Romanii din Marea Britanie (15)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce faceti?
Eu am fost azi la gp si cum imi era frica m-a trimis la alt spital nu la cel la care am fost inainte. Asa ca acuma tre sa merg la cel din Harlow, am tren si ajung rapid este si bus da fac prea mult cu busul.
In rest nu mi-a dat trimitere la eco mi-a zis ca o sa ma contacteze astia de la spital cand va fi momentul cel mai probabil pe la 12 sapt va fi primul scan numai ca tre sa vad sa vb cu ei ce si cum ca noi de pe 16 dec pana pe 8 ian suntem plecati nu suntem aici si sa nu cada exact atunci programarea lor.
In rest tre sa trag azi o fuga pana in Londra sper sa fie ok fata sa nu mi se miorlaie cand mi-e lumea mai draga ca are un talent de a face asa ceva.
Fug sa pap ceva ca de cand cu sarcina dac nu pap ma ia cu ameteli, asa ca tre sa rontai ceva inainte sa plec de acasa.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
ella_64 spune:
Buna fetelor, am avut o suma de pobleme de rezolvat, dar acum s-au mai imputinat .
Mammy, exact branza aceea la pachete albastre o cumparam si noi. Noua ne place Lidl pentru ca are mai multa marfa continentala, in special din Germania si putem gasi produse asemanatoare cu cele de acasa. Am luat de acolo ardei copti, o minune, pe care i-am folosit atunci cand am facut salata boeuf pentru niste prieteni englezi. Au inlocuit cu oarecare succes gogosarii . Entuziasmul meu se explica prin faptul ca aici in oraselul in care stam nu avem magazine turcesti unde am mai fi gasit ceva marfa apropiata de a noastra. Nu ca mi-ar displace atat de mult produsele englezesti, dar uneori simti nevoia de o salata de rosii cu branza, nu cu cheddar.
Bunny, scuza-ma de confuzie. Se pare ca sunt destul de aiurita in perioada asta.
Mada, succes cu noul spital!
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by mammy2706
Eu una nu ma prea impac cu modelele de aici, multe dintre ele mi se par atat de batranesti.
Si eu sufar de problema asta ca nu gasesc papuci acceptabili aici: numai opinci, su niste papuci cu toc cum purta bunica prima data cand au aparut De abia astept sa ma duc la anu' acasa sa-mi fac stoc.
Singurul lucru de care sunt happy e ca mi-am luat cizme lungi cu talpa-toc ortopedic la 15 lire Nu stiu cat o sa tina la banii astia (deja am o luna de cand le port).
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
mess0804 spune:
Mada, felicitari si de la mine!
Motanik, bafta cu tratamentul...
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
ella_64 spune:
Mess, probabil ca vor tine suficient de mult ca sa nu zici ca ai dat banii degeaba.
Pe mine ma dispera palariile lor de vara , acelea ca niste cutii rasturnate si pliate pe alocuri. Oare creatorii lor nu stiu sa se uite in alta parte decat spre casa regala? Toate sunt tare demodate, dar sunt purtate cu mult elan. Femeile lor au curaj sa iasa cu asa ceva pe cap .
Fetelor, va doresc un week-end plin de soare (de caldura nu cred ca se mai poate vorbi; nici nu ar mai fi de bun-simt, de acuma vine iarna) si de clipe frumoase .
cristina1974 spune:
Buna seara, fetelor!
Am intrat si eu sa va urez o seara placuta si un weekend asa cum vi-l doriti voi.
Am si o veste sa va dau: catelusa mea a facut 12 puiuti ,pe 31 octombrie,insa, din pacate, doi nu au rezistat. Sper ca cei ramasi in viata sa creasca toti frumosi si sanatosi, asa cum sunt si parintii lor.Sunt niste gagalici mici, mici, fara ochisori, care non-stop sunt dupa tzitzi. Si fac o galagie.....
Va pup pe toate.
Ajutati-o pe Sonia
bunny spune:
Week-end placut cu mult soare si plimbarici placute!
Motanik....ce faci? Sper ca nu am zis ceva ce nu trebuie ....
Cristina...cind mai cresc te rog sa ne pui poze....ca copilul meu e INNEBUNIT dupa catelusi , nu iarta nici unul prin parc...dar si pozele il impresioneaza.
La noi nimic nou, ne pregatim de 'concert de toamana ' la gradi...il intreb pe copil si tu ce spui ? 'welcome to our concert!' si in rest nu zice o boaba. Trebuie sa vorbesc cu educatoarea sa vad daca are de zis ceva....ca de costumat ne-a zis sa alegem intre pasare sau sperietoare. Asta nu pune costum pe el nici mort....sa vedem. Inca nu s-a stabilit petrecerea de Xmas ....
week-end placut!!!
Mani si Alex
asiza spune:
Mada, cum te simti? Greturi, indispozitii?
Cristina, ce zic fetele apropo de gagalicele de catelusi? ...Cred ca sunt incantate!
Intrebare: Stiti vreo metoda buna/avantajoasa de a trimite bani din Uk in Ro?...in afara de soferi de tir sau MoneyGram...
Un week-end minunat va urez si eu!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
cristina1974 spune:
Oana, fetele nu prea sunt pe acasa.Acum, ca totul e intors cu fundul in sus,le tin mai mult la socri.Oricum, cea mica e curioasa, vrea sa puna manutza pe ei, insa nu o las, pentru ca mi-e teama de reactia Tarei. Iasmina ii adora si ea, insa a inteles ca trebuie sa ii lase in pace,sa creasca langa mami a lor, fara stres.Din pacate, inca doi pui au murit, si inca sub ochii mei. Mi se rupe inima de mila cand vad asta, insa noi am facut tot ce a stat in puterea noastra sa facem. De obicei, natura isi urmeaza cursul firesc, iar cei care au eventuale probleme interne nu supravietuiesc in primele zile.Sper sa nu mai am evenimente din astea, cu toate ca primele 10 zile de viata sunt critice.
Poti sa iti deschizi cont in GBP in romania, in BCR, si in cazul asta se poate face transferul direct, insa mai nou, BCR-ul percepe o taxa de administrare ,insa nu stiu cat este, am uitat.Mai e Western Union, insa e la fel ca MoneyGram.
Ajutati-o pe Sonia
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ella ms mult sper si eu sa fie bine.
Mess ms.
Oana mai is bine sa zic asa greturi asa si asa, mai multa starea aia de scursa de energie si somnolentza momentan. Ieri efectiv am zacut toata ziua la orizonatala ca nu am fost in stare nici sa fac mancare nimic. Abia ma taraiam la baie si sa beau apa in rest orizontala.
Azi parca is un pic mai energica si cum toata casa e cu fundul in sus am aspirat pe sus putin am schimbat asternuturile sters praf facut cura in bai pus bebe la nani si acuma m-am mutat jos in sufragerie tre sa aspir si pe aici si sa strang jucarii si reviste telecomenzi etc. Ca toate zboara pe aici.
Cristina sa speram ca o sa fie bine restul de puiuti ce sa facem asta e mama natura. Pupici multi la printese!
Cam asta de la noi fetelor va doresc un weekend cat mai placut ma duc inapoi la curatenia mea ca acusi vine si Flo si vreau sa termin ca dca vine el sa ma bag si eu la dush si apoi sa papam ceva si sa iesim si noi la aer la o plimbaritza. Pupici la toata lumea!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)