Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Motanik ms mult.
Eu am scapat de gatit anul asta de sarb. Oricum daca ramaneam aici i-am si zis lui Flo ca as fi vrut sa fac ceva traditional englezesc de genul curcan cu piure de vreo doua feluri cu legume si la desert un bread and butter puding dar facuta cu croaisante in loc de paine. Iese cica mai buna si mai pufoasa. Nici mie nu imi place christmas puding e prea concentrata parca. Prefer ceva mai light.
Am vazut la tv meniul asta pe uktvfood de la o tanti. Nu mai stiu cum o chema. Dar asm zis sa cuat pe net retele ca tare bune mai erau. Si curcanul era invelit in bacon si umplut cu nu stiu ce fel de umplutura, mie nu imi place sage and onion ma gandeam sa vad ce gasesc pe net sau daca nu cautam alt tip care sa mearga la curcan
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Letitia1 spune:
La cozonac nu vreau sa renunt deocamdata. Am gustat anul trecut ppudding-ul la care se face atat reclama aici si nu mi-a placut deloc. Nici cel de la magazin, nici cel facut in casa.
Ella64, eu am luat de la Lidl Panetone, cu si fara stafide si este exact ca si cozonacul nostru. Sint ambalati frumos in niste cutii albastre de carton cu un fel de fundita deasupra.
motanik spune:
Si la Makro au panetone super bun.
Fetelor, se pare ca avem si noi ochisori in burtica. Dar mici, avem cam 5 saptamani.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
ella_64 spune:
Motanik, felicitari . Sfantul Nicolaie nu a venit cu mana goala la voi :).
Letitia, multumesc de sugestie. Trebuie sa dau si eu o raita pe la Lidl si Aldi.
Mada,sa vad ce retete gasesc. Sunt incepatoare in ale curcanului asa ca am un pic emotii. Daca ma simt destul de curajoasa am sa incerc sa il fac cu stuffing.
Fetelor, La Multi Ani! Va doresc ca Sfantul Nicolaie de astazi sa va aduca multa sanatate, si multe impliniri si bucurii, atat voua cat si celor dragi! :)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by motanik
Si la Makro au panetone super bun.
Fetelor, se pare ca avem si noi ochisori in burtica. Dar mici, avem cam 5 saptamani.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Motanik felicitari! Vai ce frumos! Uhh atunci tre sa vii la noi la odisee la mamici de iulie-august 2008.Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios iti doresc. La ce spital esti?
Bebe 2
MissJJ spune:
Ella vezi site-urile de la bbc si de la uktv food, au multe sfaturi acolo. Si au si de genul pas cu pas cu poze si etc. Spor la treaba. Mergi si la "La bucatarie" si intreaba fetele pt niste sfaturi cum se face curcanul. Sigur se gaseste cineva sa stie cum sa "atace" asa o pasare mare. Sa vii si cu poze.
Bebe 2
DarkBendis spune:
Multe, multe felicitari Motanik! Sarcina usoara si sa te bucuri cat de mult de perioada care va urma! E unica!
Dark Bendis
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bunny spune:
Motanik ...FELICITARI ! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri cit de mult de ea, ca apoi miinile iti vor fi pline. Doamne cit ma bucur pentru tine. Asta da cadou de Mos Nicolae !!! Te rog sa ne spui cind mergi la eco....
Now...fetele care vor sa gateasac curcan, daca nu gasiti pe net, in fiecare revista de luna nov/dec gasiti sfaturi....Promit sa imi fac timp sa va spun cum face soacra-mea ...curcan intreg/fara stuffing in el ci separat asa ca cine vrea maninca cine nu, gravy, cartofi si pastirnac copti , cirnati inveliti in baicon , sprouts...simplu si delicios Xmas lunch.
Va pup ....fug la sedinat cu educatoarea....
Mani si Alex
CryssUK spune:
Uraaa!!!!
Sarcina usoara Motaniko si sa faci un bebe sanatos, voinic si frumos.
Din cand in cand va mai citesc si eu. Multe s-au schimbat intre timp...
Un weekend frumos tuturor!
Pupici,
Cris
"Sunt tanar, Doamne!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100378
Un film tulburator despre suferinta si taria de a o infrunta
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-1755389395237049917&pr=goog-sl