Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Adelina, felicitari mamico
nici mie nu mi-a dat inca sa fac analize si am intrebat chiar, a zis ca mai tarziu sa vada cum evolueaza sarcina
mi-a dat acid folic 5mg, una pe zi...am inteles ca excesul se elimina din organism si nu e problema doza asta, dar o sa mai intreb
plus progesteron: 2 duphaston si 1 cyclogest pe zi
si atata, fara cofeina de orice natura, sa nu mananc sarat, fara alcool si fara tigari, nici macar una
cunosc starea de zapaceala cand ai 1000 de intrebari si nu-ti mai amintesti nici una...mie si tensiunea mi-a iesit aiurea, parca mare desi o am mica de obicei, o sa o repete azi
Desiree nu te pot ajuta cu un raspuns, eu am greturi de azi si sigur sunt de la stomac, ca e facut praf...am trecut de la ceai de fructe de padure pe menta...de maine incep serviciul, adio vacanta, si n-as vrea surprize pe acolo

anca
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ache ,felicitari mamico!!!!!!!!!!Ce ma bucur pentru tine!!!Acum am vazut!!!!!!!!Doamne ajuta!!!!!
Nu mai stii ce face Ade???N-a mai intrat pe forum si i-am trimis mesaj,dar nu l-a primit.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce fac fetele...sapt viitoare poate va mai inmultiti..avem 3 testari si speram ca cu II

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
Am luat manz si nu-l mai vanz +3

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Buna fetele! Am fost vineri la dr si avem 2 cm,crestem au inceput si la noi greturile de dimineata,dar le dregem cu biscuiti sarati.In rest nu mai sangerez deloc de luni,insa stau in stres continuu de frica, mai ales cand ma duc la wc.Va pupic pe toate si sa auzim numai de bine!

8+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Ramonella ,ma bucur sa vad ca iti mai aduci aminte de mine...eu am mai intrat pe la voi sa vad culoarea carucioarelor si m-am bucurat la fiecare in parte , n-am mai scris ca ma gandeam ca nu ma stie nimeni...felicitari pt. fetita si pt. cercelusi, sunt suppperbi si sa ai cea mai usoara nastere!
de Ade din pacate nu stiu nimic de ff multa vreme, tel. ei da inchis intr-una si ma gandesc ca a plecat din tara si nu foloseste cartela de aici deloc, sper si eu ca e bine
BTW am incercat sa-ti dau PM dar da eroare asa ca ti-am scris aici

anca
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Buna seara,

Va invit la un nou capitol!

Mergi la inceput