa mi se pare normal, atat timp cat e postat la topicul ptr aspirante. Din ce am vazut eu, acolo sunt foarte multe care fac monitorizari, FIV, cred ca locul nostru nu e acolo. Sau cel putin al meu clar nu e.
Andreea eu am dat destul de putin la nastere, cred ca 10 mil cu totul. Daca mai vrei alte detalii spune-mi si te ajut cu placere
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monicabo spune:
andreea78, eu am nascut in iulie 2007, una din prietene naste acum, la sfarsitul lui ianuarie, iar cealalta in iunie.
Androix, cu programarea depinde cum nimeresti...daca suni la programari si e vreo urgenta, nu se prea tine cont, si esti programata cand e primul loc liber (care poate fi peste 2-3-4-5 saptamani, depinde). Daca este ceva urgent sau esti legata de o anumita data, cel mai bine vorbesti cu dl dr. direct.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
alexia28 spune:
Am fost aseara la dl dr si am avut o super surpriza, nu era decat o persoana inaintea mea, era liber, nu-mi venea sa cred. Asa ca ce sa zic, poate a inceput sa se regleze situatia.
Am si eu o intrebare, mi-a zis sa-mi cumpar trusa epidurala dar nu am intrebat de unde? Stiti cumva de unde recomanda?
Pentru fetele interesate, dl dr nu mai pleaca din tara pana pe la sf lui februarie, asa mi-a spus.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
magghyc spune:
Madau,
acum am vazut intrebarea ta.
Plecam la Viena duminica, cu catel si purcel - adica Nichita, bunici si noi.
Vrem sa le facem un cadou bunicilor, care nu au iesit din tara si pt care Viena e la capatul pamantului. Singura problema e injectia mea, nu stiu cum sa fac in Viena cu ea, sper sa ma descurc ca de nu ma injectez singura...si nu ar fi indicat.
Acum, daca aspirantele lui T vor sa aiba subiect separat, asta e, nu e lege sa se discute de T doar aici.
Uite ca s-a mai animat totusi si subiectul asta in ultimul timp, eram sigura ca mai e lume pe aici care merge la el.
Eu trebuie sa ajung joi la T, sper sa reusesc in timp util, am de lucru la job exrem de mult si cum inca nu am anuntat ca sunt gravi...nu pot beneficia de toleranta.
AS fi vrut sincer sa nu ii aununtz pana nu se rediscuta salariile, dar se pare ca nu e posibil, ar trebui sa astept pana la jumatatea lui februarie. In fine, cum o fo o fi, cel mai mult ma intereseaza sa fie bb bine.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Androix spune:
Alexia, trusa mie mi-a recomandat de la farmacia 2NA de la unirii, braun. In mai 2007 era 700 de mii. Mie mi-a luat-o sotul in drum spre casa cand eram deja in travaliu de cateva ore bune asa ca am ajuns la spital cu dilatatie completa si nu am mai avut timp de epidurala. Da nu pot sa zic ca-mi pare rau.
Eu am facut primul pas: m-am programat la epilat urmeaza sa merg la un papanicolau si o secretie vaginala si apoi o vizita lejera cu o singura persoana inainte ca a Alexiei Ah, sa nu uit: nu va faceti sperante ca s-ar regla lucrurile. Am prins si eu cand eram gravida doua vizite d-astea de nu ca aveam doar o persoana in fata ci era liber liber, undeva pe la sfarsitul programului, dar au fost doua ocazii izolate si atat. In rest oricat m-am straduit sa nimeresc aceleasi zile si aceleazi ore nu mi-a mai iesit figura si tot am astepta la rand.
Andreea mama de Filip si Georgia
alexia28 spune:
Saru mana mult
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria
AMR 5 SAPTAMANI
madau spune:
Alexia eu am luat trusa de la farmacia spitalului Universitar, e undeva la et.1 parca, am dat 600 de mii pe ea, in 2005. Era Braun. Fara anestezic, pe ala l-am luat separat.
Magg ce injectii faci? Pregnyl cumva? Mergi la un spital acolo si platesti sa-ti faca o injectie, nu cred ca-i o problema. Petrecere frumoasa, prindeti si ceva reduceri din cate stiu eu, cred ca faceti si o tura de shopping nu?.Sa-mi spui cum a fost, unde ati stat...stii, tu, detalii "picante"
Androix tinem pumnii la "analizare" sa iasa bine.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2