Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
fecian spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
buna burticoase!!
eu pap zilnic aproape 1 kg de struguri, asta pe langa mere, banane...si nu stiu de ce credeti ca nu sunt indicati in sarcina, uitati ce proprietati au:
- foarte digestiv
- enegetic musculos si nervos
- remineralizant
- antitoxic
- racoritor
- diuretic
- laxativ
si sunt indicati (uz intern) in:
- anemie, convalescenta
- sarcina
- surmenaj
- sporturi de rezistenta
- stari febrile
- congestia ficatului si splinei
- obezitate
- intoxicatii
- tulburari digestive
- constipatie
miha, felicitari pt bebe!!! in legatura cu vitaminele, eu le iau din sapt 7 de sarcina si vreau sa iti spun ca pana in sapt 20 nu pusesesm nici macar 100 de grame.....bine ca am recuperat dupa e partea a doua....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
Uite cine ne salveaza..Ca de obicei BB ..Bb_yasmi cat tinem noi la tine
Scuzati-mi entuziasmul, dar se pare ca in sfarsit mi-a iesit si mie azi ceva bun la servici: ce nu mi-a iesit intr-un an de zile mi-a iesit azi si sunt tare tare fericita.
Si plus de asta, ca s-a vorbit atat de struguri mi s-a facut o pofta...din pacate sunt la servici, la frig si la intuneric (asta nu e gluma, e chiar pe bune!)
Azi sunt happy...Stai ca nu s-a terminat ziua, am destul timp sa ma eneervez si sa dau apa la soricei....
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
cleo78 spune:
burtici mici, imi pare bine ca ati revenit aici (ati reanimat forumul) si calmat ideile - dupa atatea vesti indurerate de la fete, fiecare tacere o interpretam....
Am avut o cadere de curent el. in firma- de 3 ore, si am stat toata firma afara- mai ales eu, ca alfel, fara aer cond. lesinam si boraceam pe aici. SI am mai mancat ceva struguri :D (nu am scuipat pe jos, relaxativa, sunt americanii aici ). Si asha or sa ma dea afara pt ca dorm in papuci :D Nu gandesc si pace! Vi se pare normal sa imi zica shefu ceva, si in 5min sa uit?? m-am ramolit. Ma duc la medic sa imi dea reteta la lecitina.
Stiti de ce mi-e pofta?
aaaa, mai bine nu va zic, ca radeti sau mai rau, vi se face si voua pofte! Si asha ma duc si fur de pe toate birourile tot ce se poate manca. Trist o fo cand tocmai salivam dupa biscuitii colegului din stanga, ma indrept spre el si el (nevinovat de altfel) tocmai isi baga punga cu biscuiti in geanta! Nu am spus in firma, dar moaca mea tampa si foamea continua, si disperarea cu care am mancat cate un borcan de castraveti in otet in ultimile zile, spun tot .
A, inca o intrebare. CUm stati cu rezistenta fizica? Eu cedez mult mai repede, daca eu,cleo_normala urcam pana la et 8 pe jos, cu lejeritate, cleo_cea_cu_burtica nici scarile de la metrou nu mai poa urca la fel de repede ca incep sa suflu ca o locomotiva. Si sunt doar...sapt 9. Hai 10 dupa calculele noastre (9 cf eco). E normal? Sau sunt io anormala.
9+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by fecian
Uite cine ne salveaza..Ca de obicei BB ..Bb_yasmi cat tinem noi la tine
Scuzati-mi entuziasmul, dar se pare ca in sfarsit mi-a iesit si mie azi ceva bun la servici: ce nu mi-a iesit intr-un an de zile mi-a iesit azi si sunt tare tare fericita.
Si plus de asta, ca s-a vorbit atat de struguri mi s-a facut o pofta...din pacate sunt la servici, la frig si la intuneric (asta nu e gluma, e chiar pe bune!)
Azi sunt happy...Stai ca nu s-a terminat ziua, am destul timp sa ma eneervez si sa dau apa la soricei....
asa si trebuie sa fii!! vesela, optimista!! sa radiezi de fericire!!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 3-4 sapt!!!!
fecian spune:
quote:
Originally posted by cleo78
burtici mici, imi pare bine ca ati revenit aici (ati reanimat forumul) si calmat ideile - dupa atatea vesti indurerate de la fete, fiecare tacere o interpretam....
