Romanii din Marea Britanie (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Mada, eu aveam o pompita micuta atunci cand avea baiatul vreo 6 luni si am tinut-o pana cand a invatat sa isi sufle singur nasul. Cu ea reuseam sa ii curat nasul foarte bine atunci cand era racit si nu se mai chinuia atata. Aici nu se gaseste asa ceva? Multa sanatate fetitei si tie iti doresc sa scapi cat mai repede de greturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor si multumesc pt urari!
A fost fain in Roma dar m-am pricopsit cu o gripa de toata frumusetea ce m-a tinut ieri in pat; azi sunt mai bine si am venit la munca.

O saptamana frumoasa tuturor!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ella ms sper sa treaca mai rapid ca mor. Am si pompitza si aspirator misto dela beaba cu baterii am dat 40 de lire pe el face treaba da la ce cantitate masiva de muci are fiicamea nu face nici ala fatza. La noi mucii is cea mai mare problema la fata. Si de cand s-a nascut tot la doua sapt era racita si apoi a facut o gripa urata si acuma o luam de la capat.
Motanik ma bucur ca a fost fain. Nasol cu gripa da bine ca ti-ai mai revenit.
Am fost azi la gimnastica cu fetele si le-a placut si data trecuta a fost un fotograf si a pozat copii si azi ne-a dat pozele f frumoase au iesit avem doua portret una color una alb negru frumos puse in rama si 4 mai mici plus patru felicitari cu season greetings unde sa punem pozele astea mai mici. Bine am dat si 20 de lire pe ele da zic ca se merita ca tare frumos arata.
Ma duc sa mai zac pe canapea ca mor mi s-a acrit de covrigei si iaurt si fructe.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mada, mai ales in perioada asta umeda e bine sa ii dai 1/2 de lingurita de zeama de lamaie sau de grepfruit pe zi micutei, fie in putin ceai, fin in putin suc. Multa sanatate micutei. Tu in ce luna de sarcina esti acum?
Motanik, bine ai revenit si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

La multi ani tuturor Andrei , Andreelor!!!
Motanik nu cumva te sarbatoresti si azi?

Sunt atat de fericita ca maine imi vad puisorul!! Abia astept sa ne strangem in brate si sa ne pupacim.

Proprietarii nostri au reusit sa ne cam strice Sarbatorile deoarece ne-au spus ca trebuie sa eliberam casa pana la mijlocul lui ianuarie. Cica le-a crescut ipoteca si acum sunt in pierdere cu casa sau ceva de genul. Si cat ma frecasera inainte cum ca exista reguli in privinta copiilor in casele share. Oricum, tot raul spre bine. Am gasit deja o casa si incercam sa ne mutam saptamana viitoare. Partea proasta e ca este nemobilata si din bucatarie - chiar daca e noua - lipsesc multe nimicuri de genul toaster, microwave ... nici aspirator sau fier de calcat nu am vazut

Va pupic si va doresc un weekend super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Dragii mei,
Stiti cumva unde, adica in ce tara, la ce spital, la ce medic sa se adreseze un tanar de 30 ani cu tumora pe creier!
In tara nu i se da nici o sansa!

Diagnostic: gliom, oligodendrogliom in forma de fluture cu calcificari, infiltrata in corpul calos. Leziune tumorala, infiltrativa, biemisferica.

Multumesc din suflet pentru orice informatie!

Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Ella ms de sfat am sa ii dau poate asa o sa fie mai ok.
Mammy sorry ca ati avut probleme. Si noi cand ne-am mutat nu prea avem mare lucru si le-am tot cumparat cate una cate una am cautat oferte si acma avem cam de toate ne mai trebuie unele bucatele dar incet incet le vom rezolva si pe alea.
Ieri am fost si eu la prim vizita la spital, am cam 10 sapt dupa spusele moasei dar se va vedea exact la scan cat are sarcina. Oricum am avut o zi groaznica incepand cu imbratisatul toaletei de dim apoi abia m-am tarait pana la dush si apoi la spital si de rau si obosita ce eram am uitat sa mai merg sa imi ia sange ma voi duce data viitoare cand tre sa merg si la ginecolog pe 11 dec si pe 14 mergem la primul scan.
Acusi tre sa plecam in ro deja ne pregatim si nu am nici un chef de nici o culoare cu greturile astea ma gandecs numai ca am sa fi rupta de oboseala dupa doua avioane, dar sper sa fac fatza cu brio.

Mergi la inceput

10 saptamani, Mada! mai ai putin si scapi de greturi. Din cate am auzit dupa luna a treia de sarcina, dispar.
Fetelor, voi ati facut pana acum curcan la cuptor? Ma gandesc ca anul acesta sa fac un virj usor catre traditia anglo-saxona si sa gatesc curcan in loc de porc de Craciun. Vreau sa iau o pauza de la alergatura dupa bucati pentru piftie si dupa alesul carnii pentru friptura. Am vazut niste bucati imense de curcan in magazine si ma gandesc ca ar fi mai simplu sa iau o bucata de asta si sa o bag in cuptor. Ma intreb insa daca nu sunt niste trucuri pentru prepararea lui, pe care eu sa nu le cunosc si sa iasa un dezastru masa de Craciun .
La cozonac nu vreau sa renunt deocamdata. Am gustat anul trecut ppudding-ul la care se face atat reclama aici si nu mi-a placut deloc. Nici cel de la magazin, nici cel facut in casa.

Mergi la inceput

Ella da sper si eu sa scap de greturi data trecuta de pe la 4 luni m-au lasat acuma au aparut mai devreme poate dispar mai devreme.
Legat de curcan din cate stiu eu e f imp pregatirea si trebuie tinut mult la foc mic ca sa se faca peste tot. Da si tu un search pe site-ul bbc food si sigur gasesti acolo cum sa prepari curcanul. Il faci cu stuffing sau simplu?

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Eu as vrea sa fac piftie din curcan anul asta...numai ca nu stiu daca gasesc vreo pulpa afumata, stiu ca in trecut am mai vazut la Asda.

Ce pregatiti bun de sarbatori?

Mada, sanatate si sa scapi mai repede de greturi!

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput