Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu utrogestanul il iau pe cale vaginala. Cite 2. Eu asa am banuit ca e de la el.
Pentru raceala incearca infuzie de musetel si ceiut cald cu lamiie. Altceva nimic.
M-a invatat ultima data dr. sa nu las mai mult de 1-2 ore si sa nu maninc ceva. La 1-2 ore sa pap 1-2 biscuiti uscati. Mai diminuam din sansele de a ne fi rau.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ina eu nu am stari de greata iar starea de somnolenta cred ca-i in limite normale pt primul trimestru. Utrogestanul (progesteron) se adauga celui produs de organism si intr-adevar el cauzeaza aceste stari. Somnul este benefic in sarcina iar greturile sunt normale, asa ca n-ai alta varianta decat sa te obisnuiesti.

Si eu tot vaginal iau utrogestanul, dar parca pe prospect spunea ca daca-i iei oral produce greata.

Catalina 9+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

ache sa-mi spui si mie parerea doctorului ref la varsta sarcinii, pls pls pls

Catalina 9+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ina78

Eu utrogestanul il iau pe cale vaginala. Cite 2. Eu asa am banuit ca e de la el.

eu - Ina

- puiutul meu

utrogestanul da senzatia de greata si somnolenta doar daca e luat oral. chiar si asa, dupa ce l-ai luat o perioada oral nu mai da aceste simptome. eu l-am luat pana in saptamana 32 oral si nu am avut probleme decta prima saptamana!!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Liliana felicitari pentru cei 2 bebei

Ina si eu iau utrogestan (dimineata oral si seara vaginal). Si nu am greturi sau somnolenta accentuata. Ma simt foarte bine si daca nu as fi vazut la eco mogaldeata aia mica care pulseaza, n-as fi zis ca-s insarcinata.

Am uitat sa va zic ca la eco de ieri sarcina mea arata ca una de 7 saptamani, desi doar astazi am implinit 7. Si din TB a reiesit ca am avut ovulatie prin Z16, deci a recuperat bebele meu

Lilly 7+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele sper ca nu va suparati ca ma bag la voi!! in legatura cu varsta sarcinii de la eco, conteaza cum apare la inceput, asa se stabileste DNP-ul pt ca dupa aceea fiecare "mogaldeata" se dezvolta in ritmul sau!! la mine de vreo 3-4 luni tot apare mai mare cu o saptamana la eco, dar asta nu imi modifica DNP-ul. din cate am inteles este mai grav sa fie o diferenta de 2 sapt la crestere, atunci apare retardul de crestere!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cleo...multumesc mult... daca nu esti racita,am inteles ca e normal ce ti se intimpla:poti avea nasul infundat,poate fii si cu secretii prea fluide(cum ti se intimpla tie) si chiar poate singera ...dar asta e...eu am inceput sa ma cam infund si e rau ca nu prea pot respira bine citeodata,seara mai ales...
Lilly Ache

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Bily, bineinteles ca-ti spun cum aflu, dar cred ca mai dureaza putin sa iasa rezultatul la testul bhcg din seara asta, sa le poata compara...doctora mea e in vacanta si de disperata ca vreau sa vad bb-ul am mers la cel mai apropiat spital la alta doctora si la lab. de aici nu dau rezultatul pe loc
bbyasmi, multumim mult de informatii si sfaturi, nu ne suparam ca sunt de folos...vad ca mai e tare putinel si o sa-ti tii bubulina in brate...sa ai o nastere usoara ...daca nu pierdeam sarcina dinainte, era si eu o mamica de noiembrie acuma
lilianaFi

anca
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adelina2008 spune:

uraaa, mi s-a confirmat vestea ce mare!
la eco externa nu s-a vazut nimic, dar la endovaginala mi-a vazut puiul - mic, mic.

m-am mirat ca nu mi-a dat sa fac nicio analiza, m-a chemat peste 10 zile sa vada daca evolueaza sarcina si atat.

am pus cateva intrebari (nu cele mai importante, dar eram asa de fastacita, ca am uitat sa scot hartia cu intrebari) si, daca nu le stiti deja, iata raspunsurile:
- poti bea cafea daca ai tensiune mica, dar numai una dimineata si slaba
- poti sa te epilezi cu ceara calda numai daca esti obisnuita, din cauza ca sensibilitatea creste foarte mult (deci daca suportam, n-avem decat)

ce nu am inteles eu este cat acid folic trebuie sa iau. in toate articolele de pe net scrie ca trebuie sa luam 0,4 mg/zi. singurele pastile pe care le-am gasit au 5 mg (Acifol de la Zentiva). am intrebat-o pe doctorita si mi-a spus sa iau in cazul asta una la doua zile. dar mie tot nu-mi iese calculul ...
cand mi-am propus sa raman insarcinata, mergeam la alta doctorita care mi-a spus ca daca nu o sa gasesc decat Acifol, sa impart pastila in patru si sa iau in fiecare zi cate un sfert.

voi cat luati? ca eu deja is ametita si sigur nu e de la vestea cea mare ...

Pupici si weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu am observat ca daca stau sus sunt ok, cum ma intind incepe greata... voi sunteti la fel?

_
5+

Mergi la inceput