Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

..fetelor !...m-am intors de la echo ... nu am vazut nici o inimioara,dar sacul gestational de 6mm luni azi s-a transformat in 2 saci gestationalicu respectivii sacii vitelini...dupa Um as avea 6 sapt.+4 zile,dupa ovulatie aproape 6 sapt....m-au mai chemat pe 17 oct sa vedem inimioarele,dar au zis ca e bine ca sint sacii vitelini...dei mare surpriza...eu ma asteptam la o sarcina op.in ev.si de fapt sint 2...fara cuvinte...am mai scapat de emotii...mai sint totusi pina vad inimioarele in rest ma simt bine...numai bine tuturor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor

Vad ca e tare slabutza miscarea pe aici..

Lili si Lilirus felicitari pentru vesti...Cred ca sunteti tare mandre de bebeii vostri

Madaluta ai mare dreptate cu chestia asta. Eu chiar am sa fac totul ca la carte sa nu care cumva sa imi faca bucata.Cred ca asta abia asteapta un motiv sa ma dea afara.

Alysh

Felicia 6+ viitoare mami de peanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

CE DRAGUUUTZ !!! Minunat ! Doi dintr-o lovitura ! Felicitari ! Ai grija de voi toti :p

Pupici

Simona

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Lipsesc 1-2 zile si umpleti pagini intregi.
Ma simt tare ignoranta cind va citesc.

Ce veste minunata .... doi.... ... sa-ti triasca gemenii si sarcina usoara.

Va pup pe toate.

La serviciu si eu am anuntat insa am dublat vestile cu o hirtiuta depusa la personal in dosarel... prinde bine. Niciodata nu stii .... ce va fi.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

fetelor, ma mut si eu la voi cu doua teste super pozitive si un eco la care am vazut saculetul, numa' ca nu mi-a zis ce dimensiuni are
UM e 10 august dar dupa eco sarcina e de 5 saptamani, ca am CM -ul super neregulat
liliana, ce frumos!felicitari multe!

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Fecian Ina Simonix multumesc fetelor...

Ache felicitari si bun venit

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Uauu, Liliana, ce veste frumoasa!!! Sa-ti traiasca, mami, si sa fie totul bine pina la capat!!!!
Ce de vesti bune pe aici...

Apropos de servici eu cred ca anunt peste vreo saptamina-doua -vreau mai intii sa ajung la a doua eco ca sa vad inimioara si prietena mea dr. este plecata saptamina viitoare asa ca nu am nicio sansa de eco.

Azi mi-a fost ceva mai bine, dar am facut prostia la prinz sa maninc o ciorba de fasole si m-am balonat rau de tot, simt ca imi plesneste burta...abia astept sa ajung acasa sa ma intind in pat desi baieteleul meu o sa ma ia de noua si abia asteapta sa ma joc cu el...

In caz ca nu mai intru va urez weekend placut si sa ne auzim cu bine luni!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Wow....fetelor....ce de ati scris....si ce de vesti minunate....

Ma bucur pt fiecare in parte si va doresc numai sarcini bune si la termen. Acelasi lucru pe care mi-l doresc si mie.

Noi suntem ok, eu si bb din burtik, am ceva greturi dar le tin in frau, in rest ma dor sanii si's pietroaie, burta nu ma mai doare dar mai am niste crampe si niste cutite asa...rar, si abia astept sa vedem iar la echo samburelul miscator.
Maine implinim 10 saptamani...si sper peste 2 saptamani sa merg la control.

Intru mai rar pt ca nu mai am net acasa din motive de mutare, acum stau la mama si sunt o rasfatzata, mai ales ca sotul meu este plecat la Buzau pana in Decembrie. Vine doar in weekenduri. Deci...doar de la servici mai pot intra.

Acum va poop si mai intru abia luni!!!

Diana 9+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Lilly, lilirusu, LilianaFi felicitari fetelor!! Wow! liliana super! O sa fii o super mamica!!

Ache, felicitari mamico!

Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare burticilor din toata lumea: Romania, Polonia, Olanda, emiratele arabe, America....
Ma bucur sa constat ca suntem atit de multe.
Eu parca am mai scapat de greturi , termin saptamina 8 si poate de asta.
mi-e somn tare tare, nu ma pot concentra, parca sunt in reluare. credeam ca numai la prim asarcina simti asa, fiindca ma alintam dar e jale. am ramas fara un job (am anuntat ca sunt insarcinata si surpriza...) am facut programare la doctor caci am gasit o romanca exact la spitalul care vroiam sa nasc, ca e mai ieftin. Miercuri am programare , costa 150 usd, urmatoarea 250 si pina la sfirsitul celor 9 luni trebuie sa platersti tariful de 1850 usd asta e numai pretul doctorului fara spital, injectia si neonatologul.
va spuneam asta ca sa vedeti ca totusi in Romania e bine ca se protejeaza atit sistemul medical social si ca sa va bucurati si de chestia asta.
ne bucuram oricum de puiutii nostrii orice ar fi si oricit de greu ne-ar veni.
David al meu tot isi arata burta si zice ca are bebe de cind i-am explicat ca mama are un bebe in burta.
Liliana: waw! speram sa fie totul bine!
Va las toate cele bune
Cenia, David 2ani, bebe 8+

Mergi la inceput