Mamici de mai - iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

denisa progesteronul se face doar in primul trim.de sarcina(inclusiv sapt.14)pina intra placent in drepturi...mai sint exceptii in sarcini gemelare dar nu e cazul tau,numai bine!
Ylari ai disparut,nu mai zici nimic?
Ralu
Cleo m-ai facut sa zimbesc,esti tare simpatica
Alysh vad ca si tu stai bine cu umorul azi

Ingeras imi pare tare rau ...

...despre mine: nu mai am secretii,nici dureri,nici greturi,astept sa merg la echo sa vedem daca isi face aparitia embrionul,ieri la fix 6 sapt.se vedea decit o camera gestationala de 6mm...dr.a zis ca poate am ovulat tirziu,sper sa fie asa,dar...ramine de vazut...numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
eu acum am ajuns de la serviciu si abia daca am reusit sa citesc ce ati scris.
ingeras imi pare rau pt tine, fi tare!!!!!!!!!
maine seara la 20.20 am programare la dr, sper sa fie totul ok, ca aseara am sangerat putin roz si azi mi-a aparut o scurgere galbuie.de durut nu ma doare nimic, sper sa nu fie nimic grav.e prima sarcina din viata mea si sper sa fie una buna.
va las ca merg sa pap ceva.
va urez o zi buna si fara greturi prea mari si cu multa mancare.
pa-pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RSilvia spune:

Fetelor, voi va tratati cu ceva pt greturi?
Eu am cautat remedii pe internet si se pare ca ghimbirul si vitamina B6 ar da rezultate. Prin urmare, mi-am luat sirop de ghimbir de la plafar si capsule de Emetin (care contin ghimbir si roinita) si vreau sa-ncep sa iau cate putin sa vad ce efect au, ca nu se mai poate...

A luat careva dintre voi?

Silvia 7+ si Andrei (22.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

RSilvia tu nu iei si magneB6? unii doctori dau MagneB6 din 2 motive:magneziu relaxa musculatura uterina iar vit.b6 (dupa cum ai citit si tu) e buna contra greturilor

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele am fost la dr ieri si bebe e ok. O sa merg si maine sa fac analize de sange si urina...a dat Domnu si am gasit un laborator aproape care le face gratis cu trimitere de la medicul de fam.
Mi-a zis dr ca o sa-mi faca ea eco si in sapt 11 ca au un 4d la spital asa ca nu ma mai stresez. Acum iau maltofer si acid folic.

Vitamine nu iau ca nu am chef sa incep sa am pofta de mancare...mai bine asa cu lapte si fructe si un gratarel sau o supa.

Imi pare tare rau pentru fetele care au pierdut sarcina...sa pierzi trei sarcini intr-un an mi se pare ingrozitor! Aveti mare grija de voi fetele! Mergeti in continuare la medic si aflati care este problema!

Fetele si eu sunt convinsa ca IQ scade in sarcina!...sau discernamantul!

Va pup pe toate!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Mihaela, felictari, ma bucur ca totul e ok cu bebitzul.

Si eu tot prin saptamana a 11-a - dupa eco a 12-a dupa UM sunt programata la dr. Dar imi pare rau ca am uitat sa intreb ce fel de eco imi va face, ca si dr face si 2D si 3D si de toate....

Fetelor, azi toata ziua am avut si eu urme de greata...nu mi-e pofta de nimic BLEAHHHHHH, am o stare aiurea.

Alina 8+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004
Sa va intreb si pe voi - mie dr. mi-a spus ca in SUA a intrat pe lista alimentelor interzise la gravide pestele oceanic (din cauza continutului de mercur) - deci mi-a spus sa nu maninc ton, somon, etc - adica tocmai pestele care in cartile pe care le aveam eu era recomandat in dieta gravidei mai ales pentru continutul de omega 3...voua v-a spus asa ceva?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Da, mie asa mi-au zis, fara peste oceanic, are mercur. In schimb pot manca somon din Alaska, cica ala ar fi ok.

Alina 6+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fetele...ce mai faceti voi/ Eu cu sv, nu mai am timp nici de scris, dar macar am mai uitat de greturi pe aici...totusi, spre sf programului le simt foarte bine
Mihaser, bravo, ma bucu ca bb e bine!
RSilvia, eu am intrebat gineco mea, mi-a dat supradyn pt greturi, dar incerc sa rezista fara ca am citit pe prospect ca nu e recomandat in primul trimestru.am mai intrebat o dr si mi-a spus:"nimic"....deci am hotarit sa rezist. am citit ca medicamentele contra greturilor sunt toxice pt bb, deci incerc sa evit orice...credeti-ma, ca nici nu ma gindesc sa iau pastile, fie ele cu b6 sau nu...abia inghit acidul folic...
Cory, succes maine,
Pupici tuturor fetelor si greturi putine!!!!!!!

David (10 nov 2004) si
Simona 10+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Cleo esti tare
Sincer imi si inchipui cum papi tu struguri, tu cu o privire inocenta, si acritura aia langa tine....
Ca veni vb de struguri: cine ti-a zis ca nu e bine sa papi struguri? Eu de exemplu in fiecare seara pap la struguri pana ma umflu...mananc acum la fructe de numa numa...Astea sunt dulciurile mele...
la toate burticile

Felicia 5+ viitoare mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna burticoase!!
eu pap zilnic aproape 1 kg de struguri, asta pe langa mere, banane...si nu stiu de ce credeti ca nu sunt indicati in sarcina, uitati ce proprietati au:

- foarte digestiv
- enegetic musculos si nervos
- remineralizant
- antitoxic
- racoritor
- diuretic
- laxativ
si sunt indicati (uz intern) in:

- anemie, convalescenta
- sarcina
- surmenaj
- sporturi de rezistenta
- stari febrile
- congestia ficatului si splinei
- obezitate
- intoxicatii
- tulburari digestive
- constipatie

miha, felicitari pt bebe!!! in legatura cu vitaminele, eu le iau din sapt 7 de sarcina si vreau sa iti spun ca pana in sapt 20 nu pusesesm nici macar 100 de grame.....bine ca am recuperat dupa e partea a doua....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput