Mamici de mai - iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
Salut!
Leelooh se spune ca trebuie anuntat la servici cum afli ca esti insarcinata, insa eu te sfatuiesc sa mai astepti un pic...pe la 9-10 sapatamani ma gandesc eu ca e bine sa anunti..
Eu mi-am anuntat cea mai buna prietena ca o sa mai am un bebe...ca ea m-a angajat ca sa primesc indemnizatia...si culmea am ramas gravi concomitent cu sora ei!(care e tot la a doua cezariana!)
Fetele azi merg si eu la medic, ca deja toate vestile proaste despre bebei mi-au dat de gandit. Imi pare tare rau pentru mamicile a caror sarcina s-a oprit din evolutie!
Bun venit fetelor noi si multa sanatate, o sarcina usoara si tot ce isi doresc!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Alysh spune:
Leeloo, eu am facut deja declaratie la care am anexat buletinele medicale de la dr de familie si dr ginecolog. Mie mi s-a spus sa procedez astfel ca se pare ca pana ce angajatorul nu este anuntat oficial, el nu are nici o obligatie fata de tine ca femeie insarcinata. Cu alte cuvinte, te poate da si afara. Tu iti faci copie de pe actele pe care le-ai adresat sefului tau impreuna cu un numar de inregistrare care face dovada depunerii lor.
Mihaser, sa stii ca in mare parte si eu am fost vineri la dr speriata tot din acest motiv. M-am ingrozit de cate fete au pierdut sarcinile sau s-au oprit din evolutie. De-asta eu chiar ma gandeam la un moment dat sa nu mai intru pe forum......dar pe urma am zis ca trebuie sa fiu o mamica puternica si trebuie sa fac fatza si la vesti dureroase.
Alina 8+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
fecian spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Multumesc fetelor. Sper din suflet sa avem numai vesti bune de-acum inainte.
Felicia, sa inteleg ca ai iesit din grupul fetelor fara greturi???? Offff, sper macar sa nu fie prea dese si sa treci repede peste ele.
Oricum fetelor, sa stiti ca eu, cu toate ca n-am greturi decat foarte rar, nu mai suport deloc carnea, n-am mai pus gura pe ea. In schimb ador dulciurile, v-am mai spus, si inainte mie chiar nu-mi placeau: nu stiam ce-i aia ciocolata, prajiturica, tortuletz!
Alina 8+
Din pacate, Alysh, se pare ca am intrat in grupul fetelor cu greturi. Sper macar la pranz sa pot manca desi pofta de mancare nu am, starea de rau e cam continua azi...As fi vrut sa plec acasa sa ma intanind sa dorm ca am dormit tare prost azi noapte.
Leeloo eu inca nu ii anunt astept pana prin noiembrie sa le spun..Nici nu stiu cum sa le zic, uneori mi-e tare frica...alteori imi fac curaj...Dar inca nu am suficient cat sa le spun...Mai incolo..
Felicia 5+ viitoare mami de ursulet
Alysh spune:
Pai, Felicia, de ce sa-ti fie frica? E dreptul tau pana la urma! Si preuspun ca si olandezii incurajeaza natalitatea, asa ca legislatia e in favoarea ta, nu?
Fetelor, aveti idee cand se face ecografia aceea morfo-fetala? Pe mine m-a chemat prin saptamana a 11-12 cam asa, dar nu stiu daca pt control de rutina sau imi va face atunci oare morfo-fetala?
Alina 8+
leeloo2004 spune:
Alysh - daca imi aduc bine aminte prima morfo-fetala se face pe la 16-18 saptamini...
Am inteles - problema este ca eu plec in deplasari destul de des si nu as vrea sa creez probleme, sa spuna despre mine ca profit...sau poate asta e doar in capul meu...eu cred ca am sa le spun totusi pina la sfirsitul lui octombrie si vad eu ce fac. De la fostul loc de munca am o experienta tare neplacuta in sensul ca atunci cind am anuntat ca sunt gravida m-au tratat mai intii de parca as fi fost bolnava, iar apoi nimeni nu ma mai baga in seama, parca devenisem o mobila...asta a fost si motivul pentru care am hotarit sa-mi caut un alt loc de munca imediat ce am hotarit ca pot sa-mi reiau munca. Sper totusi ca de data asta sa nu mai fie la fel!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mihaser spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Fetelor, aveti idee cand se face ecografia aceea morfo-fetala? Pe mine m-a chemat prin saptamana a 11-12 cam asa, dar nu stiu daca pt control de rutina sau imi va face atunci oare morfo-fetala?
Prima se face intre 11 si 14 saptamani! Eu inca nu am reusit sa ma programez pentru ea...aici numai cu pile o faci, si mai costa si o gramada...cred ca o sa merg la Busuresti sau la Szeghed daca nu reusesc intr-un final
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Alysh spune:
Multumesc fetelor.
Mihaser, te asteptam cu vesti super de la doctor!
Alina 8+
cory74 spune:
buna fetelor!
va multumesc mult pt raspuns.maine sun sa-mi fac programare, medicul are program doar marti, miercuri si joi.
numai bine tutuor
BillyBilly spune:
Ioanara, imi tare rau... deja nu mai inteleg nimic, valorile lui Bhcg mari si totusi sarcina s-a oprit din evolutie? parca erau in crestere, nu?
De-abia astept sa ajung si eu maine dimineata la doctor sa ma lamuresc odata...
Felicia, este Ok si mie mi se intampla, cu toate ca si eu tot aceeasi idee dezvoltam ...sunt atatea fete si atatea situatii...
Catalina 8+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
almiona spune:
Buna,
Eu am intrat cam tarziu pe forum.. ar fi trebuit sa fiu si eu mamica de mai, dar din pacate mi s-a declansat hemoragia si se pare ca am pierdut sarcina. A treia in ultimul an de zile.. Sper sa reusesc si sa trec cu bine si peste asta fara sa ajung la psihiatru.