Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, am primit si eu rezultatul analizelor prin telefon: in general sunt foarte bune. Doar fibrinogenul (care am citit ca e o substanta proteica din sange, sintetizata de ficat si are rol in coagularea sangelui) se pare ca a iesit un pic marit. Daca voi ati facut analiza asta si stiti ce-o fi cu ea, va rog sa-mi explicati si mie.
In rest examenele de urina bine (un pic PH marit dar cica din cauza sarcinii), secretiile toate bune, ca, mg, fe, si multe cate-au mai fost (vreo 20 in total), bine.

Fecian, nici un medicament fara avizul doctorului. Eu mi-am pus trei picaturi de olinth si m-a facut dr ca pe-o albie de porci. Mai bine suna dr si intreaba, e cel mai sanatos asa.

Alina 8+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Buna ziua, mamicilor!

Azi e sarbatoare, am facut 10 saptamani .Suntem mari, avem 4,5 cm si 5 grame (al meu cred ca are mult mai mult, dupa cantitatea de mancare pe care o ingurgitez zilnic! da, stiu, mananc pentru mine, nu pentru el, dar imi place sa dau vina pe altcineva cand e vorba de pofta de mancare ).
Am refacut analizele la secretie si cultura si miercurea viitoare facem si ecografie. De abia astept!
Am o intrebare: voi ati inceput "imbalsamarea" cu diverse creme pentru a evita vergeturile? Ca eu folosesc deocamdata Dove, dar cred ca trebuie ceva mult mai hidratant. Voi ce folositi???
Azi e prima zi in care ma simt infiorator. Nu am chef sa mananc nimic, ca imi e greata rau de tot...ce ma fac???? Pana acum ma laudam, azi stau cuminte si astept sa-mi treaca.
Va pup si o zi buna tuturor!

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Alysh ...asa e daca fibrinogenul e marit s-ar putea sa fie probleme de coagulare si daca ai probleme de coagulare indicat ar fii sa iei si aspenter in sarcina sau heparina(eu asa stiu,de fapt asa am vazut ca se da)...intreaba-ti dr.oricum,numai bine

Tuturor numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

feli, ai rabdare draguta ca doar nu te ingrasi asa de repede!!!e prea devreme!!!eu am inceput sa pun din sapt 20 si uite ca acuma nu ma mai opresc!!!! dar si mananc cat o purcica si ami ales cioco si dulciuri.,.....
din cate stiu eu colebilul e din plante, nu???

Adidana13, eu am folosit de la inceput crema antivergeturi speciala de la MAMMA DONNA, Chicco, pana in luna a 6-7 a fost totul ok,nici urma de veregtura, dar nu am scapat, mi-a iesit una mica pe burtik lateral, apoi peste noapte s-a transformat intr-o adevarata "panza".... acuma imi doresc sa nasc cat mai repede ca sa nu se extinda si mai tare....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata burticoase!!

Azi a fost o zi ceva mai buna fara prea multe ore cu greata asa ca am profitat. Vai ce bine este sa nu te doara nimic!! Hihihi!!

Cu vergeturile din cate stiu eu e mai mult o chestie de mostenirea genetica, cremele nu sunt infailibile. la prima sarcina nu m-am dat cu crema mai de loc ca asa sunt io.. inconstienta dar nu am facut nici macar urma de vergetura - chiar eram tare multumita ca nu am semne.. dupa care a venit cezariana si am acum un semn..mai ceva decat vergeturile.. Sunt curioasa de data asta daca apar si vergeturi dar pana la ele mai avem cale lunga.

Mihaser am uitat ieri sa te felicit pentru vestile bune de la doctor!! Sper sa avem parte numai de asa ceva!!

Cleo mmmm Tiramisu da, tare bun!! Dar oua crude sub nici o forma, nu poti sa modifici un pic reteta sa le bati pe foc sau asa ceva?

Alysh felicitari pentru analize!

Leeloo tinem pumnii sa treaca repede perioada asta cu

Diana79 unde esti? te simti mai bine?

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic asa ca ma opresc va pe toate si sper sa aveti o zi buna si fara problemute!!

Cami 8+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Din pacate la mine s-au accentuat greturile - ieri am dat la "boboci" pe strada si de atunci am tinut-o incontinuu, inclusiv peste noapte...nici macar nu am putut sa dorm bine...
Azi am sunat dr. si mi-a spus ca pot sa iau maxim 2 pastile de metroclopramid pe zi...
Nici sa maninc nu mai pot...of, of...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata burtici!

Am facut eco marti si mi s-a vazut o sarcina de 5 sapt si 2 zile, adica numai sacul gestational de 6mm, totul in limite normale, mai putin faptul ca trebuia sa am vreo 8 saptamani in loc de 5! Nu se stie ce s-a intamplat, probabil o ovulatie tarzie. Doctorul a fost incantat de eco si m-a programat pt inca una peste 2 saptamani, sa mai vedem si restul: embrion si inimioara, etc. Oricum, avand in vedere ca acum 12 zile nu se vedea nimic si era posibil sa fie o extrauterina, de data aceasta am confirmarea ca sarcina este intrauterina si ca este...mai departe vom trai si vom vedea. Am facut si niste analize de tiroida si au iesit bine, aparent totul este OK.

Sa aveti o zi super!

Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Am gasit un site despre dezvoltarea bb-ului cu mostre de eco pe mai multe saptamani.

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html

Catalina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici!

Azi implinim si noi 9 saptamani! Doamne ajuta!

Am vb si cu dr, valoarea mea de la fibrinogen care a iesit un pic marita e normala in sarcina. Asa ca sa nu va speriati fetelor daca mai ies pe ici, pe colo valori mai maricele, multe dintre ele se datoreaza sarcinii.

Billy, felicitari pt samburel! Foarte interesant link-ul de la tine!

Fetelor, va urez o zi frumoasa!

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by BillyBilly

Am gasit un site despre dezvoltarea bb-ului cu mostre de eco pe mai multe saptamani.

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html

Catalina 8+

Buna dimineata, burticoase boracioase
deci cu tiramisu m-am lins pe bot. Asta e, nu o sa ma mai ingras :D Sa privim partea pozitiva a lucrurilor.
BillyBilly, nu cred ca ai de ce sa iti faci griji, explicatia cu ovulatia mai tarzie e f. plauzibila. Si des intalnita. Deci...samburelul tau este, doar un pic mai mic.
Multumim pt link, chiar e f. fain sa vezi ce si cum evolueaza, si sa stii ce 'te asteapta' pe ecranul ecografului, ca si asha nu pricep prea multe. Il voi da si lui tati, sa videm ce pricepe el, ca din poza de acasa... se vede...ceva. Care va deveni CINEVA!

9+

Mergi la inceput