Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Madalina8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Madalina, Darius al tau e nascut in ziua cand am implinit eu 30 de ani. :) Sa-ti traiasca si sa fie sanatos. Si sarcina usoara iti doresc.
_
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
madaluta, sincer te admir. Fata de noi,cele cu sarcina mai 'lejera', tu mai ai in plus si ceva perfuzii, si un flacau. CUm faci fatsa? eu dupa job (unde vegetez- de o sa ma dea afara), acasa pic si dooorm, pe cand tu mai ai INCA UN COPIL care solicita!!!
Toata stima mea, si sanatate multa.
9+
BillyBilly spune:
Desiree crampele sunt din cauza uterului care se mareste, se intind ligamentele; din cate am citit, genul acesta de crampe or sa tot fie. Da' mi-a placut ca nu i-ai spus asistentei...
Eu i-am spus pt ca si asa imi caut simptomele cu lumanarea
cleo poti incerca ceaiul de ghimbir...eu am unul cu ghimbir si scortisoara, inca nu l-am incercat...dar si lapticul cald e recomandat in sarcina inainte de culcare, combate insomnia...si printre ceaiuri cred ca si teiul e OK, dar nu stiu sigur
Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
ina78 spune:
Ceaiul de menta constipa. Stim ca sint bune ceaiuri de fructe, dar mai ales laptele.
Cine poate bea lapte... eu vomit numai daca miros lapte.
Am stat citeva clipe intinsa si parca simteam inimioara, unde mi-a ramas sunetul de la eco in minte.
eu - Ina - puiutul meu
madaluta spune:
desiree: estia treia pesoana pe care o stiu nascuta in aceeasi zi cu darius...
cleo78: da e greu, dar sunt foarte fericita.pe darius m-am chinuit 6 ani sa-l obtin..si acum mi se pare o minune k-l am si k asa repede sunt iar insarcinata...probail de-asta nu mi se pare chiar asa de greu...
Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
anaxena spune:
fetele sunt o aspiranta si am venit sa va intreb ceva:are vreauna dureri de spate intre coloana si funduletz si dc da imi spuneti exact cum se manifesta si de cand au aparut
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by anaxena
fetele sunt o aspiranta si am venit sa va intreb ceva:are vreauna dureri de spate intre coloana si funduletz si dc da imi spuneti exact cum se manifesta si de cand au aparut
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Anaxena,
![](floare.gif)
In sarcina, durerile de spate apar din cauza uterului marit, care determina schimbarea pozitiei corpului, schimbarea centrului de greutate, etc. Deci, un pic mai incolo, nu chiar in faza incipienta a sarcinii. Eu asa am citit despre asta. Sanatate multa!
![](floare.gif)
Catalina
![](gravida.gif)
![](al9leacer.gif)
lilianaFi spune:
Ina78 si multumesc de incurajari,sper sa am norocul tau si sa vad o inimioara cit mai repede
Desiree2002 BillyBilly chiar daca sint normale contractiile dureroase e mai bine sa luati cite un no-spa nu sa le lasi asa de capul lor
...fetelor eu am vazut o transmisiune TV in care zicea ca ceaiul de musetel da contractii,deci nu e indicat in sarcina...si ca in general e de preferat a se evita totusi ceaiurile
Numai bine tuturor...
numeioana spune:
Cleo, scuze ca ma bag, dar poti sa bei ceai de tei linistita... Si bea lapte!!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
BillyBilly spune:
'Neata fetele!
liliana la mine contractiile nu au fost dureroase, pot spune ca le simt, asta nu inseamna ca ma arunc la pastile pt ca simt ca in organismul meu se intampla una-alta...de-asta am si spus ca nu a fost cazul sa iau no-spa inca pt ca nu m-a durut concret sa fie nevoie... eu de felul meu evit sa ma indop cu pastile daca nu-i cazul, daca am remedii vreaun alt fel le aplic mai repede decat tratamentul medicamentos: terapie cu energie, cu soare, meditatie, relaxare prin muzica, veselie, etc...am alte ustensile Probabil ca multora dintre voi vi se va parea ciudat, dar mie mi s-a achimbat total viata dupa ce le-am descoperit pe acestea. Aveam 25 de ani si incepeam ziua cu un algocalmin sau aspirina sau altceva...invariabil pe mine ma durea cate ceva in fiecare zi si mi s-a parut la un moment dat ca eram cam "bolnava" pt 25 de ani, pana cand cineva mi-a descoperit si o alta perspectiva asupra vietii si organismului nostru si mi-am schimbat optica. Acum iau doar in cazuri extreme medicatie si pe langa faptul ca are si un alt efect asupra organismului, dar psihic nici eu nu ma mai simt "bolnava". Ceea ce pt mine a insemnat f mult.
Catalina 8+