Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna dimineata fetelor :)

Billy -merci mult pentru link, este foarte interesant !

Ma bucur sa va vad pe toate in forma, ma rog, mai mult sau mai putin (of of Leeloo saracutza de tine !) Eu ieri am avut o zi agitata la serviciu iar seara am fost chiar la o petrecere ! yuupiii - mi-au trecut si gretzurile si durerea de cap si vad ca ma tine tot asa. Am o dimineata super, ce bine e sa nu te doara nimik ! Sa vedem cat o tine chestia asta Zic eu ca pana pe la pranz :D

Creme io nu pot folosi deocamdata, ca ... mi se face greatza ! Stiu, stiu, sunt vai de mine !

Voi cand va mai faceti cate o eco ? Eu ma gandeam pe la 12 saptamani .... Doctorul meu e foarte relaxat, mi-a zis sa vin la control cand vreau io ! Nici vitamine nu mi-a dat .... iar eu din proprie initiativa am suspendat si B6 - ma simt mai bine fara el. Asa ca iau doar Duphaston si acidul folic.

Hai va pup pe toate si va urez o zi buna buna fara gretzuri prea multe.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Buna dimineata fetelor :)

Billy -merci mult pentru link, este foarte interesant !

Ma bucur sa va vad pe toate in forma, ma rog, mai mult sau mai putin (of of Leeloo saracutza de tine !) Eu ieri am avut o zi agitata la serviciu iar seara am fost chiar la o petrecere ! yuupiii - mi-au trecut si gretzurile si durerea de cap si vad ca ma tine tot asa. Am o dimineata super, ce bine e sa nu te doara nimik ! Sa vedem cat o tine chestia asta Zic eu ca pana pe la pranz :D

Creme io nu pot folosi deocamdata, ca ... mi se face greatza ! Stiu, stiu, sunt vai de mine !

Voi cand va mai faceti cate o eco ? Eu ma gandeam pe la 12 saptamani .... Doctorul meu e foarte relaxat, mi-a zis sa vin la control cand vreau io ! Nici vitamine nu mi-a dat .... iar eu din proprie initiativa am suspendat si B6 - ma simt mai bine fara el. Asa ca iau doar Duphaston si acidul folic.

Hai va pup pe toate si va urez o zi buna buna fara gretzuri prea multe.

Simona

simona, si eu fac la fel cand vad cremele de corp. Mi se par...cah!!
Despre medic, in sapt 12-13 m-a programat la eco + dublu test. Deci mai e 3 sapt. Dar stiti ce curioasa sunt? Daca nu m-ash gandi ca ce e mult strica, ash face ecografii zilnic. Noroc ca am un medic bun,si am incredere in el.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo, si eu sunt tare curioasa, in fiecare zi as face eco, sa vad ce face puiul acolo dar stii ceva? Acum ma uit non stop la site-ul pe care ni l-a dat Billy MULTUMIM MULT ! Si ma gandesc ca asa o arata si bebitzul meu in burtik :)

Simona

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonix

Cleo, si eu sunt tare curioasa, in fiecare zi as face eco, sa vad ce face puiul acolo dar stii ceva? Acum ma uit non stop la site-ul pe care ni l-a dat Billy MULTUMIM MULT ! Si ma gandesc ca asa o arata si bebitzul meu in burtik :)

Simona

si e ma consolez cu site-u. E f. explicit.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce fac burticoasele??? ce repede trece timpul!!! asa am fost si eu cu eco la inceput, faceam din 2 in 2 sapt si parca tot nu era de ajuns!!!! dar dupa ce a ainceput bubulina mica sa miste si a prins putere tot mai tare lovea, am inceput sa stau mai linistita ca o simteam ac e in regula!! acuam ce sa mai zic, tot din 2 in 2 sapt merg la eco, apoi in fiecare sapt pt monitorizare, dar pt ca asa trebuie, nu ca as fi eu stresata sa o vad, mai ales ca are niste picioruse asa de puternice ca se vad prin burtik!! si cand isi scoate funduletul prin burtik!! e asa de dulcica!!! suntem topiti dupa ea!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna fetelor. Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar lipsa timpului, greturile (eu am probleme cu bila si nu am realizat ca fara tratament o sa inceapa sa faca figuri) si vestile proaste m-au impiedicat.
Billy am vrut sa-ti spun ca si in cazul nostru a fost ovulatie tirzie. Si bebele era mai mic decit ar fi reiesit dupa calendar. Acum la 8 saptamini am recuperat la dimensiuni si nu mai pare asa mare diferenta.
Noi avem insa o alta problema, placenta nu e bine sudta si fac un tratament care ma termina... din pricina greturilor si sint in repaus (merg doar la serv. dar stau pe scaun numai).
Va citesc in continuare si va pup pe toate.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ina, dar ce s-a intamplat ca erai ok, ai fost la dr si a observat ceva legat de placenta.....sau ai simtit tu ceva? N-ar fi fost mai bine sa stai acasa?

Fetele, pe mine m-a chemat dr tocmai peste o luna, adica de vinerea trecuta cand am fost, intr-o luna..deci am ceva de atseptat. A zis sa nu ma mai prinda pe-acolo , decat daca Doamne fereste, apare vreo problema. Si mie mi se pare enorm pana atunci, dar tre sa stau cumintica.

Eu de vreo saptamana am asa o lehamite, nu pot s-o numesc greata in timpul zilei si mananc cu scarba. Nu ma mai pot apropia de mancare gatita: bag numai muschiulet, cascavalut, rosioare...chestii de-astea.

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

mai fetelor, io nu mai procesez. Ma lasa neuronii. Imi zice ceva shefu, si peste 5 min uit cu totul!
Tot ce sper ca trece aceasta perioada, cu stadiul asta de planta, si se datoreaza faptului ca bb e deshtept si gandeste el!!!

P.S. sau ea.

P.P.S. Imi adaug comment: viitoare mama fraiera de cel mai istets bb.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Ma bucur sa aud numai vesti bune de la fete...Asa e o placere sa intri pe forum

BB_yasmi din cate stiu eu colebil e din plante, inca nu il iau, o sa vb cu doctora mea sa vad.
Vad ca esti tare indragostita de puiutul tau...Asa si trebuie.te pupic pe burtica si te asteptam in curand cu pozici cu printesa ta mica

Ina78 am vazut ca ai si tu probleme cu bila.Ti-a recomandat tie doctorul ceva? Eu am uneori niste dureri groaznice din cauza ei.

Eu nu ma laud decat cu un inceput de gripa, care ma chinuie. Iau numai ceaiuri fierbinti, dar vad ca incepe sa isi faca de cap. Ieri am avut temperatura, azi mi-a mai scazut un pic. Oricum sper sa imi treaca cat mai repede ca nu vreau ca bebe sa sufere.

V-am pupat fetelor si va doresc sanatate maxima si bebicii vostri sa creasca mari si sanatosi

Felicia 5+ viitoare mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Placenta s-a vazut la ultimul eco. Probabil de aceea am avut acele picaturi roz. Am inteles ca nu e f. grav, ca se prinde, insa am un tratament care accentueaza greturile.

Cit despre bila, pina acum eram sub tratament, insa l-am intrerupt de ceva vreme. Nu am luat nimic pina acum. Miine merg la dr de fam sa ma sfatuiesc cu ea sau s-o schimb (ultima data am plecat f. suparata de la ea). Sa vad daca au fost niste toane.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput