Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

am uitat, sa va intreb ceva.de la ce frima va cumparati sutiene sport, ca eu azi dim am avut un soc cand m-am imbracat, doar unul din toate mai imi este bun, adica doar pe jumatate????????????

Mergi la inceput

liliana nu trebuie sa te speri, si eu m-am speriat ca am avut o sangerare usoara roz dupa care vreo 2 zile o scurgere galben maronie.dr mi-a spus aseara ca ovarul drept e foarte activ si am avut o menstruatie usoara si se vedea la eco ca voi mai avea si la sf lunii una asemanatoare.
samburelul insa l-am vazut la eco dar f mic, dr zicea ca e normal.
deci eu spun sa iti faci o programare si sa nu intri in panica ca nu iti face deloc bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Nu intra in panica si nu te speria.

Noi ne-am dorit mult bebelu asa ca am facut testul cu citeva zile inainte de Cm. Cind trebuia sa-mi vina Cm am simgerat usor - picaturi roz- panica, sunat dr. Am fost la eco - simburelul prea mic, sa astetam, sa nu ne grabim, inimioara inca nu se vedea.
Intre timp am luat acid folic.
Cind trebuia sa-mi vina luna viitoare Cm iar am picurat putin si vad ca si zilele astea (cind este a treia luna de cind nu mai am CM) am niste senzatii stranii. Paca simt in burtica niste miscari ca la ciclu.
In schimb acum bebele e ok acum. Acum fac si tratament datorita faptului ca placenta nu e prinsa bine. Dar trec si peste asta.
Important e sa nu ne speriem, sa nu ne panicam si sa ne pastram increderea.
Va pup pe toate.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Noi astazi avem 10 saptamni si deja simt cum burtica mi se ufla, o simt asa balonata si cu o senzatie de fortare. Asa trebuie sa fie?:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ina promit sa nu ma sperii

liliana nu cred ca-i cazul sa te sperii, din cate inteleg calculul de acasa nu se potriveste cu cel din targ am gasit pe mai multe site-uri ca la 5 sapt si cateva zile este f normal sa se vada doar sacul gestational. Mie mi-a spus si la eco si doctorul ginecolog ca-i normal sa fie doar sacul. Eu simptome am asa: sanii mariti si sensibili si cateodata durerosi, trecatoare dureri de cap, scurgeri usoare maronii (care-mi dau seama ca sunt exact in perioada in care in mod normal mi-ar fi venit ciclul), somnolenta, usoare crampe in pelvis, bufeuri de caldura asa din senin, am avut si sinusurile inflamate la un moment dat, cam atat. Oricum, de cand mi s-a prescris No Spa pt eventuale dureri ce le-as putea avea, n-a fost cazul sa iau nici o pastiluta. Tie ce DPN ti-a calculat doctorul?

Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cory74

am uitat, sa va intreb ceva.de la ce frima va cumparati sutiene sport, ca eu azi dim am avut un soc cand m-am imbracat, doar unul din toate mai imi este bun, adica doar pe jumatate????????????

pana acu imi luam din piatsa-de firma mai rar, ca este scump dom'le,scump. De ce am nevoie de acu incolo...nu mai gasesc acolo, asha ca o sa incerc la jolidon. Stiu ca am vazut in urma cu 1 an unul bine facut la bella donna sau cum s-o chema.
Acum ma mai incape doar 1 sutien (un jolidon pt jogging cumparat). Din celelalte revars, si prin fatsa si lateral, si nici nu mai suport nimik (nici dantele) sa ma atinga.
Si ma mai gandesc asha, daca in 2 luni am schimbat 1 marime de sutien(doar la cupa, sac!), pana la sf sarcinii mai schimb minim 2-3 tipuri cel putin. Oare merita sa investesc 100 coco in cate 1 piesa lunar in ceva de firma? pe de alta parte, am nevoie de ele....

Stiti ce rade tati de mine? zice ca sunt laptareasa..... (si nici nu a inceput bine luna a 3a...)

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cory Ina multumesc pt incurajari

BillyBilly avem aceleasi simptome...

Numai bine fetelor dragutelor

Mergi la inceput

cleo, la jolidon m-am gandit si eu, dar la ceva simplu ca dantela nu o suportam nici inainte.
sotul meu e fericit acum ca am sanii mari si tari, aseara zicea ca as putea ramane tot asa ca el s-ar bucura.dar mie sincer nu-mi prea place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, nu va speriati ! Si mie mi s-a spus la prima eco ( pe la 7 - 8 saptamani de sarcina) ca nu se vede bine, ca sa nu imi fac sperante etc, si de fapt el era acolo, dar inca nu binevoia sa isi arate mutrishoara Am citit ca uneori nu e bine sa se faca eco asa devreme, tocmai din aceasta cauza, bb ar fi prea mic si uite cum se sperie mamicile si stau stresate. Asa ca noi doi, io si bb al meu (acum e mare si voinic, suntem in a 10-a saptamana), va tinem pumnii

Eu trebuie sa raportez o prostioara Nu am rezistat si am bagat in mine niste paste cu spanac si branza din aia interzisa si mucegaita M-am simtit mai bine azi si uite... trebuia sa stric io totul pentru ca mi-a picat un pic cam greu + ma simt vinovata Of of ... dar zau, nu am mancat mult, doar asa, de gust ... Zau ca merit o bataie

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

simonix - nu te simtii asa vinovata ca sunt sigura ca brinza respectiva provenea din sursa controlata, din comert, si nu era facuta artizanal asa ca sunt sanse minime sa contina listeria sau alte alea...

Fetelor, acum parca ma simt mai bine, desi asa m-as duce acasa sa stau intinsa...la servici nu am absolut niciun chef nici de treaba, nici de sedinte, de nimic...neuronul imi functioneaza, dar ce folos, ca nu am chef sa-l folosesc...

Ina - si eu la sarcina anterioara am avut dezlipire de placenta (asta inteleg ca ai tu, nu?) - am facut tratament cu gravibinom, dar inteleg ca acum nu se mai aduce - tu ce fel de tratament faci?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput