Romanii din Marea Britanie (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Bunny, ar fi foarte utile cateva sfaturi de la sursa, ca sa zic asa. Eu pana cum am gasit o marinata in care fetele din USA pregatesc curcanul inainte de a-l coace.
Cryss sper ca schimbarile care au aparut sunt spre bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Felicitari tiza!!!!
hugs,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Motanik, felicitari si sa va dea Dumnezeu sanatate si tie si lui bebe. Asta e o super veste acum in prag de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Motanik, EXCELENT!!! Tare ma bucur pentru voi! Felicitari! ...Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Mada, cum te mai simti?

V-am citit asa, mai pe diagonala, caci am avut o perioada nasoala...asta micu' al meu a fost si e cam bolnavior, drept urmare am stat in spital cu antibiotice intravenos...a fost un cosmar, dupa care ne revenim inca...Inca are muci si tuseste, dar sper sa nu mai avem surprize...

Va pup si va doresc un week-end minunat!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetele ajutati-ma si pe mine va rog cu niste informatii daca puteti. de sarbatori am sa aterizez si eu in UK dar cum e pentru prima data o sa imi fie putin cam greu de aceea apelez la voi.
Deci in principiu voi ateriza in Londra Stansted si trebuie sa ajung la Hoar Cross Hall, Staffordshire ca acolo lucreaza sotul meu(si el e acolo de foarte putin timp).Distanta e cam mare n am ce sa fac dar ny am gasit sa iau bilet la un aeroport mai aproape. Cum pot ajunge pana la Hoar Cross mai convenabil?
multumesc mult.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Asiza, imi pare rau pentru micut ca a fost bolnav. Va doresc sa se refaca repede si sa fie sanatos si vesel de Craciun.
Nicole ce localitate este in apropiere de Hoar Cross Hall, ca acolo este doar un hotel din ce am vazut pe internet. Cel mai bine ar fi sa ai aceeasi ruta ca a sotului tau. Daca ne poti spune cum a ajuns el acolo ar fi un inceput.

Mergi la inceput

Din ce am vazut si eu si mi-a zis si el cel mai aproape e Stafford sau Burton.
Voi merge si eu pe acelasi traseu care a mers si el pana la urma (a mers cu metrou apoi cu tren nu mai retin exact oricum vom vorbi in prealabil)dar ma gandeam daca pot iesi mai ieftin ca pe el l-a ajuns cam 100 de lire drumul pana acolo.

Sau cat m-ar ajunge un bilet de avion din London,Stansted pana la Birmingham sau Liverpool?dar de inchiriat o masina pt 10 zile?

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Multumesc din suflet tuturor pt urari!
Eu nu m-am trezit bine inca si tot nu pot sa cred ca avem bebe la purtator, mi-a venit si confirmarea de la spital. Am facut o echografie la o clinica privata dar nu s-a vazut decat sacul gestational si sonografa a zis ca are cam 5 saptamani.
Maine dimineata merg la gp pt trimiterea catre spital, probabil o sa fie Whipps Cross ca e in capatul strazii mele

Nicole, din aeroport poti lua un autocar National Express catre Liverpool sau Birmingham. Detalii www.nationalexpress.co.uk

Ce mai faceti fetelor? Ati facut bradul? Noi l-am facut sambata, am luat unul in ghiveci si apoi o sa intrebam o prietena daca ne lasa sa-l plantam la ea in gradina.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput

Multumesc mult de ajutor.

Motanik felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanatos.

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Va invit la capitolul 16.

--------------------

Andra

Sunt tanar, Doamne!

Mergi la inceput