Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
cadina spune:
Da Alysh si mie mi-a iesit fibrinogenul mare si dr a spus ca e din cauza sarcinii, sa nu-mi fac griji.
Eu sunt cam trista din cauza cefalosporinelor injectabile pe care le fac, sper din suflet ca bebe sa fie bine dupa astea cinci zile infernale...
Ieri de suparare am papat un sfert de plajitulica cu cioco si apoi mi-a parut rau.
Fetelor, mie dr mi-a dat magneb6, dar mi-a luat o colega de la farmacie romanesc si are si glucoza si gelatina in compozitie,nu doar magneziu si b6. Ce sa fac: sa-l iau p-asta sau sa-mi iau d-alalalt simplu?
mihaser spune:
Salut fetele!
Yasmi, Cami M, Alysh 
Eu nu pot sa ma mai laud cu o stare prea buna, insa greturi si varsaturi nu am...dar nu pot manca mare lucru...oricum mananc putin si sanatos...asa ca nu-mi fac probleme...am luat un kg in greutate si oricum nu vreau sa exagerez.
Dar am un somn...aseara abia am luat testul psihologic ptr scoala de soferi...cand am iesit de acolo imi venea sa dorm pe strada! Si dorisem si cu Cristi la pranz! Neuronii mei sunt dusi cu sorcova...
Cleo si eu m-am amuzat de intamplarea ta din metrou...ai fost super haioasa!
Fetele oare asa prostute o sa fim mult timp de acum incolo?
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Alysh spune:
[quote]Originally posted by mihaser
Salut fetele!
Fetele oare asa prostute o sa fim mult timp de acum incolo?
Va pup!

, esti tareMihaela, lasa, mai bine sa fim noi prostutze si bebeiii nostri destepti, nu??? Dar ne revenim dupa astea noua luni, nu-i asa???
Cadina,si eu am sunat-o pana la urma pe dr dimineata si mi-a spus ca e super ok, firbrinogenul poate ajunge si la peste 800 in sarcina. N-as fi vrut s-o deranjez dar am citit pe net o prostie legata de chestia asta.
Alina
9+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
_giulianna_ spune:
Fetelor vin si eu cu o intrebare.
Frunzaream si eu subiectele DC in cautarea unui raspuns si am ajuns la voi.
La cat timp dupa actul sexual apar semnele unei sarcici? De doua saptamani, eu si sotul meu ne-am hotarat sa avem un bebica si am facut toate demersurile
![]()
As putea sa-mi cumpar un test de sarcina astazi? S-ar vedea vreun rezultat?
Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...
- Giulianna -
Alysh spune:
Giulianna, testul de sarcina se face la doua saptamani de la ovulatie ( daca ai un CM regulat, sa zicem 28 zile, numeri cam doua saptamani de la jumatatea ciclului,). Bafta!
Alina
9+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
BillyBilly spune:
Fetele, ma bucur ca v-a mers la suflet link-ul! Va
pe toate!
Ina si la tine a fost tot o diferenta asa mare? la mine sunt aproape 3 sapt. De fapt, nici nu mai stiu ce varsta sa calculez: de la ultimul UM sau conform eco? Pe eco figura 5sapt 2 zile si DPN 01.06.2008.
Fetele cu listuta de pe prima pagina, se poate sa-mi puneti si mie doctorul : Dr. Luis Mendez - Medlife daca va rog ffff frumos??? 
Catalina
8+ 
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
M-am intors si eu pe forum. Pana acum am fost plecata si nu am avut acces la net.
Zilele astea nu am mancat prea sanatos, din pacate. Ma duc acum sa recuperez, ca am o foame in mine
Maine ma duc la doctor, si sper sa-mi vad samburelul.Am ceva emotii, dar sper sa fie totul ok.
Am plecat la masa sa ma hranesc, si sa-l hranesc si pe bebe ![]()
Lili
6+ Bebe
ina78 spune:
Billy la mine diferenta era ceva de genul: trebuia cf calendar sa aiba 6 saptamini si ... iar dr spune e f. mic, prea mic, sa mai asteptam, sa revenim sa vedem daca apare inimioara.
Ai incredere, ai grija de tine si nu te speria.
Pup toate fetele.
eu - Ina
- puiutul meu
cory74 spune:
salutare fetele!
ma bucur ca sunteti toate bine.eu ieri nu am avut chef de nimic eram tot cu gandul la control, parca nu mai trecea ziua sa ajung la dr.mi-a facut o eco dar mare lucru nu am vazut, doar ca mi-a spus ca am 5sapt si vreo 4-5 zile, deci cam asa au iesit si calculele mele.
billy sa sti ca ce arata pe sitetul trimis de tine am vazut si eu ieri la eco, ms mult.
analize a spus ca imi da doar cand merg pe 23.10. la control, atunci sa speram ca ii aud si inimioara cum bate.mi-a dat sa iau dim si seara acid folic si o data pe zi vitamina e forte.
fug sa mananc ca am vazut in magazin branza de vaci si mi-a lasat gura apa, n-am mai mancat de cativa ani asa goala dar cred ca pana nu termin pachetul nu ma las.
va pup, pe mai tarziu
lilianaFi spune:
BillyBilly si eu am aceeasi problema cu a ta si la mine luni(normal 6 sapt.)s-a vazut doar o camera gestationala de 6mm..acum astept si eu sa apara o inimioara..tu ce simtome ai?...eu nu prea am,avusesem niste secretii maro si ceva dureri dar au disparut
...chiar interesant link-ul 
Ina78 zici ca si tu ai avut probleme cu aparitia simburelului...poti sa relatezi mai concret ce intirziere ai avut,care au fost simtomele...etc..,eu sincer sint cam speriata ca nu se vede...multumesc anticipat 
Numai bine fetele dragutele...