Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata!

Nimeni pana la ora asta????? Eu credeam ca gasesc deja discutii aprinse pe-aici.....

Desiree, si eu am avut senzatii de cm prin saptamana 7-8 si dr mi-a dat no-spa injectabil dar n-am reusit sa fac mai mult de trei zile ca ma urcam pe pereti de durere. Si am trecut din nou pe no-spa pastile.

Emycor, felicitari pt inimioara! Nu esti singura care nu mai agreeaza carnea, eu chiar n-o mai suport deloc.

Cleo, eu beau ceai de fructe de padure. E si super gustos, nici n-ai nevoie de zahar la el ca e deja dulce si nici nu e interzis. Singurul lucru pe care l-am observat e ca pateaza dintii.....dar eu beau 8-9 cani pe zi asa ca e explicabil.

Madalutza, ma bucur ca te simti mai bine. si eu am intrebat-o pe dr de infectioase si mi-a spus asa, vag, ca mai tarziu. Eu oricum le-am facut pe toate deja, o parte prin ianuarie, o parte prin martie. Dar simt nevoia sa le repet. Probabil ca ni le da mai tarziu ca oricum daca ar fi o problema nu ne-ar da tratament decat mai tarziu, in trim II.

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

BillyBilly eu am luat no-spa pt ca contractiile erau dureroase,e perfect daca tu ai decit normale de sarcina si e f.bine ca te relaxezi prin metode alternative,e chiar indicat,am citit si eu pe ici pe colo...numai bine

Alysh daca iti place ceaiurile,l-ai ales pe cel mai indicat,nu imi aduc aminte clar dar una din fructele de padure e remediu natural pt contractii si felicitari ca reusesti sa bei atitea lichide,e f.bine asa

Numai bine fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Mi-am facut analizele si au iesti bine...azi merg la medicul de familie cu ele.

Fetele eu ceai de menta nu beau aproape niciodata...pentru ca am probleme daca ma constip. Acum in sarcina s-au mai fluidizat treburile...insa inainte trebuia sa beau cafea ca sa ies zilnic.
Eu sunt mare amatoare de ceaiuri...am o colectie impresionanta...dar cel mai des beau de fructe de padure! Am mai baut si de iasomie, de lamaie, ceai verde...preferatul meu e ala vienez Julius Meinl...cu nenea ala cu turban rosu(in special cel de fructe de padure), dar am avut si englezesti...combinate cu unt President si paine neagra...Pentru greturi cred ca un ceai cu multa lamaie e ideal!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Billy, super ca te poti ingriji numai cu produse naturale. Dr mea mi-a dat no-spa la 8 ore in fiecare zi, deci eu ma umflu de medicamente. Si eu am reticente sa le iau, dar pe de alta parte parca mi-e teama sa nu-i ascult sfatul.

Liliana, asa e , incerc sa ma hidratez cat mai mult, dar nu ajung la 2l jumate/ zi cum mi-a spus dr. Se pare ca e ffffff important sa ne hidratam. Tu cand mai mergi la dr, ca abia astept sa ne dai vestea buna!

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

helloooooooooo

Raportez si eu o inimioara vazuta la eco

Ma scuzati fetelor ca nu scriu mai des si nu ma adresez voua, dar acum am intrat hoteste de la lucru si nu pot sta prea mult ca am de lucru Apropo de lucru, cred ca o sa-i anunt peste-o luna, dupa urmatorul control.

O zi faina si scurta. Vine weekendul

Lili 6+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor, incantate de veste Lilly.

Eu voi anuntsa luni la munca. Sunt in sapt 10, nu mai pot sa ascund moaca plina de greatsa

Azi dim. am beut 2 cani de lapte si 1/2l de apa. Ma asteapta 1kil de struguri, 4 gutui si 1 mar. Nu stiu ce a fo in capul meu cu gutuile. Cand le-am vazut la mamaie in geanta, mi s-a facut pofta. Poate ca imi aduce aminte de mirosul de copilarie?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor,am fost si eu la eco,de data asta s-a vazut inimioara 144/min,CRL 10 mm.Ma sperie un pic ca pe peretele vazicii amniotice a vazut un mic chist amniotic de 9 mm,ramane sa-l urmarim.Nu stiu mare lucru de acest chist.In rest eu ma simt bine,dorm toata ziua.Ramane sa ne vedem la eco peste 2 saptamani.Va pup pe toate si sarcini usoare.7 saptamani 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

fetelor,daca vreti sa auntati la serviciu k sunteti insarcinate va sfatuiesc sa o faceti in mod oficial, scris, nu doar verbal.Am auzit de cazuri care au patit-o uratel din cauza asta. facand-o in scris nu mai pot inventa motivesa va dea afara sau sa dea postul liber dupa ce veti pleca voi.Din momentul in care anuntati nu mai au dreptul sa va dea afara , iar postul trebuie sa vi-l pastreze pana la intaorcerea din concediu.

Madalina 8+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Catalina, nu i-am spus asistentei, ptr. ca credeam ca nu e de bine si in ideea ca daca nu spun la nimeni nu se imtampla nimic, mi-am tinut gura; vinerea viitoare merg si eu la echo sa-i vad inimioara puiutului si o sa-i spun atunci asistentei.
Alysh, nu sunt puternice, doar cat sa le simt, chiar nu sunt deloc dureroase, doar ca nu stiam ce-i cu ele.

_
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Lilirusu si lilly79 - bravo, ma bucur ca bebeii sunt bine :)

madaluta - merci de sfat :) Eu am anuntat deja tot poporul, oricum se prinsesera ei, pentru ca inainte eram foarte vioaie si energica iar acum sunt o legumicola . Mi-am anuntat seful direct, sa ii fie clar de ce randamentul meu este cam hmmm ... nu este, de fapt :D si sa ma lase in pace. Apoi am mai spus pe la vreo doi-trei colegi apopiati iar vestea s-a raspandit peste tot Pe aici toti erau disperati, ca vai, am 30 de ani si nu am bebe !!! va dati seama ? Imi ziceau ca o sa vreau bb si nu o sa mai pot face - mda, si am ramas din prima incercare, fara stres . Asa ca acum profit :D si le fur mancarea de pe birou .

Io nu inteleg cum voi puteti bea ceai sau lapte ! Eu beau cam putin, recunosc, si numai suc de mere si Icetea ... De fapt nici mancare nu prea pap sanatos, cred, adica mananc efectiv ce imi convine, daca am chef de salam, apoi aia bag in mine, altceva NU INTRA ! Sunt cam disperata ... O sa vad la control, sper sa imi dea macare niste vitamine, ceva...

Pupici

Simona

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput