Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.
Intram si noi de miine in 9 saptamini. Mie abia peste 2 saptamini si ceva mi-a spus sa mai merg la control daca nu apar ceva modificari.
Am uitat: cu scuzele de rigoare intre: ia vre-una utrogestan?

Dorm... atit de mult, si 12 ore daca as avea timp. Off... sa trecem de primul trimestru.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Mihaser Simonacip Cadina ..multumesc
Simonacip.felicitari...de'acum intra placenta in drepturi,multa bafta la teste...mai ai greturi?s-au atenuat?...se zice ca trimestrul 2 e cel mai linistit si mai usoar de sarcina...asteptam confirmarea

[green]Adelina

Ina eu fac utrogestan
,de ce intrebi?...stiu ca se face tot trimestrul 1 de sarcina,daca asta voiai sa stii

Ache[/green] era un tabel pe aici cu calc.DPN,dar calculind dupa al meu ,al tau este 17.05.2008...sapt.de sarcina se calc.incepind din prima zi a ultimului CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

buna dimineata burtici!

ache aceeasi problema am si eu: UM 4.08.2007 si la eco pe 02 octombrie aveam o sarcina de 5 sapt si 2 zile... si eu sunt in mare dilema referitor la varsta sarcinii, dar cum PESTE TOT scrie ca varsta sarcinii se calculeaza de la UM, am lasat-o asa. Bineinteles ca pe Eco figura un alt DPN 01.06.2008, decat stiam eu 10.05.2008!

ina, si eu iau utrogestan...de ce?

week-end placut!

Catalina 9+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Liliana, stiu cum e treaba cu tabelul numa' ca nu merge la un cm neregulet, iar eu cu siguranta nu am prestat in ziua 12, ci mai tarziu
Bily, ce bine e sa vad ca nu sunt singura in ceata, mai astept pana diseara sa vad daca ma lamureste doctora, daca nu calculez de la UM...de fapt as prefera un bb-nel taurash

anca

Mergi la inceput

Am inteles ca utrogestranul da starea des omnolenta si greata.
Eu pina sa-l iau am avut io sarcina frumoasa de-a dreptul, mincam si eram ok. In ultima vreme... s-au schimbat lucrurile... iar dr. mea spune "mai luam putin" .. dar nu spune cit.... si am impresia ca ma preling de somn si de rau uneori.
In fine... daca e ptr. bebe nu mai conteaza cum ma simt eu. Insa nu stiu daca nu-i fac rau. Am luat 2 kg si putin in doua luni si acum in 1-2 saptamini am dat jos 1 kg si ceva.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Uite un articol interesant ref la data probabila a nasterii.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1128

Eu am avut ovulatie tirzie si la primele eco bebele (ca dimensiuni) era mai mic decit trebuia sa fie cf UCM. Insa am inteles de la dr ca majoritatea recuperteaza diferenta.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

reallaura multumesc...si eu imi doream si ma obisnuisem cu ideea ca as putea fac...deoarece am facut un fiv nereusit si acum ma pregateam sa fac pe al doilea...si surpriza mare.am ramas gravi natural si cu gemeni...nici eu nici sotul nu avem in familie gemeni...iar ultimul fiv l-am facut in martie..nu cred ca ar avea vreo legatura...oricum ma bucur nespus tinind cont ca am 37 ani si ma chinuiesc de vreo 10 ani sa fac si eu macar un bb...sper sa fie bine pina la capat..si apropo...nu se stie niciodata...se zice sa fii atent la ce iti doresti...
Ache...nu cred ca mai conteaza regularitatea CM...importanta e ultima data cind l-ai avut...si eu am ovulatii tirzii cind am,pt ca de obicei nu am...cu toata regularitatea tip ceas al ciclului meu menstrual,numai bine
Adelina pai esti o fericita daca esti asa sportiva...eu am citit ca daca esti antrenata facind un sport e bine sa faci in continuare,mai lejer insa si doar daca nu sint probleme ...sper sa nu ai nici o problema si sa faci sport in continuare...se pare ca cel mai indicat sport in sarcina ar fii inotul...numai bine
Ina utrogestanul ajuta bb...il iei oral?am inteles ca atunci poate da ceva simtome,intravaginal e mai bine,chiar daca nu e prea placut...oricum greata si oboseala fac parte din simptomele sarcinii si pot aparea mai tirziu nu chiar de la inceput...numai bine

Mergi la inceput

gata, am gasit pe poza de la eco GS=0.87 cm, ceea ce se incadreaza la saptamana 5 de sarcina...asa zice si link-ul pus pe prima pagina, foarte util de altfel
o sa-mi pun si la semnatura
m-au apucat emotiile...mormolocul si casuta lui au aproape 1 cm

anca
5+

Mergi la inceput

eu sper ca aveti dreptate si sa recupereze, ca 9 luni imi par o vesnicie
sa dea DD sa vedem cu toate bb-ii sanatosi si la termen
Liliana, tare frumoasa povestea ta

anca
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa burtici din toata lumea!!

-in primul rand felicit pe lilianaFi pt sarcina gemelara. Asta da veste buna.
-poi vreau sa zic un venit fetelor oi
-si nu in ultimul rand vreau sa ma laud ca am reusit sa trezesc pe tati (f.f.f.f. greu.....) ca vreau lapte
-a, si sa va intreb: ce faceti cand sunteti mocoase? ca eu de aseara am fol. un sul de hartie igienica....sa suflu nasu in el

9+

Mergi la inceput