Dr.TUTUNARU (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Alexia, anasia,

Multumesc. O sa imi fac si eu programare. Sper ca nu in ianuarie... :-)..adica sper ca nu tot dupa 1 luna de la programare ajungi efectiv la T.
In rest, burticile lui T ce mai fac? Ca mamicile, evident, sunt ceva mai busy cu brotacii...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

magghyc, nu cred, eu ajung dupa o saptamana;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Anasia,
corect, si eu tot dupa 1 saptamana..
Doar ca gaseam motive sa nu il sun el saracul nu are nici o vina, a fost chiar foarte OK la telefon.
Merci de info.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Buna burtici,

Sunt mamica de iulie 07.
As dori sa stiu programul dr. T (in saptamna 17-22 decembrie)caci vreau sa ii multumesc de Craciun pt ca a stat la intreaga operatie de cezariana ( a doua) si a avut grija ca totul sa fie ok. E prima oara dupa nastere cand ma duc sa il vad din cauza timpului... dar tb neaparat sa ajung .

Va urez Craciun fericit !!! cu bebei in brate sau in burtici...

Multumesc Mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Salutare mamici si burtici!

Si eu sunt o pacienta a dr. Tutunaru. este avedarat, am nascut cu dr. Bogdan dar, Tutunaru mi-a urmarit toata sarcina.
Sunt foarte recunoscatoare doctorului Tutunaru deoarece pierdusem deja 2 sarcini.
La morfo de 14 sapt IR-uri marite, am urmat tratament cu Pregnyl. La 20 sapt IR-uri normale dar Iosup mi-a spus ca bebe are o pb la rinichi care o sa se rezolve in timp. A avut dreptate.

Acum ma gandesc la al doilea bebe si vineri am programare la Tutunaru. Sper sa gasesc noul cabinet si doctorul sa nu se fi schimbat.

mamica lui Alexandru (04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mama ce de mamici vrednice pe aici...bag seama ca va apucati masiv de "treaba".

Noi suntem ok, am tinut-o numai intr-o petrecere, avem fata mare de acu'..terminam casa de amenajat si poate la anul incepem si noi "munca" la bb2.

Pupici multi si dulci la tutunici, sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

P.S. ptr cine vrea sa ne mai vada...am pus ceva pozici de la petrecerea Mirunei de 2 anisori

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ce fetita frumoasa ai, Madau! Deja 2 ani..Bravo, multi inainte.

Eu am o fetita mult mai mica, are 5 luni si ne omoram cu greutatea, laptele, inceputul diversificarii...
Si eu as vrea bebe 2 (si as vrea diferenta mica intre ei), insa mi-e cam frica, sa ma descurc intai cu bebe 1...

pupici si sarcini usoare!

PS Si eu tot la dl Tutunaru am fost.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Madau,

Sa iti traiasca fata. Ai o printesa.

Astazi o fi T la cabinet stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ana, vad ca esti tot mamica de iulie ca si mine pe cat este nascuta fetita ta? Parca dupa mine ai nascut, ca stiu ca in zilele cand am ajuns eu acasa cand aveam timp sa deschid calc. mai citeam despre pacientele dl dr care urmau sa nasca...si parca scriai si tu...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Fetelor, am ajuns la T si sunt f suparata pe o chestie. Stiu ca s-a mai discutat dar nu pot sa ma abtin.
Nu inteleg si pace de ce lumea merge la T fara programare. Ok, inteleg ca sunt urgente, il suni si ii spui, dar eu cred ca aprox jumate din tipele care vin nu au programare ,si nici nu vb cu T telefonic, vin pt ca stiu ca merge si asa....
Asa ca fac un apel desi s-ar putea evident ca cele care ne intalnim pe aici sa fim toate fete serioase si responsabile... fac un apel in favoarea programarilor la T...NU de alta dar am stat de mi
s-au lungit urechile, si din pacate nu numai ale mele, ci si ale lui fiumiu...
Ps: am vazut-o pe Miruna in poze.... Frumoasa foc!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput