Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Bine v-am regasit.
Am si eu o intrebare. Am 5 sapt. de sarcina si din cand in cand, cam 2-3 minute la vreo 2 zile simt un fel de crampe de parca ar veni CM... sunt normale?
Sanii ma dor de nu-i pot atinge, mi-e raaaau, de fapt, nici nu vomit, e doar senzatia de voma; aseara am incercat sa vomit, sa-mi mai linistesc stomacul, dar nici gand! Nu am putut.
In rest, am vazut puiutul la 4 sapt. un punctulet miiiic si mai am un echo programat pe 12 Oct.. Abia astept sa-i vad inimioara.
_ 5+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emycor spune:
Buna fetelor.Azi m-am indragostit.....am vazut inimioara lui BB.....oauuuuuu
Este bine....desi m-am cam stresat zilele astea din cauza analizelor........pe care (din pacate)le-am facut la spitalul judetean si cand mi-au venit rezultatele aveam un GGT (e o analiza pt ficat) de 260!!!!!!!M-am sperit enorm....dar am avut ideea sa le repet la o clinica particulara unde mi-au iesit bine...in limitele normale...ca sa vezi! In rest totul e bine....noi avem 7-8 sapt. suntem cuminti....nu ne e greata deloc....mancam tot ce prindem....cu exc. carnitei care parca nu mai e ce a fost
Va pupam si sa cresteti mari!!!
cleo78 spune:
fetelor, ce fel de ceaiuri beti?
eu..de menta cu multa lamaie si miere.
In afara de musetel ce se mai poate lua in sarcina? (precizez ca sunt mucoasa) 9+
Simonix spune:
Eu beau doar Icetea :D ca ceai normal nu pot :( si nici apa ...
Dar ma intreb daca menta e buna pentru stomacel ? Eu auzisem ca poate constipa Sau ma insel ??? hmmm...
Simona
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cadina spune:
Mie mi-a spus dr ca pot lua fara pb produse homeopate si chiar echinaceea (am luat doar homeogene 9). Ca sa nu am tuse cu expectoratie (eu sunt patita rau) cum ma ia o raceala imi fac un ceai de ceapa. Stiu ca suna scarbos, dar nu e chiar atat de nasol, mai ales neindulcit, si cu putina sare are chiar gust de supica. In rest... imi mai pun o compresa cu spirt pe frunte daca simt ca imi creste temperatura, sa nu fac febra. Si multe fructe (mai ales citrice) si legume crude.
emycor spune:
aaaaaa.....uitase-m....la analize mi-a iesit Rh negativ.....asta inseamna ca daca sotul are pozitiv...intram la injectii cu anticorpi....asta e...
va pup
BillyBilly spune:
emycor, felicitari!
desiree si eu am crampele...nu-s ca la ciclu, mult mai domoale, dar sunt...e de bine!
cleo, menta constipa...eu ma feresc ca si asa am inceput sa ies greu la toaleta
Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
emycor, felicitari!
desiree si eu am crampele...nu-s ca la ciclu, mult mai domoale, dar sunt...e de bine!
cleo, menta constipa...eu ma feresc ca si asa am inceput sa ies greu la toaleta
Catalina8+
emycor, felicitari!
![](cool.gif)
deci ceaiu de menta de seara e de vina?
![](batutincap.gif)
![](gravida.gif)
madaluta spune:
salutare...
revin si eu ceva mai in forta..dar totusi nu cu toata fortza....Greturile s-au mai ameliorat, nu mai vomit asa de des, am inceput sa si mananc...deci e spre bine. Totusi pt k nu am mancat mai bine de o sapt am ajuns la perfuzii, dar cred k ele mi-au facut un mare bine.M-am mai pus pe picioare cat de cat. pe langa ele iau si Emetin( (sunt naturiste din ghimbir si roinita)si magne b6 care au ca scop reducerea greturilor....
Totusi,in ciuda tuturor greturilor mele nici nu pot sa vad acriturile, dar sa mai si mananc??? bleehh..... Nici macar fructe nu pot manca. In schimb dulciurile le accept mult mai usor, chiar imi plac....sper sa imi treaca odata k simt k nu mai pot.
Norocul meu e k am gasit pana la urma o femeie care sa vina dupa amiaza sa stea cu darius..k altfel nu prea stiu cum faceam fatza....
Nici la analize nu am ajuns, dar sotul meu are o perioada f naspa la serv si nu poate lipsi, iar singura imi este frica sa merg sa nu mi se faca rau pe-acolo...totusi sper sa ajung cat mai repede.
Nu inteleg de ce mi-a mai dat sa fac din nou grupa sangvina si RH-ul dc le-am facut si anul trecut la darius...doar nu s-or fi modificat intre timp??!!Ma rog..
In schimb nu mi-a mai prescris infectioasele si eu tocmai pe-astea vreau sa le fac....
fetelor, sa stiti k nu e de glumit cu infectioasele astea..sa le faceti neaparat chiar dc nu sunt gratuite si nu vi le-au recomandat ginecologii....
Acum va pup si va urez o seara buna
Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by BillyBilly
Catalina8+
Asa e, Billy, sunt mai domoale; saru-mana de raspuns; eram putin ingrijorata de crampe... Acum m-ai linistit, daca stiu ca-s de bine. Multumesc mult! Stii cumva si de ce apar crampele? Ca pe mine m-a intrebat asistenta saptamana trecuta si eu i-am zis ca nu am;
![](icon_smile_blush.gif)
_
![](gravida.gif)