Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 16
ella_64 spune:
Noi am reusit sa aducem gradina intr-un stadiu de oarecare civilizatie; am scapat de iedera care o cotropise, am lasat numai trnchiurile de iedera, asa ca in primavara vom putea controla felul in care se intind lastarii .
In rest, am fost si noi ieri la biserica, de ziua tuturor sfintilor. Avem o biserica anglicana la care mergem in lipsa uneia ortodoxe in apropiere. Slujba lor este varianta prescurtata a slujbei orotdoxe. Bifeaza ca sa zic asa esentialul si trec apoi la partea importanta: ceaiul si prajiturelele de dupa .
Bunny, ai avut o idee excelenta cu cautarea pe google pentru pantofi , am reusit sa-mi gasesc pantofi pe masura! Ma simt mult mai bine acum ca am reintrat si eu in randul oamenilor civilizati .
MissJJ spune:
Buna fetele!
De unde samb am fost ok si sportiva toata la curatenie ieri am zis ca mor de rau eram cu limonada dupa mine sa mai taie din greturi.
Mammy uite aici ce zice legislatia: http://www.highland.gov.uk/yourenvironment/roadsandtransport/carseatlegislation.htm tie ti-at trebui un car seat grupa 2 sunt mai multe grupe, grupul 0si 0+ care e cam pana 13 kg sau la 9-12 luni apoi grupul 1 9-18 kg adik 9 luni-4 ani apoi grupul 2 care ti-ar trebui tie 15kg-25kg sau 4-6 ani mai este grupele 1-2-3 de la 9 kg la 36 de kg dar deja bebele tau e marisor si nu ai avea nevoie de asta doar daca mai vrei un bebe sau ceva si grupul 3 pt copii de la 22 de kg in sus. Legea zice ca trebuie sa aiba ori 12 ani ori 1,35 m ca sa nu mai trebuiasca scaun de masina oricare din astea ar fi prima.
In rest fetelor nu prea mai avem stiri de la noi ne pregatim incet incet de plecare in ro trebuie sa adunam tot ce avem nevoie sa trimitem inainte, patutz, lapte pampersi etc si apoi sa ne carabanim si noi cu vreo trei piglet dupa noi ca fara nu putem trai.
Ella ma bucur ca ti-ai gasit papuci.
Hai ca ma duc sa mai stau intinsa pe canapea ca mie cam rau. Va pup intru mai incolo.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
bunny spune:
Mada....plecati definitiv sau numai pentru o perioada ? De ce trebuie sa cari patutul? Nu gasesti acasa la cineva de imprumut? Asa am facut si eu prima data, am zis ca ma mut cu totul ....si acasa toti pai de ce nu ne-ai intrebat , puteam sa-ti dau aia/aia. Si uite asa de-acum plecam ca oameni civilizati. Pampersi se gasesc si acasa....numai daca vrei ceva anume mincarica, dar si aia chiar ca e mai scumpa dar ...eu zic ca se merita.Daca aiintrebari sunt aici....Unde mergeti acasa?
Mani si Alex
MissJJ spune:
Bunny nu imi place sa imprumut si oricum patutzul asta l-am luat de aici din lidl mai ieftin si il las acasa nu il mai car cu mine, ca oricum o sa avem si bebe 2 deci o sa aiba cine sa il foloseasca cand mergem in ro avem unde sa ii culcam pe amandoi fara pb. Pampersi si lapte iau de aici ca nu vreau sa le schimb si sa umblu prin ro sa caut din astea mi-e mai usor sa stiu ca am stocul facut si ma asteapta toate acolo, ca oricum ce ramane mai folosim si mai incolo prin vara sau cand om mai merge pe la bunici in ro.
Mergem de craciun in iasi la ai mei si apoi la baia mare de acolo e Florin dar el nu mai are pe nimeni in ro parintii au decedat de mult timp si fratii lui sunt toti in Italia. Da na el nu a fost in ro de 6 ani si vrea sa mearga sa isi vada prietenii si verisorii si alte rude din astea asa ca de revelion o sa fim in baia mare. Si apoi fuga rapid la iasi sa luam avionul spre bucuresti si apoi london.
bunny spune:
e...asa da daca il lasati acolo. Noi daca am stat in Budapesta, mergeam ba in Ro ba in Uk, l-am obisnuit sa doarma in multe locuri, numai paturica si teddy meregau cu noi si sa iti spun cinstit ma bucur ca acum daca mergem de k-wnd sau vacanta nu am problema cu el ca nu poate sa doarma in alte paturi - ca mine!!!!
Sa aveti o calatorie usoara si o vacanta placuta . E mult mai fain acasa de sarbatori mai ales cu familie mare , dar asta e ....si bune si rele, am ales sa stam aici anul asta, in toti ani am fost acasa, anul asta stam aici.
Mani si Alex
MissJJ spune:
Bunny eu sincer nu ma omor dupa mersul acasa pt ca se ch o multimea de bani, in ro toate sunt mai scumpe ca aici si maj mlt mai prost calitative, de mers mergem mai mult pt strabunici, adik bunicile mele ca ele gata zic ca mor si nu apuca sa vada fata si pt Flo ca nu a mai fost in ro de atata timp in afara de asta nu am fi mers.
Na o sa mai trebuiasca sa mergem cu fata sa isi vada bunicii sau sa mai mergem si cu ei in concediu sa poate si ei sa stea mai mult cu bebeii da in rest nu ma tenteaza, ch mult prea multi bani.
motanik spune:
Buna fetelor, am intrat sa va urez o saptamana usoara si frumoasa!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
motanik spune:
Buna fetelor, ce mai faceti?
Din pacate eu trebuie sa spun pas intalnirii, imi cer scuze si vin sa va vad la urmatoarea ocazie.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
gabrielle74 spune:
Sunt in Londra si caut de lucru.daca stiti pe cineva in cleaning .anuntati-ma please.