Am avut o cadere de curent el. in firma- de 3 ore, si am stat toata firma afara- mai ales eu, ca alfel, fara aer cond. lesinam si boraceam pe aici. SI am mai mancat ceva struguri :D (nu am scuipat pe jos, relaxativa, sunt americanii aici ). Si asha or sa ma dea afara pt ca dorm in papuci :D Nu gandesc si pace! Vi se pare normal sa imi zica shefu ceva, si in 5min sa uit?? m-am ramolit. Ma duc la medic sa imi dea reteta la lecitina.
Stiti de ce mi-e pofta?
aaaa, mai bine nu va zic, ca radeti sau mai rau, vi se face si voua pofte! Si asha ma duc si fur de pe toate birourile tot ce se poate manca. Trist o fo cand tocmai salivam dupa biscuitii colegului din stanga, ma indrept spre el si el (nevinovat de altfel) tocmai isi baga punga cu biscuiti in geanta! Nu am spus in firma, dar moaca mea tampa si foamea continua, si disperarea cu care am mancat cate un borcan de castraveti in otet in ultimile zile, spun tot .
A, inca o intrebare. CUm stati cu rezistenta fizica? Eu cedez mult mai repede, daca eu,cleo_normala urcam pana la et 8 pe jos, cu lejeritate, cleo_cea_cu_burtica nici scarile de la metrou nu mai poa urca la fel de repede ca incep sa suflu ca o locomotiva. Si sunt doar...sapt 9. Hai 10 dupa calculele noastre (9 cf eco). E normal? Sau sunt io anormala.
9+
Esti tare haioasa
Cleo nu mai zice ca ma omori...rad ca proasta in lab...sunt singura si daca ar veni proful cred ca as rade si de fatza lui acum
Acum ca ai zis de borcan de muraturi...eu sunt moarta dupa muraturi oricum...deja salivez...incerc sa tin tastatura curata
Iar cu rezistenta fizica...chiar nu am nici o problema...Ori o fi fost bicicleta buna (a mea a fost zilele astea la reparat si cei de la shop mi-au dat alta in schimb)... Eu merg cam 20 de minute cu bicicleta zilnic si vad ca inca nu am obosit...
Dar obosesc tare mult cand urc scarile...deci depinde de situatie...
ASa ca Cleo stai linistita, nu e nimic grav
Bb_Yasmi
Simonix spune:
Gata fetelor, si eu la raport :D
Parca s-au mai domolit un pic greturile, adica de unde saptamanile trecute erau intense insa pe perioade relativ scurte, acum sunt mai mereu dar mai moderate ca intensitate. Ceea ce imi permite sa dorm si eu in papuci la serviciu :D si sa fur mancare de pe la colegi, precum altele hmmm ... Pe la mine stie toata lumea (polonezii sunt topiti dupa mamici si bbei) si deci mi se permite orice Si de ce sa nu profit . Burtika mea face bine, zic eu, azi ne-am luat rezultatele la analize si sunt o fericita posesoare de grupa 0 RH pozitiv, al meu sotzior este insa un dragutz A2 RH negativ, dar nu imi fac probleme prea mari de pe acum.
Ce am descoperit eu ca ma ajuta: supe crema de legume :D si piure de cartofi. Aluneca ceva de speriat ! In rest, portocale, struguri (si eu am pofta de fructele astea) si CIOCOLATA la greu ! zau, imi icalmeaza gretzurile... (recomand M&Ms). Si evident, totul combinat cu o muratura :D Aveti grija la stomacel :) Din pacate eu nu pot bea apa - aveti si voi problema asta? Asa ca beau suc de mere (acru = buuuun) si un fel de apa cu gust de lamaie... am zis ca mai continui asa vreo doua saptamani, dupe care nu se poate, trebuie sa incetez, ca dau in diabet .
Si inca ceva: mi-e foarte dor de MAMA ! Si de Romania :( de muntele din Romania... si de varza murata (polonezii astia nu pun varza intreaga la murat, o toaca mai intai ! groaznic, ca io vreau foaia intreaga), si de savarine... de chestii din copilarie, chestii care pe aici nu sunt... voi aveti nostalgii din astea??? Eu sunt o fata de regula foarte vesela si practica, unii zic ca sunt cam rece (ma rog, ce stiu ei :p)... si acum ma simt asa de neajutorata hmmm...
Hai ca am scris o gramada, si numai lucruri interesante :D Inainte sa ies, o vorba buna pentru fetele cu probleme: imi pare tare rau... aveti grija de voi si de sotzii vostri, cu siguranta va fi bine in viitor. Nu stiu cata consolare va poate aduce faptul ca nu numai eu, dar toate fetele de pe forum suntem alaturi de voi si va mult mult !!!
