Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cadina spune:
Liliana ce ma bucuuuuur!!! Mi s-a facut pielea de gaina! Deci acolo unde da Dumnezeu sa stii ca da!
Cenia si fratele meu e in Pheonix. Cumnata mea a nascut doi bebei suuuper frumosi si sanatosi cu o doctorita indianca de care au fost foarte, foarte multumiti.
mihaser spune:
Vai ce veste grozava! Mai avem si alti gemeni in odisee? In precedenta am avut 3 mamici cu fetite gemene!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Adelina2008 spune:
buna, fetelor,
ma bucur sa va cunosc si va doresc multa, multa sanatate!
datele mele sunt: UM 29.08.2007, DPN 04.06.2008, DN 19.12.1977
am fost lunea asta la ecograf, dar nu s-a vazut decat o mica modificare a uterului, iar doctorita mi-a spus sa mai astept pana dau vestea cea mare (desi am facut si 3 teste de sarcina si toate au iesit cu 3 liniute). m-a programat pentru o noua ecografie abia peste doua saptamani!!!
bineinteles ca am cautat si m-am programat la alt ecograf, maine .
cum sa mai stau doua samptamani sa ma framant si nici sa nu pot sa-i spun sotului si familiei ???
pupici pe burtici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Cenia, hai in Canaa, iubita! Aici e gratuit!
Liliana, felicitari si sarcina usoara!
Mie mi-e o greatza de nu pot sa va spun! Si somn, de pic; azi eram in autobuz, ma intorceam de la scoala si credeam ca nu mai ajung acasa sa doooorm! La 11:30am am ajuns, intr-un final acasa, am mancat ca un lup :) si am dormit neintoarsa vreo 3 ore... si sa va mai spun ca nu am energie sa fac absolut nimic?! La cat mi-e de rau, singura papica ce intra sunt fructele si azi imi era pofta rau de Feta; Am luat o cutie, de 150 g. si e gata... am citit ca cica nu e indicata, dar nu ma puteam opri! Si nici nu mi-e rau de la ea.
O sa vb. cu asistenta vineri.
Va pup pe toate burticile si vb. maine sau saptamana viitoare ca la noi duminica e Thanksgiving si avem musafiri. Sper sa pot sta treaza sa gatesc. :)
_ 5+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Buna fetele.
Liliana, bravo, ce veste!Ma bucur mult pentru tine. Sa dea DUmnezeu sa fie bine pana la capat!
Adelina, bine ai venit...Trei liniute spui??
Ache bine ai venit
Le salut pe toate fetete, n-am mai intrat de mult dar am avut greturi destul de uritele, la serviciu treaba...
Noi am intrat in 12 sapt, asa ca urmeaza niste eco si dublultest. Este careva la dr Posea la Cantacuzino?
Pupici, va doresc we placut
David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
mihaser spune:
Simonacip chiar ma intrebam ce e cu tine...ma bucur ca ai aparut!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Adelina2008 spune:
3 teste, fiecare cu cate 2 liniute, am vrut sa spun .
Face vreuna dintre voi vreun fel de sport? eu practic de multa vreme gimnastica aerobica si m-am cam obisnuit sa fac miscare. kinetoterapeutul de la sala la care merg eu mi-a zis ca nu e bine sa facem miscari bruste, sarituri si ca nu e bine sa ducem efortul pana la punctul la care creste temperatura corpului. dar e FOARTE BINE sa facem exercitii pentru intarirea abdomenului, pentru spate, pentru picioare si pentru muschii pelvini.
Eu probabil o sa ma mut la gimnastica medicala. Voi? Aveti idei mai bune de miscare? (in afara de gravidutele care au greturi si carora le doresc sa le treaca repede.)
Pupici
Reallaura spune:
Liliana, felcitari pentru gemeni, e nemaipomenit!
Mai ai in familie? Ca mi-as dori si eu si am sanse mari, doua generatii la rand in familie eu si soramea, surorile mamei...
Fetele, eu am cam tras chiuliul la serviciu, mi-am bagat un concediu medical 2 saptamani pentru ca e drumul foarte lung - fac 3 ore dus intors, asta inseamna ca plec la 7 din casa si ajung cel mai devreme la 7 1/2.
M-am gandit sa ne protejam in primele saptamani.
Oricum, a trebuit sa anunt la sv si mai bine asa, ma gandesc ca-mi fac viata mai usoara si mai putin stresanta.
In plus au inceput si greturile, nu vomit, dar nu pot manca mai nimic - acum am descoperit ca pot manca doar salata verde cu otet.
Seara e cel mai nasol.
Nu suport nici apa, beau suc de portocale-Pfanner e cel mai bun.
Laurita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ache/ache.jpg)
ache spune:
'Neatza, fetelor! multumesc de primire si bun venit Adelina!...sa ne spui cum a mers la eco
daca pana mai ieri tipam dupa simptome, ca vreau si eu, dimineata asta m-am trezit cu greata si dureri de stomac care vin si pleaca....e cam ciudat, nu-mi dau seama daca sunt de la sarcina sau sunt probleme cu stomacul...si asta incepand cu ora 8.30, m-am tot chinuit sa adorm
oricum diseara merg iar la doctora, ca am facut un Bhcg care trebuie repetat azi...plus ca am de luat doua pastile de duphaston pe zi si nu stiu cum sa fac daca incep greturile
sper sa aflu si varsta sarcinii mai exact, pt ca mi-a zis ca dupa dimensiunile saculetul are 4 saptamani, sa mai adaug o saptamana si sarcina mea e de 5 saptamani...5 saptamani de la ce? de la ovulatie sau de la prima zi teoretica a cm-ului? practic e 10 august...ca nu stiu cum sa calculez DPN -ul
anca