Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Vianne spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Gata fetelor, si eu la raport :D
Si inca ceva: mi-e foarte dor de MAMA ! Si de Romania :( de muntele din Romania... si de varza murata (polonezii astia nu pun varza intreaga la murat, o toaca mai intai ! groaznic, ca io vreau foaia intreaga), si de savarine... de chestii din copilarie, chestii care pe aici nu sunt... voi aveti nostalgii din astea??? Eu sunt o fata de regula foarte vesela si practica, unii zic ca sunt cam rece (ma rog, ce stiu ei :p)... si acum ma simt asa de neajutorata hmmm...
Simona, exact asa sunt si eu... Am niste nostalgii, doruri.. Am plans si ieri si aziVreau si eu la mama, sa stau in pat si ea sa imi aduca supa la pat si apoi sa stam la povesti. Iar de chestii din copilarie nu mai zic. Am gasit retete de prajituri pe care le mancam copila fiind. Numai ca eu deocamdata nu pot sa mananc nimic dulce.
Pupici pe burtici, fetelor!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
CamiM spune:
M-am intors.. fara struguri..ca nu imi placea cum mirosea in magazin si am renuntat dar mi-a promis sotzul ca trece pe la alt magazin cand termina cursurile. Asa ca abia astept seara..
Getutza merci de idee, cred ca intr-adevar ar functiona dar la noi este exclusa internarea fara motiv, sotul meu lucreaza si nu am absolut pe nimeni aproape cu care as putea sa o las pe Sofia ( fetita mea care are numai 17 luni si in plus seara si noaptea inca mai suge.. deci nu se poate sa stam fara mami..). E ok, eu nu numai ma sacaie greata dar trec eu peste!!
Drum bun si sper sa ajungi cu bine acasa si sa te simti bine.
Cu tricoul ce sa zic..e cam socant dar de pilda aici e plin de chestii in genul asta ca se apropie Halloweenul..
Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Si eu am inceput sa cam uit sau daca-s obosita dupa job multe prostioare mai fac. Cica in sarcina scade IQ-ul, o fi...n-o fi adevarat.....
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
...auzi scade IQ-ul!! esti grozava!!
Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
Alysh spune:
,ura, au revenit fetele pe forum! Ce ma bucur!!! Pacat ca eu sunt mai activa in cursul zilei, vad ca voi mai mult seara. Dar nu-i nimic!
Cleo si eu sunt exact ca tine...am primit de la cineva niste bomboane super bune si cum un coleg era in concediu lui i-a lasat-o pe birou. Si am asteptat sa plece toata lumea din birou si m-am dus si i-am luat-o, am ascuns bine ambalajul si am papat-o repede si cu pofta. Doamne, n-am facut in viata mea asa ceva, mi-era o rusine de mine......
La fel cu scrile de la metrou: imi bubuie inima cand ajung sus de zici c-am tras la jug. PLus cand ajung acasa de la servici sunt franta: cred ca bebele meu e foarte energic si are grija sa-mi pape si energia mea.....
Simonix, ma bucur ca totul e bine cu analizele. Din cate stiu eu nu e absolut nici o problema ca sotul tau are RH negativ.
Alina 8+
leeloo2004 spune:
Buna fetele vesele!
Pe mine, la propriu, ma doboara greata! La nicio sarcina de pina acum nu mi s-a mai intimplat asa...si nici nu stiu ce sa fac...orice maninc sau beau sau si mai rau, daca dau de vreun miros - ma doboara...si abia am 6 saptamini - ma gindesc cu groaza ca macar pina in saptamina 12 tot cam asa o sa fie...
Vitamine deocamdata nu iau - dar ma tin de duphaston si aspenter pina la alte recomandari...
Va pup ca trebuie sa intru intr-o sedinta, dar revin...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
niatsa burtici mici,
ce mai faceti? cresteti?cresteti?... eu...la propriu
AM o intrebare: ce facem cu ouale crude? pt ca tiramisu..cu oua crude se face...
9+
Alysh spune:
Leeloo, imi pare rau cand aud de gretzuri..imi imaginez ca nu e placut deloc. Dar, hai ca mai e putin, putin, cateva saptamani trec ca vantul si spai de greturi (....incerc si eu sa te consolez)
Cleo, TIRAMISU, sunt prajiturile mele preferate, eu acum de unde obtin o praji???? Habar n-am cum e treaba cu ouala crude, cert e ca sunt lesinata dupa ele si mananc cel putin o data pe saptamana......
Alina 8+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Leeloo, imi pare rau cand aud de gretzuri..imi imaginez ca nu e placut deloc. Dar, hai ca mai e putin, putin, cateva saptamani trec ca vantul si spai de greturi (....incerc si eu sa te consolez)
Cleo, TIRAMISU, sunt prajiturile mele preferate, eu acum de unde obtin o praji???? Habar n-am cum e treaba cu ouala crude, cert e ca sunt lesinata dupa ele si mananc cel putin o data pe saptamana......
Alina 8+
deci, si io. E singuru mod in care mananc portia de 2 oua pe sapt (adica juma de tava de tiramisu pe weekend ). E logic, da?
9+
fecian spune:
Buna fetelor..
Vad ca s-a mai revitalizat un pic subiectul, ca au venit ceva mai multe fete.
Imi pare tare rau sa aud ca sunt fete care inca sufera cu greturile..Ce sa zic, parca eu as fi mai grozava..Azi de exemplu am ramas acasa ca ma simt incredibil de rau (Acum doar am ramas cu simptomele racelii: bine macar ca nu am febra mare, dar mi-e tare tare frig desi in casa e cald,22 de grade ). Pe mine abia acum m-a lasat greata mai usor si am putut si eu manca ceva...
Am si eu o nelamurire fetelor: Eu m-am cantarit, eram curioasa sa vad cum am evoluat cu greutattea, avand in vedere ca deja trebuie sa imi schimb marimea la sutien, si am vazut ca am ramas la fel: nici un gram in plus, dar nici unul in minus...Bun, stiu ca am pus la sani destui centimetri(ca ma uit la ei si ma sperii)...da' acum de unde am scos? ca restul suncilor au ramas la locul lor....
Si inca o intrebare: voi ce stiti de colebil? pot sa il iau? Eu m-am uitat pe prospect ca nu se cunosc reactii adverse in sarcina.
Eu am probleme cu fierea, nu lucreaza, si de vreo saptamana asa ma chinuie noaptea de nu mai pot,nici nu pot dormi ca omul.
Hai ca va pup si sa aveti grija de voi.
Eu merg sa imi mai fac un ceai sa ma mai incalzesc un pic ca nu mai pot de frig
V-am pupat si sa va doresc numai bine .
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
leeloo2004 spune:
fecian, inainte sa iei orice medicament, intreaba medicul!
Fetelor, m-am mai "dres" cu greata ca am mincat un castron de varza murata...eu am alta problema - parca nu prea imi este foame...nici eu nu am pus deocamdata kg pe mine, dar nu e timpul trecut...iar sinii abia ii mai tin in "friu"...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.