Inseminare (17)
Raspunsuri - Pagina 9

ugaena spune:
Nati si dma2007 vreau sa va spun ca si eu am avut aceleasi dureri ca si voi, o fi "protocolul" obisnuit dupa inseminare?!
Ingrijiti-va cat puteti si sperati in continuare!Va tin strans pumnii!

miruna79 spune:
Fetelor am inceput sa citesc din urma ce ati mai scris,bafta celor care o sa faca luna asta sau au facut si asteapta rezultatul. tin pumnii stransi.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

OanaMar spune:
buna dimineata fetelor!
ieri am fost la dr si am luat o schema inseminare (de fapt o parte -zic eu)
zilele 2,4,6,8,10 clostibegyt
ziua 5-11 oestrogel si pe 11(joi) control si mai vorbim.
Mi-a spus sa am in casa pregnyl de 5000-2 fiole.
Cele care ati facut asa, ce urmeaza acum? banuiesc ca o eco si poate imi spune si cand fac inseminarea..
Pupi

montytaiana spune:
oana mar nu trebuie sa iti faci griji, este o procedura foarte simpla, totul o sa vina de la sine si o degurga f normal, in urma eco o sa vada marime foliculilor si a endometrului si o sa hot data inseminarii, mai verifica pe prima peg unde andriushca a pus o schema a procedurii inseminarii
ibitelele mele - acum am si eu o ?
de 2-3 zile sunt cam racita
in primele 2 zile m-a durut f rau in gat
acum cred ca am temperatura si ma simt f slabita, azinoapte m-am trezit lac de transpiratie
pana acum nu am luat nimic, avand in vedere ca am facut IA si acum sunt in asteptarea raspunsului
acum nu stiu cum e mai bine sa nu i-au pastile sa nu ii fac rau lui bb
sau sa iau sa nu aiba raceala vreo influenta asupra luivoi cum ma sfatuiti?
pupici

Alexia27 spune:
Montytaiana, cel mai bine ar fi sa suni dr sa vezi. pt febra e ok sa iei paracetamol, asta stiu sigur ca se poate lua in sarcina, dar nu stiu daca la varsta gestationala asa mica e OK. In general, raceala nu afecteaza bebe, dar pe de alta parte febra stiu ca nu e ok. Asa ca mai bine suna tu pe dr tau si intreaba, ca sa stai linistita. Cate zile de la IA ai?
Eileen Nicole

bibos spune:
Vin si eu cu vesti dupa o lipsa indelungata....luna trecuta am vrut sa fac IA nr 2 dar m-am dus prea tarziu la monitorizare se pare ca am ovulatia foarte devreme. Azi Z9 am fost la doctor si aveam in folicul de 23.7 si mi-a zis ca maine ma insemineaza deci Z10..cam devreme ...ce credeti?Duminica e liber la cabinet si cred ca luni e prea tarziu si deaia medicul a hotarat asa. Oricum mie dupa inseminare imediat imi face pregnylul. Sper sa am mai mult noroc de data asta.
Va pupacesc si bafta celor care sunt asteptare sau urmeaza sa....

stamate spune:
Buna fetelor.....am facut IA nr 2, sper sa fie cu noroc, este diferita de cea din august in sensul ca data trecuta m-a durut foarte tare burtica in ziua IA mai toata ziua, iar ieri la a doua IA nu m-a durut deloc, chiar deloc ,in schimb am avut cateva pete mici maronii.Sunt putin supi ca analiza sotului a iesit mai rea, sub 1 mil, dar dr cocei zice ca sunt sanse ca eu am avut 3 foliculi mari si mi-a facut pregnil tot ieri, zic eu ca treb facut mai devreme, dar a fost decizia lor..acum sa de-a DD sa fie bine si sa reusim .va pupic dulce si tin pumnii la toate fetele....am intrat acum in perioada cea mai grea.ASTEPTAREA.

romanitza spune:
Buna fetelor,
Azi a fost prima zi de inseminare si la mine, maine o am pe cea de-a doua, am un folicul de 20mm, sper ca azi-maine sa ovulez!
Apoi incepe perioada cea mai grea, asteptarea...
Stamate- bafta multa, si pe mine m-a durut putin burtica azi, dar e normal. Eu sunt la inseminarea nr. 3, sper sa fie cu noroc!
Montytaiana- si eu am facut febra mare luna trecuta, exact la o saptamana de la inseminare, am luat doar Advil, cel mai bine e sa intrebi doctorul sau la farmacie sa vezi ce iti spun. M-am facut bine pana la urma cu ceaiuri multe cu miere si lamaie, cu supita de pasare.Stai linistita la pat si incearca sa fii optimista!
Miruna79- multumim pentru incurajari, sa dea DD sa fie bine!
Am intrebat doctorita de ce nu am reusit pana acum , ce crede ea, ne-a mai dat de facut o analiza pentru sot, ceva ADN de defragmentare a spermei. Ati auzit de asa ceva pana acum?
V-am pupat, week-end placut! Happy thanksgiving tuturor!

ginamaria spune:
Fetelor va tin pumnii la toate cele care ati facut deja inseminare....si veti veda ca DD ne va ajuta pe toate.......la mine sptamana viitoare urmeaza IA nr.2 care sper sa fie mai putin dureroasa si cu succes sau daca e cu succes nu am nimic nici cu durerea.Luni incep monitorizarile,acum e si sotul meu acasa,putem incepe........sunt la ziua 12 dar eu ovulez mai tarziu.......luna trecuta ziua 19.....sper ca luna asta nu am ovulat in ziua 10

Nati spune:
Montytaiana, nu stiu nimic despre cum si ce pastile sunt permise in cazul unei sarcini, dar eu ma trataez de raceala, cu doua vitamina C, ceai cu miere de albina si lamaie, beau si cate 2 litri pe zi, si de fiecare data am dat inapoi raceala.
Incearca ceai cu lamaie multa, sigur ai sa te simti mai bine.