Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 17
motanik spune:
Nu s-a intamplat nimic, doar ca mi-am facut eu calculele prost si nu imi iese timpul la socoteala (este vorba despre cursurile mele si temele astea afurisite).
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
SMART spune:
mamicile cu copii care au nevoie de scaune - booster seat, codul spune ca scaunul este obligatoriu pentru copii sub 1,35m sau sub 11 ani, deci la 3 ani ai nevoie de un scaun adevarat, "mamas and papas", este adevarat ca sunt cam scumpe dar mai bine decit o amenda sau puncte luate de pe permis.
mammy2706 spune:
Fetelor multumesc mult pt raspunsuri, dar spuneti si voi: sa ma apuc sa iau scaunel de masina doar pt o luna? Cele mai ieftine cred ca sunt pe ebay la 5 lire, dar posta fie costa alte 15 lire, fie trebuie sa ajung la el sa ridic produsul. O sa ma mai gandesc...
Andra, doar sambata e o problema sau si duminica? Ar fi pacat sa nu reusim sa ne vedem Initial am crezut ca ai prelungit aniversarea sotului tau Ceva planuri?
motanik spune:
Mamy, iti trimit un pm.
Pupici la toata lumea, un w/e minunat!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
asiza spune:
Buna, fetelor!
A trecut o saptamana de cand n-am mai scris, timp in care s-au intamplat multe. Printre altele am fost in spital cu Denis. Mi-a facut o laringita acuta destul de periculoasa si ne-au tinut 24 de ore sub observatie si pe medicatie bineinteles. Acum continuam tratamentul acasa.
Tot cu titlu de noutate, in sfarsit stiu sigur cand vin in UK: 4 ianuarie 2008...nu se prea poate mai repede. Sotul meu are concediu de pe 19 dec pana pe 4 ian si vine in Ro si el pe perioada sarbatorilor si apoi vom veni toti trei spre Londra. Vom calatori cu masina, ceea ce e destul de nasol, mai ales pentru asta micu'. Deci si eu voi absenta cu gratie de la marea intalnire, daca aceasta va mai avea loc. Dar nu-i nimic...data viitoare...Vad ca si Motanik va lipsi...
Mada, ce mai faci? Cum mai esti?
Motanik, te simt putin suparata...asa e?...Sper ca toate-s bune!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
motanik spune:
Salutare!
Am primit si un mesaj privat, fetelor va multumesc mult pt ganduri dar chiar nu sunt suparata ci foarte ocupata.
Sambata am avut relansarea siteului pt comunitatea romaneasca din UK (Romani Online) la fosta ambasada, au venit dl consul Delcea, d-na Raduta Matache (charge d'affairs) care de data asta mi-a facut o impresie foarte bune, d-na Ramona Mitrica de la Fundatia Ratiu si Institutul Cultural Romani, cativa reprezentanti ai societatilor romane (chiar si comunitatea romanilor moldoveni din UK) si mai multi membrii ai comuntatii Romani Online, s-au prezentat discursurile, noua varianta de site, propunerile pt viitor si la final am socializat putin la un mic si o sarmaluta. A fost un eveniment foarte reusit si sper ca de acum inainte romanii din UK sa fie asa de uniti cum i-am vazut eu sambata.
Ieri am fost cu Lari la un control la Specsavers caci a avut dureri de cap si ameteli vreo 4 zile la rand, dar are vederea foarte buna, probabil a fost doar obosit. Apoi am mai dat iama putin prin decoratii de Craciun prin diferite magazine, deja am strans cat de doi brazi!
Unde petreceti Revelionul pana la urma? Noi vom merge la un restaurant pt cateva ore, si asa aici la 1 se sparg petrecerile
Cam atat de la mine, sunt prinsa cu ale mele cursuri si nu stiu cum o sa fac fatza de data asta, am senzatia ca se duce timpul asa de repede...
Ce mai faceti? Haideti la taclale!
Va pup, o saptamana minunata!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
MissJJ spune:
Buna fetelor!
Sorry ca nu am mai scris da am fost bolnava de numa. Am racit si eu si fata de numa si am zis ca mor weekendul asta noroc ca a fost Flo acasa si s-a chinuit el cu noi doua.
Acuma suntem mai binisor da nu de tot inca mai fornaim si pb cu gatul dar incet incet trece.
Cam atata de la noi merg sa dau papa la printesa ca deja ii e fomitza. Pupici si mai intru mai pe seara daca pot!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
asiza spune:
Motanik, felicitari pentru relansarea site-ului!!!! stii, am participat si eu la sondajul premergator evenimentului ...Ce cursuri faci tu acolo? Pupici
Mada, ma bucur mult ca sunteti mai bine...Ai reusit sa-ti faci programare la medic?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
mammy2706 spune:
Fetelor cam liniste pe aici... Mi se pare mie sau cam de o saptamana nimic...
Eu intre timp mi-am luat bilet la easyjet sa petrec ziua nationala in tara Motivul vizitei e de fapt aducerea puisorului meu aici de Sarbatori. Si cum cele mai ieftine bilete ramasesera la inceput de decembrie, il aduc mai devreme - oricum e si ziua lui de Sf Andrei. Pacat ca pierde serbarea de Craciun de la gradi.
Tot intre timp am inceput sa ne cautam alta chirie, pt ca ai nostri proprietari au renovat baile de 2 luni dar cea de langa mine nici acum nu are tapet sau calorifer functionabil. Si tocmai cand ne gandeam ce ne-au dezamagit, primim mesaj de la ei ca au fost prin spital dar or sa finiseze baia curand.
Si mai vroiam sa va rog pe cele care bucataresc mai des, daca stiti vreo reteta de tort mai usurica dar gustoasa. Zic usurica adica ce se poate face cu ingredientele de aici. E ziua sotului sambata si toata casa asteapta sa manance ceva dulce.
Va pupic si in speranta ca vor veni zile mai insorite ...