Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
Alysh spune:
Buna dimineata! Unde sunt burticile de mai-iunie???? Haideti fetelor, unde ati disparut? Probabil cum si eu intentionam, multe dintre voi au renuntat sa mai scrie pe forum ca urmare a atator vesti proaste.
Eu sper din suflet ca de-acum sa nu mai avem deloc vesti proaste si sa venim aici pe forum sa mai vorbim de una de alta, ca avem un mare subiect in comun: un bebe care creste la noi in burtica si pe care il vom aduce pe lume sanatos! Haideti fetelor, sa fim optimiste!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ingeras26a spune:
Buna dimineata,
Sarcina mea este, intr-adevar, oprita din evolutie. Sunt suparata, dar voi trece peste asta cat pot de repede datorita bebelului meu, Maya, care este minunata.
Cand va vrea Dzeu sa fie si al doilea bebe, atunci va fi.
Dr nu vrea sa-mi faca chiuretaj, a zis ca sarcina fiind mica se va elimina singura prin avort menstrual. Asteptarea asta ma omoara...
Va pupacim si va uram sarcini usoare in continuare.
Imi pare extrem de rau pentru fetele care au patit acelasi lucru ca si mine...
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
kristinik spune:
Buna fetelor,
De ceva vreme tot incerc sa intru su eu pe acest forum. Sunt si eu o viitoare mamica de mai.
va dau si datele:
UM 06.08.2007
DN 01.07.1979
DPN 12.05.2007
Va rog ajutati-ma!!! Am o intrebare: am auzit ca im primele 3 luni sunt interzise aporturile de calciu suplimentar, cica ar da malformatii de sistem osos.
Insa dr. mi-a dat un complex de vitamimne prenatal de la elevit.
Mi-a iesit lipsa de Mg si Ca cam pe limita la analize.
Voi ce ma sfatuiti?
fecian spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Buna dimineata! Unde sunt burticile de mai-iunie???? Haideti fetelor, unde ati disparut? Probabil cum si eu intentionam, multe dintre voi au renuntat sa mai scrie pe forum ca urmare a atator vesti proaste.
Eu sper din suflet ca de-acum sa nu mai avem deloc vesti proaste si sa venim aici pe forum sa mai vorbim de una de alta, ca avem un mare subiect in comun: un bebe care creste la noi in burtica si pe care il vom aduce pe lume sanatos! Haideti fetelor, sa fim optimiste!
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Uite Alysh eu sunt la apel
Buna dimineata la toate fetele si la toti bebeii din burtici: sa fie cuminti si sa creasca mari si sanatosi
Eu raportez o noapte foarte proasta cu un somn foarte agitat si cu ameteli puternice... Totusi de dimineata m-am trezit foarte bine dispusa.. Acum imi da tarcoale o greatza mica dar nu e asa de rau cum a fost ieri sau in weekend. E aproape insesizabila.
ingeras26a
V-am pupat si am fugit la treaba!
Sa aveti o zi minunata
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
ina78 spune:
Ingeras imi pre tre rau. Dumnezeu iti va darui un beb o sa vezi.
Am trecut sa va salut. Eu am ceva greturi, insa nu tiu cit sint de la sarcina si cit sint de la o shaorma mincata cu pofta.
Va pup pe toate.
eu - Ina
- puiutul meu
denisa73 spune:
Offf ingeras,ce rau imi pare! E foarte dureros si cuvintele in situatia asta aproape ca nu exista!Te pupic si fii tare fata curajoasa!
Imi pare rau si de celelalte fete stiu ce inseamna sa pierzi si e foarte greu si eu chiar de data asta am fost din nou pe langa a pierde,dar poate vrea Doamne Doamne pana la urma sa fie bine.Mi-a mai trecut cu ouale nu am mai mancat de trei zile,oricum nu am mancat mai mult de 2 pe zi.Fac progesteron injectabil si incerc sa fac cat mai putin efort.Stiti cumva pana la ce varsta a sarcinii se face progesteron injectabil?Va pup dulce si sa auzim numai de bine!
8 si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cleo78 spune:
buna dimineatsa burtici,
da, si pe mine ma sperie vestile rele. Imi pare rau, fetelor, si va urez din tot sufletul sa va dea Dumnezeu tarie, sa treceti peste eveniment, si sa sperati ca va fi mai bine peste cateva luni.
Pt burticile ramase aici, pupici si multa sanatate. Si o intrebare: cum va descurcati la munca? dimineatsa mi-e rau, pe la pranz tremur de foame,dupa mor de somn, si randamentul... 0. Tre sa anunt la munca cat de curand ca sunt
8+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by kristinik
Buna fetelor,
De ceva vreme tot incerc sa intru su eu pe acest forum. Sunt si eu o viitoare mamica de mai.
va dau si datele:
UM 06.08.2007
DN 01.07.1979
DPN 12.05.2007
Va rog ajutati-ma!!! Am o intrebare: am auzit ca im primele 3 luni sunt interzise aporturile de calciu suplimentar, cica ar da malformatii de sistem osos.
Insa dr. mi-a dat un complex de vitamimne prenatal de la elevit.
Mi-a iesit lipsa de Mg si Ca cam pe limita la analize.
Voi ce ma sfatuiti?
Kristinik, si mie tot elevit mi-a dat, desi analizele mi-au iesit perfecte(o sa fac un aviator :) ). Sunt suplimente, preventive, si contin calciu,dar nu in cantitati mari. Mie mi le-a dat dr ginecolog, in care am incredere totala, nu ash contesta competentele sale.
Stiu ca nu se ia calciu suplimentar, dar de ce,nu am inteles, si nici nu m-am gandit la bazaconiile ce le zici, io credeam ca poate sa nu vina vreunei mamici zurlii sa se auto medicamenteze. De aceea cred ca e bine sa mergi la un medic in care ai incredere- si sa nu iti faci mari probleme cu nimcuri de genul asta, si sa te concentrezi pe odihna ta, fizica si psihica, mancat bine si sanatos (pt calciul deficitar: laptici 500g -> 1000g zilnic, sau branzica, eu fol. si smantana peste mancarurile obisnuite, ca nu am probleme cu colesterolul/ficatul etc, iar pt magneziu, acu sunt struguri f. gustosi peste tot, vezi si ciuperci, si nu stiu ce alte alimente mai contin magneziu )
pupici
8+
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
ingeras - imi pare tare rau...., Doamne cite vesti proaste...imi e si frica sa mai intru...
Pe mine ma iau greturile in cele mai neasteptate momente...cred ca si eu trebuie sa anunt la munca in maxim 2-3 saptamini... In plus saptamina viitoare trebuie sa ma duc la controlul medical obligatoriu - oare acolo trebuie sa anunt?
Sa va intreb si pe voi - mie dr. mi-a spus ca in SUA a intrat pe lista alimentelor interzise la gravide pestele oceanic (din cauza continutului de mercur) - deci mi-a spus sa nu maninc ton, somon, etc - adica tocmai pestele care in cartile pe care le aveam eu era recomandat in dieta gravidei mai ales pentru continutul de omega 3...voua v-a spus asa ceva?
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.