Pupici multi :)
Simona
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Gata fetelor, si eu la raport :D
Parca s-au mai domolit un pic greturile, adica de unde saptamanile trecute erau intense insa pe perioade relativ scurte, acum sunt mai mereu dar mai moderate ca intensitate. Ceea ce imi permite sa dorm si eu in papuci la serviciu :D si sa fur mancare de pe la colegi, precum altele hmmm ... Pe la mine stie toata lumea (polonezii sunt topiti dupa mamici si bbei) si deci mi se permite orice Si de ce sa nu profit . Burtika mea face bine, zic eu, azi ne-am luat rezultatele la analize si sunt o fericita posesoare de grupa 0 RH pozitiv, al meu sotzior este insa un dragutz A2 RH negativ, dar nu imi fac probleme prea mari de pe acum.
Ce am descoperit eu ca ma ajuta: supe crema de legume :D si piure de cartofi. Aluneca ceva de speriat ! In rest, portocale, struguri (si eu am pofta de fructele astea) si CIOCOLATA la greu ! zau, imi icalmeaza gretzurile... (recomand M&Ms). Si evident, totul combinat cu o muratura :D Aveti grija la stomacel :) Din pacate eu nu pot bea apa - aveti si voi problema asta? Asa ca beau suc de mere (acru = buuuun) si un fel de apa cu gust de lamaie... am zis ca mai continui asa vreo doua saptamani, dupe care nu se poate, trebuie sa incetez, ca dau in diabet .
Si inca ceva: mi-e foarte dor de MAMA ! Si de Romania :( de muntele din Romania... si de varza murata (polonezii astia nu pun varza intreaga la murat, o toaca mai intai ! groaznic, ca io vreau foaia intreaga), si de savarine... de chestii din copilarie, chestii care pe aici nu sunt... voi aveti nostalgii din astea??? Eu sunt o fata de regula foarte vesela si practica, unii zic ca sunt cam rece (ma rog, ce stiu ei :p)... si acum ma simt asa de neajutorata hmmm...
Hai ca am scris o gramada, si numai lucruri interesante :D Inainte sa ies, o vorba buna pentru fetele cu probleme: imi pare tare rau... aveti grija de voi si de sotzii vostri, cu siguranta va fi bine in viitor. Nu stiu cata consolare va poate aduce faptul ca nu numai eu, dar toate fetele de pe forum suntem alaturi de voi si va mult mult !!!
Pupici multi :)
Simona
welcome back, simonix. Imi pare bine ca esti cu moralul sus.
Cu apa..si io am aceleasi probleme. Parca are gust..metalic? am aruncat vreo 2 sticle- ca ar fi stricata.
Cu Rh-u, nu te stresa. Stie medicul ce tre sa faca si cand. TU mananci piure? eu pun baiatul sa ma astepte seara...cu cartofi fierti in coaja. Peste care mai punem iaurt/smantanica, sau branza proaspata.
Cat despre nostalgii, io ma dadeam batsoasa, asha in general. Dar versiunea noua, Cleo_cu_burtica e tare siropoasa si matsaita: am lacrimat cand a murit Pavaroti, cand m-am vazut cu verisoarele, cand imi aduc aminte de mamaia, din astea. Cineva m-a furat si inlocuit cu una taaare ciudata. Ca sa-mi 'clarific' & inteleg anomaliile, citisem printr-o carte ca schimbarile hormonale ar da emotiile si emotivitatea astea- cam asha, ca la pubertate. Si cu cele 2-3 coshuri... de coshuri si celulita sa scap cumva, si ma dau drept liceana.
pupici
9+
Simonix spune:
Hmmm... merci de ideea cu cartofii in coaja Io il chinui tare rau pe al meu, saracul nu stie ce sa mai faca de mancare, in fiecare zi trece pe la supermarket pentru regina lui, si cand ajunge acasa, este intampinat de o mutra acra (a mea :D). Zau, nu o fac intentionat, dara asa ma apuca o greatza cateodata cand vad mancare ! Chiar mancare pe care eu am dorit-o si comandat-o. Ideea e ca mereu ma gandesc la mancare, chestii din astea "hard": carnatzi, sarmale gata gata ma opresc ! Uneori si noaptea visez mancare si chiar ma scol si bag ceva in mine (biscuiti) Sa va expli: am doar 50 de kile (sau ma rog, aveam) si tare mi-e teama ca o sa ma fac o balena ... Asta bineinteles mai incolo, cand sper ca voi putea manca ceea ce visez :D
Cat despre matzait, tot timpul stau cu lacrimile in gatlej... vreau la mama ! Halal exemplu dau la bbel ... Toata lumea imi zice ca e cea mai minunata perioada din viata unei femei - sincer, astept si eu cu nerabdare sa am acelasi sentiment :D mai e putin (eu sunt in a 10-a saptamana). deocamdata sunt doar deprimata si mi-e rau ... si sunt cam apatica, nici macar grija de mine nu mai am ca inainte (e un chin sa ma dau cu crema pe burtika ! sau la dush, sa simt apa pe burta mi se face greatza, daca puteti crede asa ceva! si nici pe sotzior nu prea il pup si nu il las sa ma atinga ... bietul de el)
Stie cineva daca laptopurile strica ceva pe la bebitzi? Ca io stau toata ziua cu unul in brate: la serviciu si apoi acasa (Prison Break :D si skype ...)
Pupici
Simona
kristinik spune:
buna seara burtici!!!
vai eu nu prea am pofte... mari... dar muraturile mmmmm ce bune sunt!!! In schimb de cand tot citesc mi s-a facut si mie pofta de supa-crema de legume... si struguri... ce bine suna...
Dar ce ziceti de castane coapte!!! de vreo 2 saptamani ma gandesc la ele... si numai nu apar ... sper sa am noroc saptamana asta. Va
pe toate... plec sa mananc ceva ca mi s-a facut o foame....
CamiM spune:
salutare burtici!! trec si eu la raport!!
In general totul pare sa mearga bine, uratania asta de greata nu imi da inca pace da' nu ma las!! Lupt!! Am incercat tot felul de chestii si nimic nu merge, acum stau cu sucul de lamaie aproape si vad ca e ceva mai bine.
Ma bucur sa vad ca ati revenit in forta..
Am sa fac cateva precizari despre ce a scris( Cleo.. parca tu , daca nu erai tu sa ma scuzi.. prego brain) a propos de americani: au intr-adevar de multe ori tendinta de exagera in anumite privinte dar: papanicolau nu este obligatoriu este recomandat anual (ca si alte teste menite sa descopere diferite conditii pre/cancerigene)dupa inceperea vietii sexuale sau dupa 21 de ani- oricum nu am auzit de nimeni care sa isi piarda asigurarea ca nu l-a facut,
-intr-adevar nu se recomanda consumul in cantitati mari ( nu mai mult de 1 portie pe saptamana)de peste oceanic din cauza mercurului,
- cu ecografiile nu se inghesuie sa faca intr-adevar si asta ma necajeste si pe mine dar asta e mai mult chestie de asigurare medicala( de multe ori asigurarile refuza sa plateasca daca un test nu este considerat medical necesar)
si tot citesc pe aici si ma apuca o pofta de struguri asa ca ma opresc acum si dau fuguta la magazin sa iau struguri neaparat!!
revin!!
Editez ca am uitat sa zic de miere: este ok pentru copii dupa 1 an!!
Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
Getutza81 spune:
CamiM, sfatul meu e sa il intrebi pe medic daca u te poate interna, eu mam pus pe picioare dupa 3 zile de glucoza. Nu am mai itrat, mam simtit rau, am fost internata, acum a trebuit sa fug pana in viena, acum plec, am condus o noapte intreaga, am plecat de acasa de duimnica seara, sunt nespalata, superoosita si acum mia fost din nou greata pentru ca nu am avut de unde sami cumpar o supica normala si de cand am plecat am exagerat cu shawoma si umai mancare de mac, dar am dato in bara pt ca nu am gasit supica cum am vrut si am fost nevoita sa mananc ceva naspa, supa de ou cu porumb, a apucat din nou greata , am vomitat, si la noapte sunt pe drum si mie frica sa numi fie rau pt ca mergem numai pe autobanda. Deabea astept sa ajung la casuta mea. Fetelor, sa nu a vina sa crdeti, am luat un tricouas deja pt bebe , si ghiciti ce desen are ?? NIci nu va inchipuiti, am vayut doar dupa ce lam cumparat, e alb cu niste desene micute si desenele alea sunt niste cranii cu oase, semnul mortii... Va puteti inchipui asa ceva ??? eu am ramas masca !!!
Geta 7+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png