Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 15
asiza spune:
Off, Cristina, imi pare tare rau ca au mai murit din puiuti! Si eu iubesc tare tare mult animalele si-mi pare rau cand vad ca li se intampla ceva rau! Doamne ajuta sa fie restul bine!
Mersi de pontul cu cont la BCR. Am deja acolo, chiar si in lire. O sa merg pe la ei sa vad ce si cum...
Mada, vad ca ai spor la treaba, nu gluma ...Totusi e bine ca nu te domina greturile alea ca-s tare neplacute...
Motanik, ce faci? Pe unde bantui? Sper ca sunteti bine!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
monu spune:
buna, apelez la voi ca ma gandesc ca stiti mult mai multe decat noi cei din Ro. As vrea sa comand jucarii de pe amazon.uk pentru copiii mei cu livrare in Ro. Se poate oare? Accepta comanda?
Va multumesc anticipat.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
MissJJ spune:
Monu din cate zic ei fac delivery si to the rest of the world. Uite aici mai multe detalii: http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11075011 .
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
monu spune:
mada merci mult de tot.
sa inteleg ca jucarii nu livreaza???
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
MissJJ spune:
Monu vezi ca la orice articol undeva scie mic cu albastru delivery options sau ceva de genul da clic acolo si vezi ce zice sau cel mai simplu incearca sa comanzi ceva si ti se va spune pe parcurs cand dai comanda daca nu se poate livra sau daca se poate. Ca nu vad detalii exacte. bafta!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
mammy2706 spune:
Fetele cu copilasi si cu masina in UK, stiti cumva care sunt legile lor in legatura cu scaunelul de masina? Al meu pui are 3 ani jumate si cum o sa-l aduc de Sarbatori aici as vrea sa stiu daca sunt obligata sa cumpar scaun de masina.
pupici,
C
cristina1974 spune:
Mammy, da, trebuie sa cumperi scaun de masina. Inaltimea minima de la care nu se mai impune scaunul este de 125 cm.
Eu am patit-o cu politia din cauza asta. intamplator, fiica-mea cea mare, Iasmina, care are deja cinci ani,era cu mine in masina, fara scaun. Si m-au oprit, sa imi reimprospateze cunostintele referitoare la legislatie. Asta se intampla acum mai putin de o luna.
Ajutati-o pe Sonia
mammy2706 spune:
Cristina, multumesc pt raspunsul prompt
Mai am o nelamurire; scaunele de masina ce le-am vazut pe net sunt pt copilasi pana la 18kg (4ani). Al meu are deja 16kg deci sunt cam la limita si cu greutatea nu numai cu varsta.
Mai exista acele "child car booster seat chair" care, desi nu prea am inteles ce sunt, mi se par ca un fel de scaune fara spatar. Oare ar fi mai potrivite??
Apropo, azi am fost in Brighton, sa profitam de superba vreme. Ne-au insotit pe drum masinile de epoca (participand la expozitia organizata de Daily Mail), unele dintre ele foarte haioase (in fata soferului mai era un pasager ce statea intr-un fel de sac), altele foarte colorate. Va vine sa credeti ca multi englezi parcasera la marginea drumului si isi instalasera scaunele de camping, masute pt ceai sa urmareasca/fotografieze masinile.
C
cristina1974 spune:
Mammy, cel mai bine e sa mergi la un mothercare si sa intrebi. Scunul Iasminei are spatar, si ea incape si acum in el fara probleme. Nu mai stiu sa iti spun ce marca e,ca a trecut ceva timp de cand l-am cumparat, insa cei de la un magazin specializat, gen mothercare, cu siguranta iti vor spune ce trebuie sa cumperi.
Ajutati-o pe Sonia
bunny spune:
Graco - are booster seat! Alex are 3 ani si il folosim cu placere, el e fericit ca vede mult mai bine in el si se poate folosi pina ..numai are nevoie de el - cfm legislatiei. L-am luat de la Mothercare, asa cum au spus si fetele . Dar cauta unul din magazilele lor mai mari de unde poti alege sau comanda online. Cred ca a fost sub 100£ nou din magazin. Mai uita-te si la cele de pe ebay ca poate gasesti mai ieftin,dar sa fii sigura documenteaza-te in magazin mai intii. Bafta
Noi ...ca fiecare duminica, biserica..masa de prinz, somnic la copil de dupa-masa, parc si uite ca s-a facut de seara. S-a facut si frig asa ca ne asteapta zile lungi si fara prea multa plimbare. Sper ca ati avut un wk-end frumos !
Mani si Alex